Nereden Nereye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
bazen dusunuyorumda panasonıc GD 90 ve nokıa 3210 aldıgımda dıyodum nasıl bısey bu be sımdı dusunuyorumda hey hey :))))

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
zamanında n73'lere iphone gibi kral gözüyle bakıyorlardı

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben bunları geçen sene yaşadım.5300'ım vardı o zamanlar.En iyi telefon gibi gözükürdü bana.Şimdi tam bir külüstür :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hey gidi günler

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benim 6300 aldigim zamanlarda peeef benden kirali yoktu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bende bir Siemens telefon vardı markasını tam hatırlamıyorum 1.3 mp di :kıskıs: En iyi benim telefondu sanki :) Bir ara dondurma almaya gitmiştim Bursanın göbeğinde bir dondurmacıya girdim adam telefonla konuşuyordu :) Telefonun arkasına bir baktım 3.2 MP yazıyor :kıskıs: Delirmiş gibi çıktım dışarı dondurma almadan koştum gördüklerimi babama heyecanla anlattım sonra babam aynı telefonu kendine almıştı :kıskıs: Şimdi 41 MP çıkıyor teknoloji böyle bir şey :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
erko merko

erko merko

Üye
Bendede 6600 vardı zamanında hey yavrum hey, ondaki karizma iphone'da bile yoktu :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende bir Siemens telefon vardı markasını tam hatırlamıyorum 1.3 mp di :kıskıs: En iyi benim telefondu sanki :) Bir ara dondurma almaya gitmiştim Bursanın göbeğinde bir dondurmacıya girdim adam telefonla konuşuyordu :) Telefonun arkasına bir baktım 3.2 MP yazıyor :kıskıs: Delirmiş gibi çıktım dışarı dondurma almadan koştum gördüklerimi babama heyecanla anlattım sonra babam aynı telefonu kendine almıştı :kıskıs: Şimdi 41 MP çıkıyor teknoloji böyle bir şey :tebessüm:
Oooo yooo tam bir trajedi be kuzum...:ehe

• Beğen
onurahmet03

onurahmet03

Üye
Tebrikler :ehe Bende 3.2 yazıyodu ben yazmıştım Nokia 6600 a vga yazısını silipte adam yemiş olmasın :ehe Siemens bende geçen seneye kadar vardı küçük ekranlı ama seninkinde dğildi :kıskıs: yi dayanıyordu :)

- - - Eklendi - - -

:ehe :oke: ben de zamanında hep 6600'üm olsun istemiştim...:(
Verim abi n73 Aldım kendime verim sana gitsin bitek dış kabı değişcek yurtdışında mı oturuyon kargo çok yazmasın :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Teşekkürler Güzel konu fatih

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Verim abi n73 Aldım kendime verim sana gitsin bitek dış kabı değişcek yurtdışında mı oturuyon kargo çok yazmasın :ehe
:sarıl: :op: eyvallah kardeşim benim çok sağol, hep istemiştim bi 6600;) adresi pm atarım sana :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt