Nerde Yaw Bu Güncelleme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
Nerde Yaw Bu Güncelleme?
5800 için 1 haftada çıkıyordu kaç haftalar geçti Çıktıda benmi görmüyom (!)

SilentOne

SilentOne

Üye
güncelleme bizm evde flash bellek içinde duruyor da bizmi vermedik kardeşim yok çıkmıyor

'Patron

'Patron

Üye
5800 üvey evlat sanırım :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu ay çıkmazsa umudu kesin beyler :ehe(çıkmayacagını bilerek ümit veriyorum :D)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Arkadaslar ben nokıa yı aradım ve bana guncellestırme cıkmayacagını soyledıler bende buna karsılık olarak dunyada bu telefonu kullanan cok kısı olmasına rahmen neden guncellestırme cıkmadıgını sordum onlarda bana guncellestırmenın amacı telefonda guvenlık acıgı oldugu zamanlar ve performans ılestımek ıcın yapıldıgını soyledı bende telefonda guvenlık acıgı yoksa performan ıcın guncelleme cıkartın dedım onlarda o telefondan herkez bu telefondan cok fazla sey ıstıyo ama o telefona yuklenek yazılımı kaldıracak donanıma sahıp bır cıhaz degıl dedı oyuzden guncellestırme gıbı bırsey soz konusu bıle olamaz dedıler ...

fireman87

fireman87

Üye
Bazı bug'ların giderilmesi için nokia'nın tüm smartphone'larına güncelleme yapması gerekiyor bence.

mitzuka17

Üye
2 yıldır severek kullandığım 5800'ımı bu belirsizlikten dolayı sattım ve İphone 3G S aldım. Gayet memnunum. Takılma, donma yavaşlama vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herkese tavsiye edilir.

mardok

mardok

Üye
arkadaşlar nokia akıllı telefonlara 2012'ye kadar güncelleme çıkaracağını söyledi ama galiba final geldi gibi

H_K

Üye
arkadaşlar anlamadığım bi nokta var :) telefonu donuyor diye garantiye götürdüm tanıdık arkadaş vardı program atayım düzelmezse en yakın bölge bayisine göndeririz dedi tamam dedim 52.0.007 olan sürüm 52.0.101 oldu. Nokianın kendi sitesine bakıyorum 52.0.007 yazıyo :) anlayan var mı :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2 yıldır severek kullandığım 5800'ımı bu belirsizlikten dolayı sattım ve İphone 3G S aldım. Gayet memnunum. Takılma, donma yavaşlama vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herkese tavsiye edilir.

karşılaşamazsın zaten :oke?

Kedi Yavrusu

Üye
sunrise 3.0 beni ilgilendirir v60 gelse de yüklemem sunrise v52 tabanlı çünkü :D

----------Eklendi @ 03:25:32 ---------- Yazıldı @ 03:24:20 ----------

arkadaşlar anlamadığım bi nokta var :) telefonu donuyor diye garantiye götürdüm tanıdık arkadaş vardı program atayım düzelmezse en yakın bölge bayisine göndeririz dedi tamam dedim 52.0.007 olan sürüm 52.0.101 oldu. Nokianın kendi sitesine bakıyorum 52.0.007 yazıyo :) anlayan var mı :)

ne!! naptın dostum sen v52.0.007 stabil sürüm, v52.0.101 ise şimdiye kadarki en berbat sürüm bin türlü hata kaynıyor! nokia güncellemeyi hemen geri çekti neden çekti sanıyorsun! kendi sitesinde de yazmaz tabi!

geçmiş olsun...

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında bnde saticam flen die die satamadan üzerinden ara geçti telefon pert bnde s^3 lü cihaz aldım kafam rahat 2013 e kadr symbian gitse yetr bile bna

bthn_997

bthn_997

Üye

fiyat farkı nolcak :yuru

SilentOne

SilentOne

Üye
3gs mi napmış bu ya bn elime deptüm onu :D

bozokhan

Üye
<br />
<br />
Paranın yarısını ver söz alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt