güncelleme bizm evde flash bellek içinde duruyor da bizmi vermedik kardeşim yok çıkmıyor

güncelleme bizm evde flash bellek içinde duruyor da bizmi vermedik kardeşim yok çıkmıyor

:

2 yıldır severek kullandığım 5800'ımı bu belirsizlikten dolayı sattım ve İphone 3G S aldım. Gayet memnunum. Takılma, donma yavaşlama vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herkese tavsiye edilir.
ke?
arkadaşlar anlamadığım bi nokta vartelefonu donuyor diye garantiye götürdüm tanıdık arkadaş vardı program atayım düzelmezse en yakın bölge bayisine göndeririz dedi tamam dedim 52.0.007 olan sürüm 52.0.101 oldu. Nokianın kendi sitesine bakıyorum 52.0.007 yazıyo
anlayan var mı
![]()
Anştayn bu lafları duysa atom yerine kendini parçalardı beyler.5800 üvey evlat sanırım![]()

2 yıldır severek kullandığım 5800'ımı bu belirsizlikten dolayı sattım ve İphone 3G S aldım. Gayet memnunum. Takılma, donma yavaşlama vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herkese tavsiye edilir.

3gs mi napmış bu ya bn elime deptüm onu![]()

<br />2 yıldır severek kullandığım 5800'ımı bu belirsizlikten dolayı sattım ve İphone 3G S aldım. Gayet memnunum. Takılma, donma yavaşlama vs. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herkese tavsiye edilir.