neler var ya hayatta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
arkadaşım her ne kadar yanlışsa da yaptığım hesabını çalmak vs. gibi niyette değildim. yanlış olduğunun bende farkındayım. ama dediğim gibi kenara çekip sormasını bende biliyorum bu konuda akıl vermelere gerek yok hani. ama dediğim gibi sadece kızın karakterini çözmek için yaptıysamda kendi karaktersizliğimi de serdiysemde ortaya. yapılan yanlış, ilerde dahada yanlış bişeyi doğurmaması için.. ben yapılanı doğru bulmuyorum zaten..
görende bilgisayarındaki programların hepsi lisanslı sanacak :bangin:
Öyle. Eset, Office, oyunlar hepsi orjinal.

• Beğen
Tepkiler: dRaJ3N ve Criver
Topal Pire

Topal Pire

Üye
arkadaşım her ne kadar yanlışsa da yaptığım hesabını çalmak vs. gibi niyette değildim. yanlış olduğunun bende farkındayım. ama dediğim gibi kenara çekip sormasını bende biliyorum bu konuda akıl vermelere gerek yok hani. ama dediğim gibi sadece kızın karakterini çözmek için yaptıysamda kendi karaktersizliğimi de serdiysemde ortaya. yapılan yanlış, ilerde dahada yanlış bişeyi doğurmaması için.. ben yapılanı doğru bulmuyorum zaten..
Bunları kabullenmen güzel bir şey.

Revengeful

Emekli Yönetici
Korsan olarak yaptığım tek şey internetten dizi izlemektir herhalde.. 2 kuruş için milletin hakkına girecek değilim. Yazılımcı arkadaşlarım var. Adamlar o kadar emek veriyor ama hiçbir şey elde edemiyorlar korsanlar yüzünden

Criver

Üye

ismail

ismail

Üye
Arkadaş random hesap mısın ya. Bide değişik bi tutumun var

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş random hesap mısın ya. Bide değişik bi tutumun var
hocam tutum sergilemiyorum da ben burada kimseye karşı saygısızlık yapmıyorsam sende yazdıklarına dikkat etmelisin.
Öyle. Eset, Office, oyunlar hepsi orjinal.
günümüzde kaç kişi bilgisayar uygulamalarını lisanslı kullanıyor ki? sıra bana gelene kadar bunun hesabını sorman gereken milyonlar belki milyarlar var hani

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Criver

Üye
burya
hocam tutum sergilemiyorum da ben burada bana karşı kimseye saygısızlık yapmıyorsam sende yazdıklarına dikkat et.
günümüzde kaç kişi bilgisayar uygulamalarını lisanslı kullanıyor ki? sıra bana gelene kadar bunun hesabını sorman gereken milyonlar belki milyarlar var hani
burya korsan kullandım yazan sensin şuan milyonlar deil!:zzz:

Revengeful

Emekli Yönetici
Dünya nüfusunun sadece %38 i internet kullanıyor ve bunların yarısından fazlası lisanslı ürün kullanıcısı.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
burya

burya korsan kullandım yazan sensin şuan milyonlar deil!:zzz:
evet hocam korsan kullandım. film indirdim vs. vs.

merak etme böyle bi ülkedeyiz. çocuklara tecavüz edene bişey yapılmayıpta ben korsan program kullandım diye bişey yapılacaksa bende onların ;)@Revengeful :locked2: Lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...