neler var ya hayatta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
neler var ya hayatta
çalıştığım iş yerinde bi kız var 27 yaşında ama çok tatlı bi hatun. evlenmiş boşanmış vs vs. neyse iş yerinde onun çalıştığı bilgisayara Keylogger kurdum dün. maksadım kötülük değil sadece erkek arkadaşı varmı onu öğrenmek istedim. abi kız yalnız yaşıyor 1300 tl maaşla çalışıyor. ama öyle bi davranış var ki hani efendiyim ama ben sana pahalı kaçarım gibi.
neyse mailinde kart ekstresine baktım da bi.

adidastan 6 taksitle ayakkabı (130tl ayakkabbı ) almış
mavi den kot almış 120 tl 6 taksit

hani küçümsemek falan değil yanlış anlaşılmasın bide zengin insanlarla takıldığını öğrendim sahibindende audi arabalara falan bakıyor lüks araçlara

kısacası iyice gözümden düştü valla

bize ne dersiniz belki ama ne bileyim hem durumuna üzüldüm hem gözümden düşüşüne
paylaşmak istedim :/

abandonware

abandonware

Üye
sen kaç yaşındasın peki :hmmm bayan 27 yaşında olunca se kaç yaşındasın merak ettim :hmmm

SHS

SHS

Üye
Kıza sorsaydın ya gidip keylogger kuruyon hay Allahım ya

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Mert

Mert

Üye
cidden neler var hayatta şaştım kaldım, bilgisayarıma iyi bi şifre koyuyorum şuan.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
cidden neler var hayatta şaştım kaldım, bilgisayarıma iyi bi şifre koyuyorum şuan.
Büyük küçük rakam ve simge olmasına dikkat et koyarken.

Örn ; M14e23r1054t@

Mert

Mert

Üye
siz daha iyi bilirsiniz tabii

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi bunu siber suçlarla mücadele ekiplerinden biri okusa başına neler gelir haberin var mı peki ?

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bunu siber suçlarla mücadele ekiplerinden biri okusa başına neler gelir haberin var mı peki ?
siber suçlarla ilgili ekipler benden önce program üreticilerine bişey yapmaları gerek internetten satıyorlar programı :anlas:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Ne olursa olsun yaptığın hareket yanlış. Yasal bi suçu var bu işin. Bence git kıza de ki ; ben bilgisayarına casus yazılımı yükledim senin yaptığın alışverişlere falan baktım , pişmanım özür dilerim.

abandonware

abandonware

Üye
siber suçlarla ilgili ekipler benden önce program üreticilerine bişey yapmaları gerek internetten satıyorlar programı :anlas:
türk bir war*ez sitesinde öyle bir program satılıyordu bir aralar :zong: bilmemne007'ydi hatta adı :zong:

Fenomenon

Fenomenon

Üye
cidden neler var hayatta. baksana iş arkadaşının bilgisayarına keylogger kuruyorlar :)

• Beğen
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Ne olursa olsun yaptığın hareket yanlış. Yasal bi suçu var bu işin. Bence git kıza de ki ; ben bilgisayarına casus yazılımı yükledim senin yaptığın alışverişlere falan baktım , pişmanım özür dilerim.
arkadaşım her ne kadar yanlışsa da yaptığım hesabını çalmak vs. gibi niyette değildim. yanlış olduğunun bende farkındayım. ama dediğim gibi kenara çekip sormasını bende biliyorum bu konuda akıl vermelere gerek yok hani. ama dediğim gibi sadece kızın karakterini çözmek için yaptıysamda kendi karaktersizliğimi de serdiysemde ortaya. yapılan yanlış, ilerde dahada yanlış bişeyi doğurmaması için.. ben yapılanı doğru bulmuyorum zaten..
Kombo yaptın yani. Suç programını suç işleyerek elde ettin :ehe
görende bilgisayarındaki programların hepsi lisanslı sanacak :bangin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...