İzlediysen DVD'den çıkarabilirsin :D
-Crazy Girl- Üye mangdaşire' Alıntı: bence sakla ilerde degerlenecek. Genişletmek için tıkla ... Saman (vs) mi saklıyoruz arkadaşım sen beni dinle ver nefes al nefes
mangdaşire' Alıntı: bence sakla ilerde degerlenecek. Genişletmek için tıkla ... Saman (vs) mi saklıyoruz arkadaşım sen beni dinle ver nefes al nefes
PureFood Üye -Crazy Girl-' Alıntı: Saman (vs) mi saklıyoruz arkadaşım sen beni dinle ver nefes al nefes Genişletmek için tıkla ... Altın falan demek istedin sanırım
-Crazy Girl-' Alıntı: Saman (vs) mi saklıyoruz arkadaşım sen beni dinle ver nefes al nefes Genişletmek için tıkla ... Altın falan demek istedin sanırım
mangdaşire Üye -Crazy Girl-' Alıntı: Saman (vs) mi saklıyoruz arkadaşım sen beni dinle ver nefes al nefes Genişletmek için tıkla ... arkadaş zaten bu konuyu açarak dalga geçmiş bende dalga geçeyim dedim bu arada arkadaşımız sanırım incisözlük yazar
-Crazy Girl-' Alıntı: Saman (vs) mi saklıyoruz arkadaşım sen beni dinle ver nefes al nefes Genişletmek için tıkla ... arkadaş zaten bu konuyu açarak dalga geçmiş bende dalga geçeyim dedim bu arada arkadaşımız sanırım incisözlük yazar
-Crazy Girl- Üye 'İsmet'' Alıntı: Altın falan demek istedin sanırım Genişletmek için tıkla ... Benim babam o kadar zengin değil mangdaşire' Alıntı: arkadaş zaten bu konuyu açarak dalga geçmiş bende dalga geçeyim dedim bu arada arkadaşımız sanırım incisözlük yazar Genişletmek için tıkla ... Hadi canım gerçekten de dalga mı geçmiş ayrıca dalga denizde olur
'İsmet'' Alıntı: Altın falan demek istedin sanırım Genişletmek için tıkla ... Benim babam o kadar zengin değil mangdaşire' Alıntı: arkadaş zaten bu konuyu açarak dalga geçmiş bende dalga geçeyim dedim bu arada arkadaşımız sanırım incisözlük yazar Genişletmek için tıkla ... Hadi canım gerçekten de dalga mı geçmiş ayrıca dalga denizde olur
PureFood Üye -Crazy Girl-' Alıntı: Benim babam o kadar zengin değil Hadi canım gerçekten de dalga mı geçmiş ayrıca dalga denizde olur Genişletmek için tıkla ... Konuyu nereye çekiyon anlamadım zenginlikle ne alaka Neyse.
-Crazy Girl-' Alıntı: Benim babam o kadar zengin değil Hadi canım gerçekten de dalga mı geçmiş ayrıca dalga denizde olur Genişletmek için tıkla ... Konuyu nereye çekiyon anlamadım zenginlikle ne alaka Neyse.
-Crazy Girl- Üye Anıl Umut' Alıntı: Aldığın nefesi geri ver ki yaşayabilesin Genişletmek için tıkla ... Yaşamak sadece nefes alıp vermek değildir
Anıl Umut' Alıntı: Aldığın nefesi geri ver ki yaşayabilesin Genişletmek için tıkla ... Yaşamak sadece nefes alıp vermek değildir
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ultrayer6' Alıntı: ??? Genişletmek için tıkla ... ver, nefes al nefes ver