Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hesap blokesi
Sponsorlu Bağlantılar
zombaka
Üye
Konu Sahibi
Hesap blokesi
Yapı kredi bankası esnek hesabımın olduğu maaş hesabıma bloke koydu haliyle maaş alınca kullanamayacam kredi borcum yüzündenmiş
PALA.
Üye
Allah yardımcınız olsun, icra gelse daha kötü, faizler yükseldi umarım tez zamanda borçlarınız biter.
DarkredBlue61
Üye
borcun varsa el koyar normaldır. tamamına mı? ne borcu ödemedin mi?
zombaka
Üye
Konu Sahibi
O benim maaş hesabım hesabıma bloke koyunca ne kira ne fatura ne yemek mal gibi kaldım
DarkredBlue61
Üye
bu doğal hakkı kaç ay geçiktirdin bankayı arayıp görüş durumu anlat olmadı etrafından nakıt borç almaya çalış. o blokeyi nasıl kaldırırsın o önemli
zombaka
Üye
Konu Sahibi
Evet arkadaşlar 3 ayrı maaş haczinden chatgpt ye göre 2067 ye kadar maaşımın çeyreği gidecek bunun bir tavan noktası yada yasada yeri varmı bilmiyorum ama sırayla ödeniyormuş biri bitince diğerine geçiyormuş ama borçlara faiz işlemeye devam ediyormuş
Mesaj birleştirildi:
Ama en azından artık hesabım bloke değil
DarkredBlue61
Üye
normaldır emekli maaşına bile el koyabilirler. şu saatten sonra krediye zaten bulaşmayın önermemde puanınıda ciddi manada düşürürler. bankada itibarin olmayabilir.
Mesaj birleştirildi:
ayrıca ne kadar borcun vardıda o kadar el koyma oluyor? işten çıkarsan edersen eve icra bile gelebilir bu konular biraz sıkıntılı hoş olmayan şeyler yaşayabilirsin. çoğu insana böyle yapıp bir dünya faize karta bulaştırıp ödemeyincede direk haciz dahada faiz ekleyip veriyorlar sırtınıza. tavsiyem o borcu kapatmak olur.eğer banka ile konuşup yüklü ödemede indirim yaparsa direk o şekilde yap borç al ödeyebileceğin kadar. unutma her an süpriz şeyler çıkabilir. telefon ihtiyacın olur kırılır bozulur.ALlah korusun hastalık olur çalışmazsın yanı dünya halı. dinimiz faizi haram saymıştır yaklaşmamak en iyisi. huzuru haramda arayana,huzur haram olur...
Evet arkadaşlar 3 ayrı maaş haczinden chatgpt ye göre 2067 ye kadar maaşımın çeyreği gidecek bunun bir tavan noktası yada yasada yeri varmı bilmiyorum ama sırayla ödeniyormuş biri bitince diğerine geçiyormuş ama borçlara faiz işlemeye devam ediyormuş