[Neden Ve Niçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
[Neden Ve Niçin]
normalde konu açarken servere yükleyip öyle acıyorum, ama maxi yarışmalara açtığım konu farklı çünkü direkt yönetime gidiyor onaylarlarsa konu açılıyor, neyise gelelim asıl meseleye dün maxi yarışmalar bölümüne bi konu açtım açtığım konu yönetime gitti ama ne hikmetse konu paylaşıma verilmedi, ama ben o konudada yazmıştım zaten onaylanmayacak diye ve onaylanmadıda zaten, benim maxi yönetiminden bi ricam oldu ricamda şudur vip üyelik rütbesi rica etmiştim ama bu rütbe bana çok görüldü vermediler,ben site için sabahlara kadar uykumadan program türkçeleştiriyorum maksat ilk maxicepde türkçesi olsun diye en son ucweb browser 7.6"yı türkçeleştirdim tam 76 saatlik titiz bir çalışma ile türkçeleştirdim ve sitede paylaşdım ve program peynir ekmek gibi indiriliyor zaten bütün çevirilerim öyle, ben başkaları gibi kopyala yapıştır yapmıyorum emek veriyorum demekki verdiğim emeğin hiç kıymeti yokmuş ben onu anlıyorum yoksa verilerdi istediğim rütbeyi okadarda zor değil bu arada şunuda hatırlatayım ben ismimi maxicep sayesinde duyurdum bunuda inkar etmiyorum çünkü nankör biri değilim hamdolsun günlük gelen mail sayısı 100 ila 150 bundanda son derece mutluyum maxicep sayesinde oldu, peki ben maxicepe neler yaptım yada neler yapabildim [s60v2] kategorisine bakarsanız neler yaptığım orda belli zaten,simdi google girin [s60v2] ler için ucweb 7.6 türkçe veya windows lıwe 6.50 türkçe diye yazıp aratın bakayım kaç sitede çıkacak bi maxicep"de çıkar, işte bunun için sabahlara kadar uğraştım maxicep adına bişeyler yapayım diye ne mutlu bana ki maxicep için bişeyler yapabildim, son olarak şunu söylüyorum rütbe vermemeniz beni kırdı maxicep için 7 ayda neler Türkçeleştirdim Liste olarak veriyorum
Türkçeleştirdiğim ve Maxicep"de paylaştığım programlar Ttpod Türkçeleştirdiklerim 1=ttpod 3.30 versiyonu2=ttpod 3.31 versiyonu3=ttpod 3.40 versiyonu4=ttpod 3.51 versiyonu4=ttpod 3.61 versiyonu 5=ttpod 3.62 6=ttpod 3.70 versiyonu 7=ttpod 3.71 versiyonu**************WİNDOWS LİVE MESSENGİR Türkçeleştirdiklerim1=windows live 5.02 versiyonu2=windows live 5.50 versiyonu3=windows live 6.10 versiyonu4=windows live 6.20 versiyonu5=windows live 6.50 versiyonu6=windows live 6.60 versiyonu****************CWEB BROWSER Türkçeleştirdiklerim1=ucweb 6.1 versiyonu2=ucweb 7.1 versiyonu3=ucweb 7.2 versiyonu4=ucweb 7.3 versiyonu5=ucweb 7.4 6=ucweb 7.5 7=ucweb 7.6son versiyonu**************DİĞER Türkçeleştirdiklerim1=active file2=alarm manager3=alon mp34=antimosgute5=dedit6=el feneri7=exe hazırlama8=f browser9=fivn player10=antivirüs11=ggtheme12=gif tailor 1.1213=gif tailor 1.1314=image designer15=tuş kilidi16=kugo player17=master code18=mbm tool19=mp3 editör20=alarm21=clock (saat)22=photo acute (kamera)23=power lock24=power dictaphone25=py sms26=unpack27=s60zip28=sisboom 6.0029=sisboom 6.4030=smart settings 1.1431=uc thunder (video)32=unlockme33=zntx rsc 1.0234=zntx rsc 2.0535=opera 10

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Burhan kardeş çevirilerin ve site için yaptığın şeyler için teşekkür ederiz, gerçekten çok emek harcıyorsun kimse birşey demiyor zaten..yalnız gönderdiğin konu hala denetlemede o bölümden sorumlu arkadaş bakar uygun görürse konunu açar şayet konunu silerse veya değiştirirse sana bilgi verir..

Revengeful

Emekli Yönetici
Emeklerin için teşekkür ederiz. Ama karşılık beklenerek yapılınca bu emekler bir degeri kalmıyor :) VIP üye derken ozel uye rütbesimi istiyorsun ? O rütbe yoneticilere yakın olan kisilere verilir. Gercek hayatta yakın olanlara.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Emeklerin için teşekkür ederiz. Ama karşılık beklenerek yapılınca bu emekler bir degeri kalmıyor :) VIP üye derken ozel uye rütbesimi istiyorsun ? O rütbe yoneticilere yakın olan kisilere verilir. Gercek hayatta yakın olanlara.

mert ben bi karşılık beklemedim zaten merak etme, ayrıca bu tür yorum yapman yanlış olmuş Lütfen benim konularıma cevap yazarken bu tür cevaplar yazma

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hem karşılık beklemiyorum diyorsun hem bi rütbeyi bana çok gördüler diyorsun anlmadım gitti Burhan kardeş

*-king-*

*-king-*

Üye
haklısın burhan abi ama kararı yine yöneticiler vericek emeğine saygımız cok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
forumumuzun kuralları bellidir kimseye ayrı davranılmaz yönetici bile olsak biz kurallara dahiliz, kimseden karşılık beklemedik ne maddi ne manevi, yalnız bizi üst yönetim uygun görüp bölüm yöneticisi yaptı, lütfen bu tarz konular açıp hem yönetimi hem diğer arkadaşları zan altında bırakmayalım..ayrıca bir üyeye yorum yapma gibi bir tavır takınılamaz..Burhan kardeş bu tarz konular açmayalım lütfen..

Burak

Üye
karşılık beklemeyip rütbe istiyorsun ?

rütbeye ne gerek var ? onun ne önemi var ?
önemli olan burada olmak...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Emekleriniz gerçekten bizim için çok önemli.
Kendimden örnek vereyim,ben de öyle zaman oluyor sabahtan akşama kadar sitede oluyorum,üyeler birbirini yiyor,sataşmalar küfürler havada uçuşuyor vs.
Şahsıma da zaman zaman çok ağır küfürler geliyor.Cezasını verip hallediyoruz.
Hiç bir zaman karşılık beklemedim.ne normal üye iken ne de şimdi yönetici iken.Bekleyemem çünkü buradakiler gel sana bir şeyler verelim bize konu aç,yardımcı ol demiyorlar.Zorla tutup getirmiyorlar.
Gönüllerinden geçerse ödül verebilirler ancak.Paylaşım gönül işidir.
Emek konusuna gelirsek,bu foruma 2005lerde üye olmuş hala paylaşımlarına karşılıksız devam eden bir çok üyemiz var.Yani diyorum ki adam 6 senedir içinden gelerek,insanları biraz olsun sevindirmek için bu paylaşımı yapıyor.Ve en önemlisi dua alıyor,teşekkür ediliyor.
Demem o ki;sizin bir karşılık beklemeniz kendi açınızdan çok doğal olabilir ama binlerce aktif paylaşım yapan üyeyi düşünmenizde de yarar var.Yoksa basit janjanlı bir ütbe anlam ifade etmez:)
Gel buyur bir hafta takalım sana benim rütbeyi:)Ne değişecek ki?
Hayırlı akşamlar.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Artık maxicepde paylaşım yapmayacağım, sadece daha önce açtığım konularda sorusu olanlara cevap yazacağım, bunun dışında konu açmayacağım paylaşımım devamını bekleyen üyelerdende ayrıca özür diliyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Söylediklerimizden bunu çıkardıysanız,bilecek sizin..
Biz size teşekkürlerimizi sunduk,sunacağımızı da söyledik.
Konu kapanmıştır.
:locked:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz öncelikle.

Aktif paylaşımlarda bulunmanız, forum için emek harcamanız size VİP rütbe vermemizi gerektirmiyor. Yönetim felsefemizde paylaşımcı, bilgisayar bölümüyle ilgileniyor, konu dışında muhabbete takılıyor diye üyeleri sınıflandırmak yok ne yazık ki. Bize göre konu dışında aktif olan da forum için bir şeyler yapıyor, dosya paylaşan da.. Aralarındaki tek farkı gerekli gördüğümüzde dosya ekleme yetkisi vererek belirtiyoruz zaten. Sizde olan yetki hani..

Size bir rütbe vermemizi gerektirecek olsa bu durum, konu dışındaki birçok üyeye de vermemiz gerekecek. Ancak veremeyiz. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi, VİP üyeliği genellikle gerçek hayattan tanıdığımız dostlarımıza veriyoruz.

Siz de demişsiniz, burada paylaşım yapmanız nam yaptırmış size. Aynı paylaşımları bu kadar gelişmemiş bir sitede yapmış olsanız, adınız bile çalınırdı emin olun..

Paylaşırsınız, paylaşmazsınız sizin bileceğiniz iş. Ancak biz yine de paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt