Neden Nokia N8 Stoklarda yok?

Sponsorlu Bağlantılar

karakise

Üye
    Konu Sahibi
Neden Nokia N8 Stoklarda yok?
Merhaba arkadaşlar. N8 almak istiyorum fakat ne KVK da ne GENPA da ne de internetteki belli başlı sitelerde (hepsi-hizli-ereyon vb.) stoklarda yok diyor.Hatta telefon bayilerinde de yok (ordu dayım).... Neden stoklarda yok? Bilen arkadaşlar yardımcı olur mu?

tarummedre

tarummedre

Üye
N8 de tespit edlen ciddi sorun yüzünden satış yapmak istemiyorlar.teknik servislere yığılma oldu bu n8 yüzünden

SilentOne

SilentOne

Üye
yoo antalya nokia shopta var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 de tespit edlen ciddi sorun yüzünden satış yapmak istemiyorlar.teknik servislere yığılma oldu bu n8 yüzünden
Bu bilgi nerden geliyor acaba,kvk veya nokia kaynaklı bir bilgimi.yoksa öylesine söylenmiş boş bir tahminmi.

SilentOne

SilentOne

Üye
hani nokia çkıp bole bişi dedide haberimiz mi yok

devilmy

devilmy

Üye
İstanbulda her yerde satılıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
bak istanbulda bile var

SilentOne

SilentOne

Üye
kaça aldın 1100 tlyemi ordan o fiyattan aldıysan darty de 999 tl xD

BOZO671

Üye

bu bilginin gerçek olma payı yüksek...azönce istanbul metrocıty avm'deki nokıa shop'a sordum N8'i ve 1haftadır yok sattıklarını,hiçbir NOKIA SHOP'ta bulamayacağımı,ön sipariş kayıt alabilceklerini ve telefonumunda anca 1hafta sonra gelebilceğini bizzat öğrendim...yani yeni çıkan bir telefonu 2hafta dükkanlarında sergileyemeyen nokıa'dan isteristemez şüphe ettim :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun o 100 tlye bi tanede bluetooth kulaklık alırdın neyse neyse hangi renk aldın

mucaht

Üye
Şu telefonu bi ben alamadım heralde yaa, hangi telefoncuya girip sorduysam yok diyolar kendilerinin de bi bilgileri yok henüz. Bütün telefon satan yerlere numaramı verdim geldiği zaman arayacaklar bakalım kaç gün daha bekleyecez =)=)

SilentOne

SilentOne

Üye
hacı nerede oturuyon sen ole orada nokia shop yok muu bak bi araştır nokia shop yoksa kafadan 2 ay flen beklemn lazım

birmot

birmot

Üye
izmire gel yığınla var al git hem bi izmiri gezmiş olursun:oke:

mucaht

Üye
izmirde de evimiz var zaten merak etmeyin =) 2-3 gün içerisinde alacam inşallah, hafta sonu Zonguldağa gidecem bakalım orda bulabilirsem alacam hemen, olmadı Ankara veya İzmirden fln getirtecez napalım. Bakalım işte sabırla telefonun elime geçeceği günü bekliyorum :naughty:

pcwolf

pcwolf

Üye
Giresunda turkcell bayilerinde bulabilirsiinz.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Arkadaşlar bu n8 stoklara ne zaman gelir acaba millet stokları kurutmuş hiç bir büyük firmada distribitör de kalmamıs nokia shop dahil o kadar para biriktirdik işe bak telefon bitmiş ya bu millet iyice zenginleşti yada yeni parti ürünlerde düzenleme yapıyor bilgisi olan varmı ne zaman gelir stoklara teknosaya dün gittim stoklara baktı sadece adana bayisin de varmış 2 tane sipariş için işlemi yapmalısınız dediler bende yarın gelirim dedim piyasayı iyice araştırdıktan sonra bugün gittim o da bitmiş off off

pcwolf

pcwolf

Üye
Yeni partilerin alınması her zaman daha iyidir bence, sorunsuz cihaz sahibi olabilirsiniz.

mucaht

Üye
Ön sipariş rekoru kırmasına rağmen firma buna hazırlıklı değilmiydi acaba :S bu kadar satacagını firma bile beklemiyordu heralde. Piyasada telefon kalmadı anlaşılır iş degil. Arkadaşım bende çok zorlukla aldım telefonu daha 2 gün oluyo İstanbul daki bi telefoncuya kargolattık.

Üst Alt