Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden hala 6600 tercih ediyoruz dersiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ixamar
Üye
wlla ben iki yıl kullandım 6600 bence mükemmel
tercih edilmesinin nedeni mükemmel olmasından tek eksiği mp3 player çalamaması
Doğru Diyosun. " Maçlarda Hakemlere Fırlatmak için Gayet Güzel " puhaha
sinan42
Üye
yog kardaş 6600 üzrine tel tanımam tek sorunu radyo yok bende radyolu kulaklık aldım olay bitti.
Cs***MaN
Üye
6600 güzel telefon 10 yıl geçse bile benim hala sevdiğim bi telefon olur
akula
Üye
taş gibi sağlam telefon
kzzzz
Üye
bencede arkadaşlar bu telefon bilgisayar gibi mübarek her özellik var bide sesi cok cıksa başka bişi istemem bende yeni aldım yani 2.el aldımda yeni aldım telefoncudan kolay kolay satmam 2 sene kullanırım
DERBEDER-34-
Üye
valla birader ben 6630 umdan vazgeçmrm 6600 yanında ev telefonu kalıyor birazcık
bafralimk
Üye
Bence şuan telefon alan 6600 almaz 6600 kullananlardaki telefonlar ilk çıktığında alınanlardı onlar telefon bozulmadığı için hala kullanıyorlar
eç038
Üye
büyük felan ama tartışacak bişe yok kaç yıl geçerse geçsin 6600 bir numara
6600 derim başka birşey demem. taş gibi telefon pc gibi harika birşey.arkadaşların telleri yenilerden ama hiçbirisi benim telimde eğlendiğim gibi eğlenmiyo.
--------------- Ekleme ---------------
bi de bir tutku 6600 bende
birteksen
Üye
benim gibi oynamayı sevenler için ideal oldugu için galiba istedigin programları bulup yükleyebiliyorsun olmadı sil birdaha yükle...
Sin'Dorei
Üye
Benim şu anda N72 m var.Ondan önce de 7610 um vardı.7610 u tam bir yıl kullandım ve kullandığım süre boyunca tek düşündüğüm şey, bu telefonu asla bırakmayacağımdı.Çünkü bu telefon elime geldiğinde symbian ın ne olduğunu bile bilmiyordum.Symbianlarla ilgili bildiğim herşeyi 7610 sayesinde öğrendim.Yani manevi hatrı büyük 6600 hem şık bir telefon hemde diğer telefonlara göre symbianların arasında en uygun fiyatlı olanı.6600 da sık sık sorun yaşandığı söylenebilir.Her programı açmaz, hafızası çok küçüktür, mp3 leri program olmadan zil sesi yapmaz vs. vs. vs.Ama yinede emin olabilirsiniz ki birçok telefondan iyi bir telefon
burak9400
Üye
hem sağlam hem ucuz hem de symbian e daha ne olsun?sesi de iyi biraz dandik ama programları şüper çogu arkadaşım ben 6600 kullanıyorum diye dalga geçerdi ama artık o arkadaşlarım da 6600 kullanıyor
patron46
Üye
ben 4 yıldır 6600 kullanıyorum nedenmi? bazılarının muhteşem özelliği var diye aldıgı telefonların bütün özelliklerini yükleyebildiğim için. n serisine para verende akıl yok derim xD
tek eksiği ekran kontrastı, 6680 ile yanyana tutunca anlıyosunuz. ama hala piyasadaysa gerçekten başarılı modeldir.. 2 telefon sevdim biri 6600 diğeride Panasonic GD93
mami24
Üye
bence gereksiz konu ama acmısın cevabını verelim
bi zamanlar gündemde oolduğu için cok para veriğ alanlar var ama şimdi o kadarda deil
benhjk
Üye
türbanlı ya da açık
ankesörlü ya da ev
cep ya da iş
bence telefonun temel özllikleri yeter
ama madem öyle niye telin N73 derseniz seviyom telefonumu yaa