hangi özellikleri aynı bana sölermisin eğer aynı derken kamerası var müzik ve video oynatıo diceksen ve symbian işletim sistemi var diceksen sn tellerden anlamıosunbence süper bir telefon n 73 kıyaslana bilir cogu özelligi aynı ben ce nokia nın en yakışıklısı okeyyyyyyyyyy
çünki 50 ytl ye vga kamera ve symbian ı hiç bir yerde bulamazsında o nedenle yani e250 dahi çok kesemedi 6600 ın önünü kısaca ucuz olsun hemen hemen orta düzeye yakın olsun diyenlerin seçimi 66006600 TELEFONLARIMIZ 4 YILLIK TELEFON OLMASINA RAĞMEN NEDEN HALA İNADINA 6600 DİYORUZ SİZCE? CEVAPLARI BEKLİYORUM![]()

senin n-serisi tellerle ilgili hiç bir bilgin yoqben magnum dondurmaya benzedigi için 6600 seviyorum bide çogu N serisi telefondan daha iyi bütün sis ve jar oyunlar tam ekran ve sorunsuz çalıştırıyoren kral telefon 6600
bnim neredeyse bütün n serisi teller elime geçti bn daha oyunları veya proları yarım ekran çalıştıran bi modele rastlamadım
ben 6600 sırf program için tercih ediyorum6600 TELEFONLARIMIZ 4 YILLIK TELEFON OLMASINA RAĞMEN NEDEN HALA İNADINA 6600 DİYORUZ SİZCE? CEVAPLARI BEKLİYORUM![]()
valla herşeyi yapıyo bu telefon pc gibi sanki 3 yıldır bunu kullanıyorum yeni telefon alırsam bile bunu hala kullanacam