Necatiye Real Madrid Kancas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Necatiye Real Madrid Kancas
G.Saray’ı birçok maçta galibiyete uçuran Necati’ye ‘büyük’ kanca... İspanyolların ünlü kulübü Real Madrid, sarı-kırmızılı golcünün peşine düştü. G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, “Kura çekimi için Monte Carlo’ya gittiğimde, Real Madrid ve Panathinaikoslu yöneticilerle oturduk. Real Madrid Menajeri Butragueno bana ‘Necati nasıl?’ diye sordu. Ben de çok iyi bir futbolcu dedim. Butragueno, ‘Biliyorum iyi oyuncu olduğunu, karakteri nasıl?’ diye tekrar sordu. Süper bir çocuk diye cevaplayarak, hayrola dedim. O da bana transferini düşündüklerini söyledi. Bu beni çok gururlandırdı. Türkiye’ye döndüğümde olayı Necati’ye de anlattım” açıklamasında bulundu.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Necatiye yakışır gerçekten karakteride çok düzgün bir oyuncu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İyi fiyata satılırsa borçların bir kısmı kapatılabilir..

yitik savaşçı

Üye
Satarlarsa bir sonraki transfer için yüzde koydurmayı unutmasınlar...

slayer

Üye
gitmeside yanlış olur.. Transfer yüzdesi koymakda... Realden kim oyuncu almışş....

maavii

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Dec 28 2005, 06&#58;24 PM) [post=239616]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Satarlarsa bir sonraki transfer için yüzde koydurmayı unutmasınlar...
[/b][/quote]
bu uygulamayı BJK yapıyor ama ne işe yarıyor; elde var yine sıfır bu uygulama çok saçma bence...
ayrıca GS 10 milyon &#036; istiyormuş....

Caine

Caine

Üye
gidip türk futbolunu ve futbolcusunu dünyaca ünlü bir takımda temsil etmesi bence süper olurdu

darkred

darkred

Üye
türk futbolunu temsil etmesi bence gayet iyi olur ancak real madrid gibi bir takımda fırsat bulabileceğini pek zannetmiyorum açıkçası

maavii

Üye
    Konu Sahibi
&#39;REAL&#39;İ KİM İSTEMEZ&#39;

Öte yandan Real Madrid&#39;e transferi gündeme gelen Necati, bu teklife sıcak baktığını açıkladı. Golcü oyuncu, "Real&#39;in bana teklifte bulunduğu doğru.

Dört ay önce Monaco&#39;da, Realli yöneticiler Bülent Tulun&#39;a beni sormuş. İyi futbolcu olduğumu söylemişler ve özel hayatımın düzgün olup olmadığını merak etmişler.

Böyle şeylerin reklamını sevmem. Real gibi bir takımı kim reddedebilir? Tabii ki böyle bir dünya kulübünde oynamak isterim" şeklinde konuştu.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Gitse iyi olur ama 10 milyon &#036; fazla 7 milyon &#036; iyi ama İyi Oyuncu Necati ama ben sevmiom o adamı ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Pek sanmıyorum olacağını ama..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gidemez bence..

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 29 2005, 05&#58;59 PM) [post=240417]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gidemez bence..
[/b][/quote]

Gider Yedek Olur Kesin..

hidayet

hidayet

Üye
amanda aman bizim necatiye bak adam olmuşta hangi takımlara gidermiş

işin aslı necati iyi bir futbolcu onu iyi bir yerde görmek bizleri gururlandırır

AntiTuk

Üye
bence kesinlikle gitmemeli,eğer giderse yerine onun kalitesinde bi transfer yapılamaz.neden derseniz şuanki oyuncular buna kesinlikle karşı çıkacaklardır çünkü daha kulübün oyunculara aşırı derecede borcu war.gelen para anca bu borçları kapatır

muraoyak

Üye
bence transfer olursa işi biter çünkü realde oynayamaz en fazla 1 maça öıkar

CisSe

Üye
Neden öyle diyosun necati süper bi oyuncu hemde hırslı oynuyo

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Micheal Owen da ona bakarsan Dünya Yıldızıydı , ne oldu , yedek kaldı ve ver elini İngiltere

delimakina

Üye
gitsin aslanım benim kulübün paraya ihtiyacı var çeklrtde karşılıksız çıkmış ama en büyük cimbom

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Owen, Beckam, Figo... gibi oyuncular yedek kalmayı hazmedemez ve sabredemez ya o takımda oynarlar ya da giderler....
ama Necati&#39;nini onlar gibi kibirli olacağını zannetmiyorum forma şansı bekler çalışır sabreder ve forma şansı verilirse sonunda mutlaka bir yerlere gelir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...