Galatasaray Transferde Mutlu Sona Ulaşıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Transferde Mutlu Sona Ulaşıyor...
Galatasaray, Halil Altıntop ve Ali Turan transferinde mutlu sona çok yakın


G.Saray, golcü transferinde ataklarını sıklaştırdı... Halil Altıntop’la anlaşan Sarı-Kırmızılılar’ın Schalke’den de ‘olur’ aldığı öğrenildi. İki taraf arasında imzaların atılması ise an meselesi...

Galatasaray, eski göz ağrısı Halil Altıntop’la bir kere daha flörte başladı... Hatta durum flört aşamasını geçti, işin karşılıklı imzalara kaldığı iddia edildi. Yönetici Haldun Üstünel’in geçtiğimiz günlerde Halil Altıntop’la bir kere daha
masaya oturduğu ve futbolcuyu Türkiye’ye gelmesi konusunda ikna ettiği ifade edildi. İşte bunun ardından cesaretlenen Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun kulübü Schalke’ye de tekliflerini yaparak, anlaşmak için zemin arama çalışmalarına başladı. Almanlar’ın da Halil’i devre arasında Galatasaray’a vermeye sıcak baktığı vurgulanırken, iki taraf arasındaki görüşmelerin hafta sonuna doğru başlayacağı ve Halil’in transferinin 1 haftaya kadar neticelendirileceği iddia edildi. Schalke ile yapılacak pazarlıklarda yönetici Haldun Üstünel’in yanı sıra başkan Adnan Polat ve diğer yönetici Murat Yalçındağ’ın da bulunabileceği belirtiliyor. Polat’ın, Halil’i ikna eden Üstünel’i arayarak transfere tam destek verdiği öğrenildi.

MALİYETİ 13.5 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılı kulübün Halil Altıntop’a vereceği ücret gizli tutuluyor. Ancak yöneticilerin bu oyuncuya yıllık 2.5 milyon
Euro ödeyeceği öne sürüldü. Halil için Schalke Kulübü’ne ne kadar bonservis parası verileceğinin de henüz netlik kazanmadığı ancak bu rakamın da 6 milyon Euro civarında olabileceği ifade ediliyor. Eğer transfer gerçekleşirse, 1 yılı opsiyonlu 3 yıl imza atması beklenen Halil’in Cimbom’a maliyetinin 13.5 milyon Euro’ya mâl olması bekleniyor.

SAĞLAM: SERCAN'I CİMBOM'A VERİRİZ

BursasporTeknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yaptığı açıklamada Sercan konusunda Galatasaray’la anlaşmak üzere olduklarını açıklayarak kafaları karıştırdı. Sercan için Sarı-Kırmızılı kulübün 5 milyon Euro ve Aydın’ı teklif ettiğini söyleyen Ertuğrul Hoca, “Ancak paranın en az 3 milyon Euro’sunu peşin verirlerse bu iş olur. Çünkü biz de yerine oyuncu alacağız” dedi. Sağlam ikinci alternatif olarak da “Eğer G.Saray Aydın’la birlikte bize 2 oyuncu verirse, o zaman 5 milyon Euro’yu taksitler halinde kabul eder, Sercan’ı veririz” açıklamasında bulundu.



ALİ 'ASLAN'LI YOLDA

Cimbom’a söz veren Ali Turan, sonunda muradına eriyor. Kayseri yönetimi, Ankaragücü’ne gitmek istemeyen Ali’yi Galatasaray’a vermeyi kabul etti

Son günlerde eski Türk filmlerini andıran Galatasaray’la Ali Turan aşkı mutlu sona doğru yol almaya başladı. Kayserispor’un Florya’ya göndermemekte direndiği Ali Cimbom’a verdiği sözün arkasında durunca, Anadolu ekibinin gardı düştü. Kulübün G.Saray yönetimiyle pazarlık masasına oturmayı kabul ettiği açıklandı. Zira işi inada bindiren Kayseri, önceki gün Ankaragücü’nün de Ali’ye talip olmasıyla güç bulmuş, Sarı-Kırmızılı yönetime “Ali’yi Ankaragücü de istiyor. Onlara söz verdik” haberini göndermişti. Ancak Ali, “Ben G.Saray’da oynamak istiyorum. Gerekirse sezon sonunu bekler, bonservisimi elime alıp giderim” restini çekmişti. İşte bu restin sonrasında kadro dışı kalan ve Antalya kampına dahi götürülmeyen Ali konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Kayseri Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Biz Ankaragücü’ne Ali için salıya kadar söz verdik. Ve onlara ‘Ali’yi ikna ederseniz size veririz’ dedik. Eğer Ali’yi ikna edemezlerse G.Saray’la masaya oturup futbolcumuzu bu kulübe vereceğiz” dedi.

ÇARŞAMBA ANTALYA KAMPINDA!


Hurma’nın bu açıklaması, Galatasaray tarafında “Ali transferi tamamdır” yorumlarını da beraberinde getirdi. Bu durumda masaya eli sağlam oturacak olan Sarı-Kırmızılılar, Ali’yi çarşamba günü Antalya kampına katacak şekilde hareket ediyor.

Kafkas: Ali G.Saray’da

Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas, dün yaptığı açıklamada, G.Saray’ın çok istediği Ali Turan için ilginç bir söylemde bulundu. “Ali’yi Galatasaray’a verdik” diyen Kafkas, “Ali G.Saray’ı çok istiyor. Bu durumda onu takımda tutmayız” şeklinde konuştu.

‘Gitmezse sokakta kalır’

Ali Turan’ın Galatasaray sevgisi, yalnız Kayseri’yi değil Ankaragücü’nü de pes ettirdi. Kayseri yönetimi, “Ali istese de artık kalamaz. Ya G.Saray’a ya A.Gücü’ne gider veya sokakta kalır” açıklamasında bulundu. Ankaragücü yönetimi ise Ali’yi ikna edemediklerini açıkladı.
 


Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gelirse çok iyi olur...Bekleyelim...
 
ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
    Konu Sahibi
inşallah.transfer haberlerinin doğru çıkma olasılığı çok düşük ama umarım bu seferkiler gerçekleşir
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnşallah hadi hayırlısı
 
_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Hayırlısı neyse o olsun...
 
arslansem

arslansem

Üye
Alışığız biz güzel transferlere hadi bakalım :naughty:
 
'Davut

'Davut

Üye
Halit halit deniliyordu şimdi halil mi oldu shalke bu seferde gs'ye halil formasını gönderir...:d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
20
Görüntüleme
1K
DaNq3rB0y
India
Cevap
1
Görüntüleme
367
DiaBLoS


Üst Alt