Ne Önerirsiniz 800tl

Sponsorlu Bağlantılar

esraa123

Üye
    Konu Sahibi
Ne Önerirsiniz 800tl
800 tl ye telefon aryorum sizce neler güzeldir şuan optimus l9 ve xperia l var listemde sizce ne almalıyım..

telefondan bekletülerim uzun ömürlü ve dayanıklı olması ve iyi batarya

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gmd

partyhard

Üye
Gmd

Esendağlı

Esendağlı

Üye
azcık daha limit artırımı yapabilirsen lumia 720 tam senlik bence

avcitalip

avcitalip

Üye

Birader resmen fan diyorsun adama. Hitabını düzelt.

öyle ama :ehe abicim gerçekten wp'nin şu anda ne avantajı var ios ve android gibi gelişmiş sistemlere göre ? niçin adam gidip wp'yi seçsin lütfen mantıklı olalım :zzz:hani 7/24 fotoğraf çekecek birisi olduğunu düşünerekten konuşuyorum bu sefer lumia aldığını farz edelim abicim daha wp'de instagram yok ! :(

ama bekleyin 3 yıl içinde iyileşecek bir sisteme benziyor ne kadar nefret etsemde Microsoft ürünlerinden :evet:

800 TL'ye alınabilecek cihaz olarak 2.el olsun dersen sanırım bir s3 bulabilirsin
sıfır olsun dersen s4 mini yi bekle derim :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
öncelikle yukarda ne yazdığını açıklarmısın.sonrada wp alan arkadaşlarımız mantıksızmı.bu benim önerim adam ister android ister ios ister wp yi seçer.onu savunmak sanamı kaldı

avcitalip

avcitalip

Üye
şimdi hemen alacağım dersen GM Discovery f/p kralı şu anda ve AnTuTu'dan 13.000 puan alıyor s2 bile 10.000 i zor görüyor s3 ise 15.000 ortalama alıyor...

hem fiyatıda biraz daha uygun bence düşün ama beyazını şimdilik alma :oke:

- - - Eklendi - - -

öncelikle yukarda ne yazdığını açıklarmısın.sonrada wp alan arkadaşlarımız mantıksızmı.bu benim önerim adam ister android ister ios ister wp yi seçer.onu savunmak sanamı kaldı

üstte yazdıklarım tamamen açık tamamen anlamakla alakalı siz wp fanısınız anlamak zor gelebilir wp almak şu anda mantıksız benim gözümde anca şu anda Nokia Lumia 1020 alınabilir oda bir süreliğine çünkü android cephesinden ona da bir karşılık gelecektir hem herşey kamera değil ! lumia serisinin kameradan başka ne gibi bir üstünlüğü var şu anda ? sizin yaptığınız tamamen bir fanlıktan ibaret,bence at gözlüklerinizi çıkartın bakın gidin bir telefoncuya lumia'ların doğru düzgün piyasası bile yok eğer adam aldığı telefona verdiği paranın hakkını sonuna kadar almak istiyorsa şu anda wp almamalı bence...

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Onlar muhafazakar tayfa kardeşim boşver onları :D

Lenneth

Üye
GM Discovery veya Lumia 620

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

öyle ama :ehe abicim gerçekten wp'nin şu anda ne avantajı var ios ve android gibi gelişmiş sistemlere göre ? niçin adam gidip wp'yi seçsin lütfen mantıklı olalım :zzz:hani 7/24 fotoğraf çekecek birisi olduğunu düşünerekten konuşuyorum bu sefer lumia aldığını farz edelim abicim daha wp'de instagram yok ! :(

ama bekleyin 3 yıl içinde iyileşecek bir sisteme benziyor ne kadar nefret etsemde Microsoft ürünlerinden :evet:

800 TL'ye alınabilecek cihaz olarak 2.el olsun dersen sanırım bir s3 bulabilirsin

Microsottan nefret ettiğini söylüyorsun gelip bize fanboy diyorsun, nasıl bir ironidir bu kardeş ya güldürdün ha gece gece :DDdddddd

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
iOSait

iOSait

Üye
800 tl ye telefon aryorum sizce neler güzeldir şuan optimus l9 ve xperia l var listemde sizce ne almalıyım..

telefondan bekletülerim uzun ömürlü ve dayanıklı olması ve iyi batarya

Gm disco marka takintisi varsa s3mini

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim hiç wp cihazım olmadı.n8 kullanıyorum.mayıs ayında s3 aldım hoşuma gitmedi eşime verdim.benmi fanım.wp sistem ve görünüş olarak hoşuma gidiyor okadar.sendeki bu heyecan niye bunu anlamadım.mobil olduğumdan profilini göremedim belliki o ergenlerdensin.ama fazla heyecan iyi değil.

fk555897

fk555897

Üye
Gm disco marka takintisi varsa s3mini

Arkadaş uzun ömürlü bir telefon demiş. Bütçeni 1000 TL'ye çıkarabilirsen Lumia 720, çıkaramazsan Lumia 620 veya Galaxy S3 Mini almanı öneririm.

avcitalip

avcitalip

Üye
Onlar muhafazakar tayfa kardeşim boşver onları :D

siz nasıl bilirseniz öyle yapın sonuçta bu cihazları ben kullanmıyorum ama gerçekler ortada değil mi ? neden kendinizi kandırıyorsunuz ?

bakın bende fan değilim sadece gerçekleri söylüyorum...

achambo

achambo

Üye
s3 mini uzun ömürlü mü:hmmm

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Yok kardeşim isteyen istediğini önerir. Ben de General Mobile önerdim. Ama burdaki mevzu adama fan denilmesi. Yoksa zaten ben de wp önermedim.

avcitalip

avcitalip

Üye
Benim hiç wp cihazım olmadı.n8 kullanıyorum.mayıs ayında s3 aldım hoşuma gitmedi eşime verdim.benmi fanım.wp sistem ve görünüş olarak hoşuma gidiyor okadar.sendeki bu heyecan niye bunu anlamadım.mobil olduğumdan profilini göremedim belliki o ergenlerdensin.ama fazla heyecan iyi değil.

s3'ün hoşuna gitmemesinin temelinde bence malzeme kalitesi ve ram sorunu yatıyor birde sen git eline simsiyah hTC One al bir daha bak :)

wp sisteminin görünüşü belki hoşunuza gidiyor olabilir bu kişisel tercihiniz ama metro arayüzünden ben nefret ediyorum hem masaüstü pcmde hemde cep telefonlarında,çok saçma ve karmaşık geliyor zaten pc'mde windows 7 kullanmamın temelinde bu yatıyor yoksa neden bir üst versiyona geçmeyeyim ki ?

bakın dediğim gibi fan falan değilim sadece gerçekleri konuşuyorum profilimden bahsetmişsiniz önce siz kendi profil resminize bakın lütfen sapsarı lumia sırıtıyor oradan :ehe

bakın sonuç olarak nokia fanlığı yapmak ne benim karıma nede sizin aynı şekilde diğer markalarda bu şekilde adamlar ceplerine koydukları parayı biliyor ve sizde bu yüzden cebinize koyduğunuz telefonun o anda neler yapabileceğini bileceksiniz yani sadece çok süper fotoğraflar ve videolar çekmeyecek aynı zamanda güzel bir ses çıkışına(beats audio gibi) ve türlü özelliklere de sahip olmalı bence çektiği fotoğraf çok süper olmasa da olur süper olması kafidir...

- - - Eklendi - - -

s3 mini uzun ömürlü mü:hmmm

o manada dememiştir diye umuyorum :ehe kullanım olarak uzun süre bozulmaz demek istedi sanırım :)

- - - Eklendi - - -

Yok kardeşim isteyen istediğini önerir. Ben de General Mobile önerdim. Ama burdaki mevzu adama fan denilmesi. Yoksa zaten ben de wp önermedim.

iyide wp niye öneriyorlar ki o zaman,diğer sistemlere göre az donanım gerektirmesinden ve sadece lumia serisinde çok iyi kameradan başka bir üstünlüğünü göremedim ben şahsen :evet: kaldı ki ondan daha az donanım kullanıp daha işlevsel olan ios gibi sistemlerde var :evet:

yani cebinizde 800 TL para olsa Allah için hangi telefonu alırdınız ben şahsen kesinlikle wp almazdım android veya ios tercih ederdim...

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

siz nasıl bilirseniz öyle yapın sonuçta bu cihazları ben kullanmıyorum ama gerçekler ortada değil mi ? neden kendinizi kandırıyorsunuz ?

bakın bende fan değilim sadece gerçekleri söylüyorum...

Ben de diyorum ki neye dayanaraktan ios ve android daha iyi diyorsun ? Misal karşılaştırma dediğin cihazlar arasında yapılır şunun rami fazladır ötekinin işlemcisi daha hızlıdır. Ama işletim sistemi dediğinde arayüze bakarsın, stabiliteye bakarsın, akıcılığa bakarsın. Ki bunları da karşılaştırmak pek mantıklı değil çünkü tamamen zevk meselesi. Adam androidin kişiselleştirilebilir olmasını daha çok beğenir, öbürü iosun stabilitesini, diğeri wp nin yenilikçi ve akıcı metro arayüzünü. Ama bazıları çıkıp daha 1 yıllık işletim sistemini mağazadaki eksiklikler yüzünden eleştiriyor kötülüyor ben buna kıl oluyorum işte. Sana yazdığımı kişisel olarak algılama lütfen, genel

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet htc one harika cihaz 800 tl lik bütçeye onumu önerseydim.ayrıca mayıs ayında lumia değilde s3 aldım diyorum bumu fanlık.profilimde mayıs ayında s3 resmi vardı.en iyi sistem ve telefon kişinin ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre değişir.koşulsuz olarak en iyisi budur diyemeyiz.ben f/p cihazı olarak atrixi kaç kişiye önermişimdir.sen çok heyecanlısın sakin...sakin

Üst Alt