Are you gkcll ezgis
Birader resmen fan diyorsun adama. Hitabını düzelt.
abicim gerçekten wp'nin şu anda ne avantajı var ios ve android gibi gelişmiş sistemlere göre ? niçin adam gidip wp'yi seçsin lütfen mantıklı olalım
hani 7/24 fotoğraf çekecek birisi olduğunu düşünerekten konuşuyorum bu sefer lumia aldığını farz edelim abicim daha wp'de instagram yok ! 

öncelikle yukarda ne yazdığını açıklarmısın.sonrada wp alan arkadaşlarımız mantıksızmı.bu benim önerim adam ister android ister ios ister wp yi seçer.onu savunmak sanamı kaldı
öncelikle yukarda ne yazdığını açıklarmısın.sonrada wp alan arkadaşlarımız mantıksızmı.bu benim önerim adam ister android ister ios ister wp yi seçer.onu savunmak sanamı kaldı

öyle amaabicim gerçekten wp'nin şu anda ne avantajı var ios ve android gibi gelişmiş sistemlere göre ? niçin adam gidip wp'yi seçsin lütfen mantıklı olalım
hani 7/24 fotoğraf çekecek birisi olduğunu düşünerekten konuşuyorum bu sefer lumia aldığını farz edelim abicim daha wp'de instagram yok !
ama bekleyin 3 yıl içinde iyileşecek bir sisteme benziyor ne kadar nefret etsemde Microsoft ürünlerinden
800 TL'ye alınabilecek cihaz olarak 2.el olsun dersen sanırım bir s3 bulabilirsin
sıfır olsun dersen s4 mini yi bekle derim![]()
Ddddddd800 tl ye telefon aryorum sizce neler güzeldir şuan optimus l9 ve xperia l var listemde sizce ne almalıyım..
telefondan bekletülerim uzun ömürlü ve dayanıklı olması ve iyi batarya
Gm disco marka takintisi varsa s3mini
Onlar muhafazakar tayfa kardeşim boşver onları![]()
öyle amaabicim gerçekten wp'nin şu anda ne avantajı var ios ve android gibi gelişmiş sistemlere göre ? niçin adam gidip wp'yi seçsin lütfen mantıklı olalım
ama bekleyin 3 yıl içinde iyileşecek bir sisteme benziyor ne kadar nefret etsemde Microsoft ürünlerinden
800 TL'ye alınabilecek cihaz olarak 2.el olsun dersen sanırım bir s3 bulabilirsin
sıfır olsun dersen s4 mini yi bekle derim![]()
Benim hiç wp cihazım olmadı.n8 kullanıyorum.mayıs ayında s3 aldım hoşuma gitmedi eşime verdim.benmi fanım.wp sistem ve görünüş olarak hoşuma gidiyor okadar.sendeki bu heyecan niye bunu anlamadım.mobil olduğumdan profilini göremedim belliki o ergenlerdensin.ama fazla heyecan iyi değil.

s3 mini uzun ömürlü mü![]()
kullanım olarak uzun süre bozulmaz demek istedi sanırım 
Yok kardeşim isteyen istediğini önerir. Ben de General Mobile önerdim. Ama burdaki mevzu adama fan denilmesi. Yoksa zaten ben de wp önermedim.
kaldı ki ondan daha az donanım kullanıp daha işlevsel olan ios gibi sistemlerde var 
siz nasıl bilirseniz öyle yapın sonuçta bu cihazları ben kullanmıyorum ama gerçekler ortada değil mi ? neden kendinizi kandırıyorsunuz ?
bakın bende fan değilim sadece gerçekleri söylüyorum...