Arkadaşlar ilk sayfadaki yazıları çok dikkatli okuduğunuzda(heyecana kapılmadan) ve aynen adım adım, yavaş yavaş yaptığınızda sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.Ben 2 gece uğraştım ve 4. sefer de çalıştırdım.Ama arkadaşın yazdığı haricinde birşey yapılmasına gerek kalmadı.Bazı şeyleri bakar kör olarak yanlış yapmışım.Forumu okudum sıkılmadan sorunların kendimde olduğunu gördüm
arkadaslar biri bana yardimci olabilir mi.programi aciyorum.haritayi seciyorum ama generator kodu istemeden harita ekrani cikiyo.uuyduyu buluyor ama ekranda hicbisey yok.harita menusune geliyorum harita kullanilamaz diyo :S tekrar tekrar yukledim.cihazima format bile attim ama nafile etmedi.bu arada cihaz n97.yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar
arkadaslar biri bana yardimci olabilir mi.programi aciyorum.haritayi seciyorum ama generator kodu istemeden harita ekrani cikiyo.uuyduyu buluyor ama ekranda hicbisey yok.harita menusune geliyorum harita kullanilamaz diyo :S tekrar tekrar yukledim.cihazima format bile attim ama nafile etmedi.bu arada cihaz n97.yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar
daha önce garmin kurmuştum, fakat saatlece açık havada beklememe rağmen bir türlü uyduya bağlanamıyordu.
sonunda navigasyon problemim ndrive ile çözüldü.
test ettim %100 oranında kararlı çalışıyor, fakat harita biraz daha ayrıntılı olabilir, birde sokak numarasına görede arama olsaydı tam super olurdu.
çok teşekkür ederim, eline koluna sağlık nadir bey...
Ustam,öncelikle ellerinize saglik,güzel anlatim ve iyi bir calisma..yalniz ses dosyalarinin oldugu linkler ölmüs.Mümkünse yeniden yükleyebilirmisiniz,simdiden hersey icin tesekkürler...