NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

ankabol

Üye
Ndrivenin 2012 haritasi nedir yada son surum harita 2010.12 mi dir.birde basarsoft haritalari olurmu cunku igoda on numara heryeri gosteriyor arti olarak da adres ler guncel degil cogu sokak ve cadde isimleri cok eski

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yaşıyan arkdaşla... Navigasyon programınızı kullanırken interner bağlantınızı kapatmanız gerekiyor.

locked06

Üye
ben samsung S3 kullanıyorum program acılısda sectiklerinizi yüklemek istermisiniz diyor ayrıca actıkdan 5sn sonra program kapanıyor... bilginize

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
ben samsung S3 kullanıyorum program acılısda sectiklerinizi yüklemek istermisiniz diyor ayrıca actıkdan 5sn sonra program kapanıyor... bilginize
bir üst mesajı okursanız sorunuza cevap bulursunuz...

balasagun

Üye
samsung galaxy s3 e yükledim. fakat belirli bir süre sonra program dışarı atıyor. bunun bir çözümü varmı?

foob

Üye
arkadaşlar benim sd kartta ndrive diye bi klasör olusmuyor. kendimiz mi olusturmamız gerekiyor

mustafa37821

mustafa37821

Üye
:tşk: deniyeceğim . . .

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
ARkdaşlar sorunu yazmadan önce daha önce verilen cevapları gözden geçirin lütfen..

son_akinci

Üye
Deneme sürümü arkadaşlar 14 günlük

volkan0010

Üye
merhaba

ürünün yükledim çalışıyor ancak yerimi bulur bulmaz program otomatik çıkış yapıyor?

Galaxy S3

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Deneme sürümü arkadaşlar 14 günlük
arkadaşım çok saçma şeyler söylüyorsun kanıt koy insanları zan altında bırakma deneme sürümüymüş kullanmasam tamam diyecem sen uzaydamı yaşıyorsun????

- - - Eklendi - - -

merhaba

ürünün yükledim çalışıyor ancak yerimi bulur bulmaz program otomatik çıkış yapıyor?

Galaxy S3

internet bağlantınızın kapalı olması gerekir konuyu okuyun lütfen???

adaber01

Üye
galaxy s3 e yükledim gayet güzel çalışıyor teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: LO®D
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
TEŞEKRLER ARKADAŞIM c7 de fiyaskoydu androidde nasıl bakalım.

alinx

Üye
kardeş çalışmıyo internet baglantısı istiyoo bunu nasış ayarlıyacaz internetsiz nasıl girecez

mustafa37821

mustafa37821

Üye
:tşk:

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
ugur3535

ugur3535

Üye
satın aldıklarınızı aktarmak istiyor musunuz diyor? evet diyorum atıyor hayır diyorum yine atıyor. internet kapalı

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
satın aldıklarınızı aktarmak istiyor musunuz diyor? evet diyorum atıyor hayır diyorum yine atıyor. internet kapalı

Öncelikle apk yükledikten sonra satın aldıklarınızı aktarın sonra kapatın interneti

atakan.95

Üye
indiriyorum. umarım çalışır. paylaşım için teşekkürler

ecakmak62

Üye
Merhaba umarım konu günceldir programı kurdum dil dosyasını ve haritayıda hallettim fakat program açılır açılmaz kapatıyor kendini bu arada internet devre dışı şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık...

Üst Alt