[NDrive Navigasyon] En basit yükleme ve en açık anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

KESPER

Üye
sevgili dostlar..bu işi bir turlu 723 de beceremedim...tüm klaorleri indirdim..app dosyasının içine gerekli dosyaları attım..ancak bu uygun bir app olmadıgı uyarısı veriyor..yani ya 8500 ya da 8530 için...kies den de indirmeye calıstım..uygulama için aygıt secmeniz erkli kısmında sadece 8500 ve 8530 cıkıyor .yani daha işin en basında caktım..14 sayfayı tek tek okudum..bir yerde 723 ile calıstıgı sorun olmadı yazılmıs..ben nerde yanlıs yapıyorum anlamadım...her sey guncel..bada 1.1 yuklu kies 2.0 yuklu...allah askına yardım..

--------------- Ekleme ---------------

Dragon yardımlarını bekliyorrrruumm

ggne

Üye
sevgili dostlar..bu işi bir turlu 723 de beceremedim...tüm klaorleri indirdim..app dosyasının içine gerekli dosyaları attım..ancak bu uygun bir app olmadıgı uyarısı veriyor..yani ya 8500 ya da 8530 için...kies den de indirmeye calıstım..uygulama için aygıt secmeniz erkli kısmında sadece 8500 ve 8530 cıkıyor .yani daha işin en basında caktım..14 sayfayı tek tek okudum..bir yerde 723 ile calıstıgı sorun olmadı yazılmıs..ben nerde yanlıs yapıyorum anlamadım...her sey guncel..bada 1.1 yuklu kies 2.0 yuklu...allah askına yardım..

1. kies de sağ altta türk bayrağı var oraya tıkla açılan bayraklardan spain i seç ispanyol appstore bağlan
2. navigation bölümünden Ndrive spain WQ yu bul ve indir
3. Bayrağı tekrar türk bayrağına çevir telefonu bağla
4. kies de indirdiklerim bölümünden Ndrive spain WQ yu yükle telefonu çıkar
5. harita ve lisansları indir
6. Telefonu tekrar yığın yükleme modunda bağla "bada aplication" bölümünden Ndrive yüklü klasörü bul
7. lisansları data, haritayı map klasörüne kopyala
8. Map klasöründeki spain mapi sil
9. telefonu çıkar ndrive ı çalıştır dili ingilizce yap
10. güle güle kullan

KESPER

Üye
dostum allah razı olsun..guzel guzell anlatmıssın..programı telefona yuklemeyi basardım :)menu de gorunuyor...ama yıgın depolama aygıtı seklinde yukleyince hiçbir yerde bada apllication die bir dosya bulamadım..n drive ı da aradım bulamdım..cok garip..değil mi

emrah-35

emrah-35

Üye
dragondurul kardeş çok teşekkür ederim.her şey tamamdır,sorunsuz çalışıyor.

KESPER

Üye
hallettim..win 7 de dosyaların göruntuleme değişirlmeden dosyalar görunmuyor

emeği geçen herkesin elleri dert görmesin..wave 723 de sorunsuz ve hızlı bir sekilde kullanıyorum..ayrıca asagıdaki linkden de guncel harıtayı indirdim içine attım..o da calıstı..her sey cok guzel yawwww

mahmutmuratdemi

Üye
tamam fin promo buldum ve su an indirip deneyecegim bakalım ne olacak ndrive spain bada 1.2 li waveGT-s8500 um ile uyumsuz gorunuyor nedense

dragondurul

dragondurul

Üye
program beta degildir

dragondurul

dragondurul

Üye
dostum allah razı olsun..guzel guzell anlatmıssın..programı telefona yuklemeyi basardım :)menu de gorunuyor...ama yıgın depolama aygıtı seklinde yukleyince hiçbir yerde bada apllication die bir dosya bulamadım..n drive ı da aradım bulamdım..cok garip..değil mi

Arkadaşım varsayilan yukleme konumun telefon hafıza kartı yapmazsan bu iş olmaz sen ilk adımdan yanlış yapmışsın her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum

frmname

Üye
TÜRKÇELEŞTİRME

Arkadaşlar öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben şu ana kadar izlediğim yolu sizlerle paylaşıcam. Kısaltmak mümkün ama olur ya çalışmayıverir. onun için herşeyi olduğu gibi anlatcam...

1_Burada anlatıldığı üzere fin promoyu indirip kurdum
2_Anlatılanlanları yaptım
3_ Türkçeleştirmeyi ise ("-" silerek gidebilirsiniz) adresinden inen dosyayı "Memori Card / Ot s / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st" yolundaki ile değiştirdim. Şu an dil ve anlatım türkçe. Harita 2010.04

GÜNCEL HARİTA 12.2010

4_ "http://www.navikolik.com/ndrive-maps/1142-ndrive-turkiye-haritasi-218_201012-a.html" bu linkten tertip in verdiği linki indirdim. isimini düzeltip karta attım harita tamammen değişti. n drive in önceki haritası boşmış. sadece sokak ve caddler varmış. bu güncellemede herşey var

TEKRAR EMEĞİ GEÇEN VE YOL GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

ER--KAN

Üye
tsk.......

dencity

Üye
europcar programını bir türlü gormuyor anlayamadım dediklerini aynen yaptım yardım edermisin ?

dragondurul

dragondurul

Üye
programi sil telefondan ayarlar uygulamalar yükleme ayarlari hafıza kartını sec tekrar eorpcar i kur sonra dene kolay gelsin

volkanozmihci

Üye
Wave II de çalıştı ama apps de girip indirdiklerimden europcar a başlat dersem açılıyor... bu konuya bir çözüm de gelirse dadından yenmez... tşk.

birde megaupdate de verilen link kaldırılmış haberiniz ola...

ayrıca gene belirteyim bu harita çok güzel diye verilen naviga linkindeki map diğer orjinalinden iyi değil Bandırma nın sokaklarının hiç birisi yok boş arazi gösteriyor.. megabayt olarak yüksek ama içerik olarak boş..

dragondurul

dragondurul

Üye
arkadaşlar bilerek hotfile verdim preminuim oldugum icin silemezler hotfileri indirebilirsiniz kolay gelsin

frmname

Üye
Silinen link Başkasından alıntıydı sonuçta bişey diyemem. Ama yeni haritada Ank. için söylüyorum: mahalle bakkalı dahi var. Hatta çok kalabalık diye önemli yerlerden işretleri kaldırdım..

dragondurul

dragondurul

Üye
Malesef Yeni Harita Bende Yok İndiren Arkadaşlardan birtanesi Upload Ederek Yardimci olabilirler

frmname

Üye
Şu an internetim çok zayıf hiçbişey yüklenmez bu halde... Ama pzr veya Pzt bendeki haritayı yükklerim... Şimdi ben de birkaç ilçeye baktım kesinlikle yetersiz... Ama ank. için söylüyorum çok detaylı. Hatta tarihi binaların 3D resimleri var. Muhtemelen büyük şehirlere özenmişler ve bu 3D resimler boyutu arttırmış.

dragondurul

dragondurul

Üye
frmname Bilgilendirme ve yardımların için teşekkürler

nightblue07

Üye
yeni haritayı eski haritanın üzerine kurabilir miyiz

dragondurul

dragondurul

Üye
öbürünü silersin bunu koyarsin

Üst Alt