[NDrive Navigasyon] En basit yükleme ve en açık anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
samsung wave 8530 vbar bende kies te ndrive görüyorum ama yükle dedğimde hata veriyor .

Bjkbulent

Üye
samsung wave 8530 vbar bende kies te ndrive görüyorum ama yükle dedğimde hata veriyor .

İspanya kies'ine gir. Ücretsiz olan bir ndrive'ı indir. Böylelikle 1 ile başlayan tüm adımları atlamış olursunuz. İlla ndrive programını buradaki linkten indirmek zorunda değilsiniz.

dragondurul

dragondurul

Üye
arkadaslar hosgorursunuz ki butum firmwarelerde deneme sansim yok sunu soyleyebilirimki calisan en iyi firmware bada 1.2 s8500XXJID Dir bunda programlarda sorun yasamazsiniz

dragondurul

dragondurul

Üye
arkadaslar baslik altindaki sayfalarda ispanya versiyonunuda indirirseniz olacagi diger sayfalarda yaziyor tamamen turkce versiyonu spoof islemi ile oluyor onuda farkli bir baslikta paylastim sizlerle

viranufuk

viranufuk

Üye
dragondurul arkadaşımızın deği gibi ispanya versiyonunu indirdikten sonra yamayı atarsanız tamamen türkçe oluyor ama ekranda ndrive spain yazıyor tek fark bu eğer ispanyaya takıntısı olan varasa kardeşimizin dedğii gibi spof yapıp türkiye verisyonunu yükliyebiirsiniz

apocalypto86

apocalypto86

Üye
Dragondurul'un Ndrive uygulaması Jk1' de spoff yaparak çalışmıyor... Emin olabilirsiniz. Hala Türkiye kiesde yayınlanmadı s8500XXJID deli olcam.

lastlegant

Üye
Boşuna uğraştık çalışmıyor:bann:

oguzmad

Üye
Arkadalarım wave 723 (7233-7230) için dragondurul arkadaşımın anlattı gibi kiesten ndrive espana triali (wave 723 için olanı) yükledikten sonra Waveyi Yığın Bellek Modunda Bilgisayara Bağlıyoruz .Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ /a52ddl4e66 adlı klasörü linkteki klasörle değiştiriyoruz ve çalışıyor ancak henüz türkçe yapamadım.
Dragondurul, tekrar ellerine sağlık...

--------------- Ekleme ---------------

Dragondurul senden bi isteğim olacak yerine getirirsen sevinirim. Spoof yaptıktan sonra yığın bellekte elde ettiğin dosyayı upload edersen çok makbule geçecek. (Uploada mapı koymazsan da olur şimdiden teşekkürler.)

dragondurul

dragondurul

Üye
yazilim surumunuz spoof kabul etmiyorsa spoofsuz yapiminida anlattim forumda arastirin lutfen

dragondurul

dragondurul

Üye
bada os uygulama altindaki ndrive konulari bana ayittir kolay yukleme anlatimimda spoof dosyalari ve spoof islemi resimli anlatimi mevcuttur cihaziniz spoof yontemini kabul ediyor ise sorunsuz tamamen turkce olacaktir istediginiz her dosyayi forum icersinde paylastim hepinize tesekkurler ve kolay gelsin

mjozzy

Üye
dragondurul kardeş neden sinyal alamam acaba programa girdiğimde no signal diyor

viranufuk

viranufuk

Üye
geç bağlanma sorunu varmı bende çok geç bağlanıyor ilk ispanyayı yüklediğimde 30 sn yee bağlanıyrdu şimdi 20-25 dkikayı bile geçiyor

dragondurul

dragondurul

Üye
Hemen Bağlanıyor diyebilirim konum servislerini acarak bağlanın samsung route 66 dan 10 kat daha hızı bağlanıyor Diyebiirim

erdalozenc

Üye
spoof yapıpta çalıştıramayanlar, teldeki samsung applicationa girerek europcarı bulun başlat dediğinizde ndrive sorunsuz olarak çalışacaktır. kısa bir süre internete bağlanmanız gerekecek. bir kere girip arka planda ihtiyacınız olduğunda çalıştırabiirsiniz. bu dediğim yöntem tüm diğer oyun ve uygulamalar iiçin geçerlidir.

berkberk28

Üye
Arkadasim anlatimin icin tesekkürler kurdum ama acilmiyor 1,0,2 versiyon yüklü ve genel olarak ta artik bu yüklü 1,2 kiese düsüne kadar buna uygun bi cözüm bulabilirmisin

omaray

Üye
Gayet güzel bir çalışma olmuş süpersin dostum.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
İspanya kies'ine gir. Ücretsiz olan bir ndrive'ı indir. Böylelikle 1 ile başlayan tüm adımları atlamış olursunuz. İlla ndrive programını buradaki linkten indirmek zorunda değilsiniz.

yaptım gayyet güzel oldu fakat ben route daha çok beğendim. yinede çok sağol dragondurul

lastlegant

Üye
Hocam buda olmuyo??? Diğerini bada kabul etmedi tamam da bunu da denedim ama olmadı...

kieste görüyor yükle diyorum uygulamada hata diyo yüklemiyo???

neefes

Üye
tşkler oldu

bumin__

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç yere yazdım arkadaşlar tur-bs v1.2.18 2010-2010.08 haritası sitelerde mevcut ancak programın içine attığımda Lisanlı değil uyarısıyla karşılaşıyorum bunun bir çözümünü bilen varmı?

Üst Alt