[NDrive Navigasyon] En basit yükleme ve en açık anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

subutaysert

Üye
süper anlatım ama bir hata oldu.
Sanırım daha önce yükleme denemem sebebiyle sorun çıkıyor. İspanyol versiyonu indirdim, ama işlemi tamamlayamamıştım. bu sefer çok güzel anlatım vardı. eskisini sildim ama bada nın 1 haftalık kullanıcısıyım. (Sayende spoof u öğrendik) tüm söylediklerini yaptım ama program ilkinde görünmdei 2. sinde göründü ama açılmadı. ilk yüklememin dosyalarını q6v4... klasörünü sildim. başka silinmesi gereken bir yer varmı.

Ayrıca bir soru : temiz program silme işlemi nasıl yapılıyor?

Emeklerine teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

spoof yapıpta çalıştıramayanlar, teldeki samsung applicationa girerek europcarı bulun başlat dediğinizde ndrive sorunsuz olarak çalışacaktır. kısa bir süre internete bağlanmanız gerekecek. bir kere girip arka planda ihtiyacınız olduğunda çalıştırabiirsiniz. bu dediğim yöntem tüm diğer oyun ve uygulamalar iiçin geçerlidir.

evet oldu. Ama bunun çözümü olsa harika olurdu.

arebe

Üye
emeği geçem arkadaşlara sonsuz teşekkürler

dragondurul

dragondurul

Üye
en guzel kaldirma sekli ve temiz menu den duzenle diyip uygulama iconunan eksi ye basip kaldirmaktir hafiza kartindan sildiginiz dosyanin bircok yerde uzantisi vardir sizin erisemiyeceginiz telefon kendi otamatik siler uzantilari tavsiyem telefona hard format atmaniz ve bundan sonra uygulamalarinizi telefondan kendi kaldirma ozelligini kullanmaniz

hystrix

Üye
Wave II'de sorunsuz yükleyip kullanabilen var mı?
Teşekkürler.

mehmetgunduzbey

Üye
yok 8530 çalışmıyor europcar simgesi degisti N oldu fakat tıklayınca açılmıyor sinir oldum ya

--------------- Ekleme ---------------

spoof yapıpta çalıştıramayanlar, teldeki samsung applicationa girerek europcarı bulun başlat dediğinizde ndrive sorunsuz olarak çalışacaktır. kısa bir süre internete bağlanmanız gerekecek. bir kere girip arka planda ihtiyacınız olduğunda çalıştırabiirsiniz. bu dediğim yöntem tüm diğer oyun ve uygulamalar iiçin geçerlidir.

cok sagol çalıştı wave 2 8530 çalışıyor bu arada:oke:

nightblue07

Üye
''geçerli bir GPS sinyali bekliyor'' yazısı çıkıyor ne yapmam lazım?????

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
keşke uyumlu olsaydı

gs2

Üye
jj9'da europcar olarak goruyr tıklıyorum hıcbısı olmuyo jj9'a uygun deil galiba oda 1,2 ama anlamadım

dragondurul

dragondurul

Üye
Wave 2 dede sorunsuz yukleyen var

paix1984

Üye
dostum programı kurdum ama haritada arşiv hasarlı diyor ya ne yapalım?

bumin__

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç yere yazdım arkadaşlar tur-bs v1.2.18 2010-2010.08 haritası sitelerde mevcut ancak programın içine attığımda Lisanlı değil uyarısıyla karşılaşıyorum bunun bir çözümünü bilen varmı?
Arkadşlar cevap yazan yokmu bu harita acilen lazım:megafon:

dragondurul

dragondurul

Üye
indirdiğin haritanin versiyonuna göre lisans dosyan olması lazım harita dosyalarini kim upload ettiyse lisans dosyasını koymamiş lisans dosyası icinde olan bir map dosyası indir programın versiyonunada uyması lazım

nightblue07

Üye
gprs edge gibi servisleri ve konum servislerindeki ag konumunu etkinlertir aktif ise pasiflestirin

hocam dediğini yaptım ama bu sefer de hata veriyor. gps yok diyor. benim telefonum gps i bulamıyor zaten.sadece konum servisini aktif hale getirdim diğerlerini de pasif halde.. ama nedense konumu bulamıyor. ne yapmam lazım acaba

dragondurul

dragondurul

Üye
Konum Servislerini Kapat telefonu kapat / Sonra teelfonu ac Konum servislerini Aç Sonra Konumumdan Konumu Bul Açık Alanda Yürür Vaziyette Bi Dene Olması Lazım Bazen benimkide Bulmuyor gps Donanımının Yazılımında Bir Sorun Oluyor Sanrıım Malum Telefonu Cogumuz acıp Kapatmıyoruz Arada yeniden Başlatmak İyi Oluyor

nightblue07

Üye
Konum Servislerini Kapat telefonu kapat / Sonra teelfonu ac Konum servislerini Aç Sonra Konumumdan Konumu Bul Açık Alanda Yürür Vaziyette Bi Dene Olması Lazım Bazen benimkide Bulmuyor gps Donanımının Yazılımında Bir Sorun Oluyor Sanrıım Malum Telefonu Cogumuz acıp Kapatmıyoruz Arada yeniden Başlatmak İyi Oluyor

malesef kardeş.. ekranda sürekli ''geçerli bir gsp sinyali bekleniyor'' yazısı çıkıyor

dragondurul

dragondurul

Üye
program denedi çelışıyor cıhazda bır proglem 0olabılır normal gps programını acıp karsılastırın

magicstigvolki

Üye
Önceki sayfalarda verilen türkçe ses dosyasının linki gitmiş yeniden upload ederek link verebilecek kimse var mı acaba ?

Ayrıca indirdiğim ndrive dosylarını kies içine attığımda indirdiklerim içinde görülmüyor ne yaptıysam olmadı kies dede ispanyaya ait olanı bulamadım ispanyaya ait olan ndrive indirmem için ne yapmam lazım ?

dragondurul

dragondurul

Üye
Bumın ve Viranufuk ' a Günçel Haritalarindan Dolayi Teşekkürler Lisansli Harita Verdiyseniz Ne Mutlu Lisansizsa Lisans Dosyalarinida Upload Etmeniz Gerekir tekrar Teşekkürler

magicstigvolki

Üye
Arkadaşlar şu işe yarayan Türkçe ses dosyasını upload edecek kimse yokmu bir tek o kaldı onun dışında herşey tamam

dragondurul

dragondurul

Üye
% 100 çalışan turkçe bayan seslendirme dosyasi

Üst Alt