subutaysert
Üye
süper anlatım ama bir hata oldu.
Sanırım daha önce yükleme denemem sebebiyle sorun çıkıyor. İspanyol versiyonu indirdim, ama işlemi tamamlayamamıştım. bu sefer çok güzel anlatım vardı. eskisini sildim ama bada nın 1 haftalık kullanıcısıyım. (Sayende spoof u öğrendik) tüm söylediklerini yaptım ama program ilkinde görünmdei 2. sinde göründü ama açılmadı. ilk yüklememin dosyalarını q6v4... klasörünü sildim. başka silinmesi gereken bir yer varmı.
Ayrıca bir soru : temiz program silme işlemi nasıl yapılıyor?
Emeklerine teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
evet oldu. Ama bunun çözümü olsa harika olurdu.
Sanırım daha önce yükleme denemem sebebiyle sorun çıkıyor. İspanyol versiyonu indirdim, ama işlemi tamamlayamamıştım. bu sefer çok güzel anlatım vardı. eskisini sildim ama bada nın 1 haftalık kullanıcısıyım. (Sayende spoof u öğrendik) tüm söylediklerini yaptım ama program ilkinde görünmdei 2. sinde göründü ama açılmadı. ilk yüklememin dosyalarını q6v4... klasörünü sildim. başka silinmesi gereken bir yer varmı.
Ayrıca bir soru : temiz program silme işlemi nasıl yapılıyor?
Emeklerine teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
spoof yapıpta çalıştıramayanlar, teldeki samsung applicationa girerek europcarı bulun başlat dediğinizde ndrive sorunsuz olarak çalışacaktır. kısa bir süre internete bağlanmanız gerekecek. bir kere girip arka planda ihtiyacınız olduğunda çalıştırabiirsiniz. bu dediğim yöntem tüm diğer oyun ve uygulamalar iiçin geçerlidir.
evet oldu. Ama bunun çözümü olsa harika olurdu.