Nckia 5800 - 5800 hiç bu kadar iğrenç olmamıştı :P

Sponsorlu Bağlantılar

yalcinyakan

Üye
5800 çerez nasıl temizleniyor bilen varmı bide uygun virüs programı varmı tşk

zko885

Üye
arkadaşlar bence çok güzel telefon çin malı deyip geçmeyin dünyanın en kalabalık ülkesi ona göre ...bi duyarlarsa kötü olur walla

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bence çok güzel telefon çin malı deyip geçmeyin dünyanın en kalabalık ülkesi ona göre ...bi duyarlarsa kötü olur walla
ben de anlamış değilim gayet güzel duruyor..

brawo_41

brawo_41

Üye
bunu mukavvadan yapmıslar bnce:DD:D:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 gzel telefon ya para olsada alsak :D

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bu cinlilerfena yaawww google ı da googje yapmışlar :)

m_ekan38

Üye
kardeşim o zaman sizde orjinalı kullanın ne gerek var ki bu kadar laf yapmaya

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
çin malına para vereceğime o parayı sokağa atarım daha iyi aldğm tlfnlardan şimdiye kdr en çok beğendğm 5800
Allah'a şükür kasa açığıda yok harika tlfn ,
Uzak Doğu Ürünlerine kar yapıcam dye yönelmeyin dostlar nasıldı o söz ;
"Ucuz MAl alıcak kadar zengin değilim" galiba sağlam al ömür boyu kullan dımı :ehe

evren01

evren01

Üye
??????

bloodfist_42

Üye
bende bu ğün aldım 520 tlye

cgedikk

cgedikk

Üye
bende kullanıyorum p.r.c çin malımı oldu ne alaka

necla çin malı olduğunu ifade ediyor zaten.
people republic of china.

çin malına para vereceğime o parayı sokağa atarım daha iyi aldğm tlfnlardan şimdiye kdr en çok beğendğm 5800
Allah'a şükür kasa açığıda yok harika tlfn ,
Uzak Doğu Ürünlerine kar yapıcam dye yönelmeyin dostlar nasıldı o söz ;
"Ucuz MAl alıcak kadar zengin değilim" galiba sağlam al ömür boyu kullan dımı :ehe

aynen arkadaşım katılıyorum sana.ucuz mallara o kadar paralar verilene kadar orjinal ürün almak en mantıklısı.:oke:

5800 gzel telefon ya para olsada alsak :D

arkadaşım 5800 alacak para yok diyorsun ama telefonun n96 o nasıl oluyor?

rroyy

rroyy

Üye
Bence orjinalinin ne kadar iyi olduğu bile tartışılır hele 2cihaz değiştirip yine aynı sorunlarla karşılaşıp bayiinin tamir edelim ısrarlarına karşı bir kaç bürokratik aşama sonrasında paramı kuruşuna kadar iade almam sonrası hiç tartışılmayacak kadar kötü düşüncelere sahibim 5800 konusunda. Evet dizayn çok iyi, kullanım rahat ama ne bidaha güvenirim bu cihaza nede çevremdeki bir insanın satın almasını onaylarım.

cgedikk

cgedikk

Üye
ne gibi sorunlar yaşamıştın arkadaşım aynı sorunlar demişsin o yüzden soruyorum.

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
Bence orjinalinin ne kadar iyi olduğu bile tartışılır hele 2cihaz değiştirip yine aynı sorunlarla karşılaşıp bayiinin tamir edelim ısrarlarına karşı bir kaç bürokratik aşama sonrasında paramı kuruşuna kadar iade almam sonrası hiç tartışılmayacak kadar kötü düşüncelere sahibim 5800 konusunda. Evet dizayn çok iyi, kullanım rahat ama ne bidaha güvenirim bu cihaza nede çevremdeki bir insanın satın almasını onaylarım.

kardeşim senin aldğın cihaz üretimde hatalıdır
bunu tüm 5800lara yıkma yşadgn htayı:nono:

adalireco

Üye
çin min güzel telefon :)

cgedikk

cgedikk

Üye
:D yok yok orjinal olsun da yine. çinliler zaten yeterince bu ucuz mallardan zengin oldular

TheRNs

TheRNs

Üye
benimde 5800 m var ama farketmedim açıkçası :P

omer1230

omer1230

Üye
aralarında dağlar kadar fiyat farkı olsada çin malı alınmaz normal nokia alırım yinede çin telefonu almam benden bu kadar :naughty:

ali_kemal_ordu

Üye
evet çin malı bu çin malı 5800 ın ekranı daha buyuk ve daha zarıf duruo gercegi

Üst Alt