Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Hem astrolog hem ilim sahibiKimmiş bu yeni gördüm
Cinlerden Mı Bilgi ALıyor Nedir Necidir? dini konusundakı bilgileri önemliHem astrolog hem ilim sahibi
Ama hoca değil
İlerde olacaklara dair öngörüleri
Yüksek oranda çıkıyor
Necm ilmiCinlerden Mı Bilgi ALıyor Nedir Necidir? dini konusundakı bilgileri önemli
Necm Mı O Neymiş ilk Kez DuydumNecm ilmi
Vs.vs. astroloji vs.vs
Biliyo işte bişiler
Yıllardır takip ediyorum
Bi yamukluğunu görmedim
O da bizden biri
Gta cılardan hiç değil
Ne Şuçmu Hakım Bey

Ayakta Durmayı Sevmim Ya Yatacam Ya Oturacam yada yürüyecemSuçlusun ayağa kalk
Aynen bende öyleyimAyakta Durmayı Sevmim Ya Yatacam Ya Oturacam yada yürüyecem
Sen Nasılsın Conta Mı Yanık SenindeAynen bende öyleyim
Conta da yanıkSen Nasılsın Conta Mı Yanık Seninde
Varla Yok Arası Diyorsun Olur Olur TOprak Olunca DüzelirConta da yanık
Kafa da gırık
Çalıştığım ortam zaten benim gibilerle dolu ve en normali de biziz daha fena olanlarda var
Kafayı yicem derler ya
hah bende o lafı diyom arada
Herkes çıldırdı
Birkaç kişiyle Bir ben temiz
ama aklı gidik kaldım
sen o günleri görmezsin. yüz yılın başlarında diye hadis vardı diye biliyorum yani 2100 başlarında anca bakalım bi ümit oda olmazsa 2200 lere.o kadar yaşarım dersen başkaAdam biliyo yaa
Hadi bakalım
Gerçek
Mehdi de
Bi gelse de ...
Eğer öyle olacak ise vay halimizesen o günleri görmezsin. yüz yılın başlarında diye hadis vardı diye biliyorum yani 2100 başlarında anca bakalım bi ümit oda olmazsa 2200 lere.o kadar yaşarım dersen başka

akbaba ne gezerla pazarda çöllere gideceksin yada nerde vardı şu ormanların çok olduğu yerlerdeydi sanırım. Tr de hiç görmedimEğer öyle olacak ise vay halimize
Ben roketatara kafamı dayayayım
Uçursunlar göklere kellemi
Akbabalar yisin diğer yırtıcılar yisin beni
![]()
Takıldığın şeye bakakbaba ne gezerla pazarda çöllere gideceksin yada nerde vardı şu ormanların çok olduğu yerlerdeydi sanırım. Tr de hiç görmedim
aşk olsun kanka o sonra kı iş hani akbaba duymadım da o yüzden şiy yaptım imkansız zatenTakıldığın şeye bak
Benim ölmem umrunda bile değil