Nckia 5800 - 5800 hiç bu kadar iğrenç olmamıştı :P

Sponsorlu Bağlantılar

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Nckia 5800 - 5800 hiç bu kadar iğrenç olmamıştı :P

Yorumlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: ryuk

epson1990

Üye
nesi iğrenç anlamadım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben de anlamış değilim gayet güzel duruyor..

awensis

Üye
:S ?

eeig8184

Üye
anlamayacak birşey yok hersey ortada 5800 olanlar zaten ilk goruste bu telin 5800 olmadıgını anlar. çin işi oldugunu daha ilk saniyede farkettim yazıyı bile okumadan yani

B.Disaster

Üye
arkadan ve yandan aynı ama ekran dandikmiş

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Bence oyuncak gibi duruo bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır tamam da niye açıldı bu konu anlamış değilim..

Sehzade

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya 5800 alacak bir insan gidipte çin malı almaz..çin malı olduğu hemen anlaşılıyor zaten..

Oglcn554

Oglcn554

Üye
5800ı çok iyi incelemiş biri bu telefonu görünce anlar ne kadar iğrenç olduğunu :D Dışı benziyor ama içi bi garip geldi bana!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim arkadaş çin malı olduğunu ve çok kötü göründüğünü belirtmek istemiş..

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
maksat konu acmak galiba :)
bu arada forumumzda reklamlarda olan cin malı cift hatlı 5800 bu xD orjinali bu kadar berbat durmuyor :)

konu açınca elime ne geçicek? amacım paylaşım... benim gördüğümü herkes görsün... forumun amacıda bu zaten.. !!!

kestan

Üye
ekrana bakamk yetio zaten

muemcan

Üye
ya o değilde ben 5800 alacam yorumları okurken böyle bir konu başlığı ilk başta ürküttü beni ama konu anlaşıldı :)

murat23351

Üye
valla bende 4 gündür 5800 kullanan biriyim ilk bakınca anlamadım valla bu çinlilerden korkulur biraz daha gayret gösterseler bu çakmaları yapıp daha da özenip daha güzelinide yapacaklarına eminimm... bir çok üründe bile gerçeğinde olmayan artı bir özellik çakma çin mallarında görülmeye başladı... (örnek = digital uydu cihazlarında, vb...)

dncndnz

Üye
bumu gayet güzel duruyo yapmayın ya beyler insanda bi zevk tad göz zevki olur güzelmi bu şimdi aman tanrım:D

necLa2010

necLa2010

Üye
bende kullanıyorum p.r.c çin malımı oldu ne alaka

mmzzkk

mmzzkk

Üye
görür görmez anladım 5800 ımın çin malını yaptıklarını

Üst Alt