Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
geldim arada kendime ceza veriyorum

---------- Eklendi @ 21:44:09 ---------- Yazıldı @ 21:43:35 ----------

harita 6710da çalışmıştı o da v3

• Beğen
Tepkiler: yükselcece

crazyfege

crazyfege

Üye
geldim arada kendime ceza veriyorum

---------- Eklendi @ 21:44:09 ---------- Yazıldı @ 21:43:35 ----------

harita 6710da çalışmıştı o da v3

hosgeldın....

kardeş bu harıtayı kurmayı basardım harıtayı da koydum maps klasorune ancak soyle bı hata verıyor Out of memory exception: requested 14131200. available 2936832 boyle bı hata verıyor sence neden olabılırç... bılgın varsa yardım edersen sevınırım..
telefon:n96

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hosgeldın....

kardeş bu harıtayı kurmayı basardım harıtayı da koydum maps klasorune ancak soyle bı hata verıyor Out of memory exception: requested 14131200. available 2936832 boyle bı hata verıyor sence neden olabılırç... bılgın varsa yardım edersen sevınırım..
telefon:n96

senin sorunun sebebini bilmiyorum ama sanki hafıza ile ilgili gibi geldi. googleda baktım ama siteler rusça ve google translate de çevirmiyor nedense

crazyfege

crazyfege

Üye

senin sorunun sebebini bilmiyorum ama sanki hafıza ile ilgili gibi geldi. googleda baktım ama siteler rusça ve google translate de çevirmiyor nedense

kardes bende bulunan bı tane sozluk var msn e ekleyen cınsınden ona oldugu gıbı yazdım bunu bana turkce karsılığı olarak bunu yazdı Dışarı-in bellek istisna: 14131200 istedi. mevcut 2936832

---------- Eklendi @ 19:18:17 ---------- Yazıldı @ 19:14:22 ----------

şimdi tekrar bı acayım dedim.... tam uyduya baglandı diyip atlantıc okyanusu gosterıyordu yaklastırmaya calıstım sonra soyle bı hata verdı harıta yenılenırken bı hata olustu dıyıp e:\navıtel\maps\tur harıta dosyası bozuk dedi.. neden yapar bunu bı fıkrın varmı kardes

---------- Eklendi @ 19:28:50 ---------- Yazıldı @ 19:18:17 ----------

harita dosyasında dır diye netten aynı dosya adında bı kac tane buldum bakalım onları ındırıyorum umarım bırınden bırı sorun cıkarmadan calısır.... bu aralar bayaa bı ıhtıyac dogdu navıgasyona yaaaa... yoksa eskıden nerdeyse hıc kullanmazdım...:)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
telefon neydi pardon

---------- Eklendi @ 20:09:36 ---------- Yazıldı @ 20:09:10 ----------

tamam gördüm telefonu. Bu olmuyorsa garmin kullanman gerek. O da iyidir

bicer79

Üye
güzel çalışıyor ama 5800 biraz kastı normal olarak elinize sağlık ayrıntıları düşürerek denersek sorun kalmayabilir

---------- Eklendi @ 11:27:10 ---------- Yazıldı @ 10:08:08 ----------

hız kameralarını söylüyor ama bende resimleri gözükmüyor onun çözümü varmı

Symbianizm

Symbianizm

Üye
güzel çalışıyor ama 5800 biraz kastı normal olarak elinize sağlık ayrıntıları düşürerek denersek sorun kalmayabilir

---------- Eklendi @ 11:27:10 ---------- Yazıldı @ 10:08:08 ----------

hız kameralarını söylüyor ama bende resimleri gözükmüyor onun çözümü varmı

harita üzerinde radar işaretleri çıkması lazım yollarda. Çıkmıyor mu o

bicer79

Üye
yok hocam gözükmüyor sadece söylüyor

namles38

Üye
teşekkürler. Güzel bir program. C6 01 Belle

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
Kardeşler merhaba,
Nokia E7 Belle , bu programa uygunmudur.

muhdi

muhdi

Üye
nasıl yani öncedeb radarı mı söylüyor? Hiç öyle bir uyarı almadım. Var mı öyle bir özelliği.

bicer79

Üye
nasıl yani öncedeb radarı mı söylüyor? Hiç öyle bir uyarı almadım. Var mı öyle bir özelliği.

evet radarları söylüyor ama 5800 için stabil değil şehir içinde bazen sapıtıyor ve seni gittiğin yönün tam tersine gidiyor gösteriyor daha iyi telefonlarda belki böyle sorun yapmaya bilir 5800 için ndrivenin yeni harıtasını beklemek lazım

Sersolast

Sersolast

Üye
teşekkür ederim N8.00 de mükemmel çalışıyor çok güzel

ilterhan

Üye
telefonun ekranını yan çevirdiğimde ekran gidiyor neden acaba.. normal dik durumda iken gayet güzel çalışıyor...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ekranını yan çevirdiğimde ekran gidiyor neden acaba.. normal dik durumda iken gayet güzel çalışıyor...

ben 701'de denedim gitmiyordu. bilmiyrum ki neden olabileceğini

bicer79

Üye

hocam ayarlarda ekran ile ilgili bölüm var gir orada bu sorunu çözmen lazım

penah0

Üye
arkadaşlar ben azeriyim nerden bula bilirim azerbaycan haritasını navi için bana yardımcı olan olursa sevinerim önceden teşekkürler

penah0

Üye
tamam demek yardımcı olan yoxdu mene yene de size teşekkür edirem sagolun uşaxlar :(

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Tüm haritalar şu adreste ama Azerbaycan yok gibi. Sen de bakabilirsin.

unutulmayanbiri

Üye
nokia 5800 xm çalışmıyor. sertifaka sorunu veriyor. hekli değilse telefonunuz denemeyin....

Üst Alt