Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
bende speedcam ları buldum lakin güncel olmadıgı için garmine devam

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
navitelin kendi sitedsinde de speed cam var diyor ama bilmiyorum. ben pek hızlı kullanmadığım için çok da lazım olmadı

degirmenci01

Üye
navitelin kendi sitedsinde de speed cam var diyor ama bilmiyorum. ben pek hızlı kullanmadığım için çok da lazım olmadı

hocam bende fazla hızlı kullanmam ama bazen özelliklede gece yollar boş olduğunda dalıp 70km nin üzerine çıkıyorum bir kaç defa denk geldi sırf bu yüzden bazen kullanma ihtiyacı oluyordu hemde fazla özellik göz çıkarmaz olmuşken tam olsun

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende fazla hızlı kullanmam ama bazen özelliklede gece yollar boş olduğunda dalıp 70km nin üzerine çıkıyorum bir kaç defa denk geldi sırf bu yüzden bazen kullanma ihtiyacı oluyordu hemde fazla özellik göz çıkarmaz olmuşken tam olsun

haklısın aslında ama bir de şu var. Telefonda olunca ben sadece ihtiyaç olduğunda açıyorum. öte yandan senin dediğin de doğru. bilmediğin bir şehirde falan lazım olabilir. garmininkileri buna eklemek mümkün müdür ki acaba :s

degirmenci01

Üye

haklısın aslında ama bir de şu var. Telefonda olunca ben sadece ihtiyaç olduğunda açıyorum. öte yandan senin dediğin de doğru. bilmediğin bir şehirde falan lazım olabilir. garmininkileri buna eklemek mümkün müdür ki acaba :s

hocam zaten igonun ve garminin dosyaları aynı bilgileri içeriyor burdaki dosyayı igo olanı txt uzantılı indirip bakabilirsiniz

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
tamam üye oldum bakıyorum

----------Eklendi @ 00:10:33 ---------- Yazıldı @ 00:02:57 ----------

evet denedim ankarada bildiğim bir yer var onun radar işareti çıktı

----------Eklendi @ 00:10:51 ---------- Yazıldı @ 00:10:33 ----------

ekleyeyim mi?

degirmenci01

Üye
hocam birde yeni q3 haritası çıkmiş indirip baktım 50mb bir fazlalığı var

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
tamam onu da ekleriw. Telefondayim da pcye geçince ekleyelim onlari

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Harita EKLENDİ

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Teşekkürler emeğinize sağlık. Bakalım E6 da sonuç nasıl olacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım bu speedcams harika ya hiç bir yeri atlamıyor eline sağlık kardeşim benim...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
onu bilmiyorum ama diğer ülkeler de bulunur herhalde privet. Türkiye için olani güzel. Ben de Ankara'da denedim tam yerinde çalışıyor. Tabi daha önceden olup da şimdi kaldırılmış radarlar da var. Onlardan bazıları kalmış içinde. Geçen boş yolda radar gösterdi ama şu anda aktif radarlarda sorun yok

Üst Alt