s60v5 için uyumlu olduğu konu başlığında yazıyor, Navitel uygulaması Garmin kadar ayrıntılı ve hatta daha iyi diyebilirim.5800 için uyumlumu acaba birde garmin kadar ayrıntılımı garmin iyi ama kasıyor 5800 ı
s60v5 için uyumlu olduğu konu başlığında yazıyor, Navitel uygulaması Garmin kadar ayrıntılı ve hatta daha iyi diyebilirim.
Navigasyonu kullanıyorum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Navigasyon esnasında mı yoksa normal harita üzerindeyken mi yapıyor?Herseyi güzel tamam ama haritanin bir hatasıni gördüm. Belki de ayarı vardır ama bulamadım o da. Araçla giderken mesela düz gidiyorsun üstten gidince hani yol köprüden devam ediyor. Bu harita beni düz götürüyor tamam ama köprünün yanından geçiriyor. Işıklara takıliyorum onun yüzüne
Navigasyonu kullanıyorum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Navigasyon esnasında mı yoksa normal harita üzerindeyken mi yapıyor?

Herseyi güzel tamam ama haritanin bir hatasıni gördüm. Belki de ayarı vardır ama bulamadım o da. Araçla giderken mesela düz gidiyorsun üstten gidince hani yol köprüden devam ediyor. Bu harita beni düz götürüyor tamam ama köprünün yanından geçiriyor. Işıklara takıliyorum onun yüzüne
Telefonu hackle; http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.htmlmerhabalar..Nokia 700 sertifika hatası veriyor.Çözüm nedir? Yardım lütfenn..
Navigasyonu kullanıyorum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Navigasyon esnasında mı yoksa normal harita üzerindeyken mi yapıyor?
Kardeşim senin telefonun işletim sistemi symbian s60v3 bu harita s60v5 ve üst sürümde daha sağlıklı çalışıyor. sana tavsiyem s60v3 bölümündeki harita uygulamalarına bakmandir. Not:bazı s60v3 ler çalıştırmıyor.
eyvallah saolasın kardes... yuklemeyı denemeden once ozellıkle yorumları okudumkı calıstırırmı benımkı dıye calıstırır denmıstı o yuzden yukleyeyım dedım... anlasılan navıtel den degil garmin den faydalanıcaz... yardımın ıcın saolasın
rica ederim. Çalıştırır diyen arkadaşların bildiği birşey vardır mutlaka birde konu sahibinin fikrini alırsan iyi olur.
konu sahibinin bilgisini almak ıstedım ancak bugun farkettım kı yasaklanmıs... soru ısaretının ustune gelınce de kendı ıstegı ıle yasaklandı yazıor... 3 gun kalmıs yasagın bıtımıne
---------- Eklendi @ 00:51:12 ---------- Yazıldı @ 00:49:41 ----------
pardon yasaklandı dıye yanlıs yazmısım uzaklastı dıyor...
ben mobil olduğum için göremiyorum. tamam kardeşim.
ben mobil olduğum için göremiyorum. tamam kardeşim.