Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

bicer79

Üye
5800 için uyumlumu acaba birde garmin kadar ayrıntılımı garmin iyi ama kasıyor 5800 ı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
5800 için uyumlumu acaba birde garmin kadar ayrıntılımı garmin iyi ama kasıyor 5800 ı
s60v5 için uyumlu olduğu konu başlığında yazıyor, Navitel uygulaması Garmin kadar ayrıntılı ve hatta daha iyi diyebilirim.

bicer79

Üye
s60v5 için uyumlu olduğu konu başlığında yazıyor, Navitel uygulaması Garmin kadar ayrıntılı ve hatta daha iyi diyebilirim.

teşekkürler deneyelim bakalım

---------- Eklendi @ 17:59:03 ---------- Yazıldı @ 17:14:47 ----------

hocam 5800 çalıştı tabi daha uzun yolda test etmedim inşallah garmin gibi ayrıntılı ndrive gibi stabil çalışır teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Herseyi güzel tamam ama haritanin bir hatasıni gördüm. Belki de ayarı vardır ama bulamadım o da. Araçla giderken mesela düz gidiyorsun üstten gidince hani yol köprüden devam ediyor. Bu harita beni düz götürüyor tamam ama köprünün yanından geçiriyor. Işıklara takıliyorum onun yüzüne

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herseyi güzel tamam ama haritanin bir hatasıni gördüm. Belki de ayarı vardır ama bulamadım o da. Araçla giderken mesela düz gidiyorsun üstten gidince hani yol köprüden devam ediyor. Bu harita beni düz götürüyor tamam ama köprünün yanından geçiriyor. Işıklara takıliyorum onun yüzüne
Navigasyonu kullanıyorum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Navigasyon esnasında mı yoksa normal harita üzerindeyken mi yapıyor?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyonu kullanıyorum ama öyle bir sıkıntı yaşamadım. Navigasyon esnasında mı yoksa normal harita üzerindeyken mi yapıyor?

navigasyon esnasında yaptı birkaç defa. Ben de haritayı uzaklaştırıp bakar oldum düz mü gidiyoruz diye. Ona göre direkt köprüden gidiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm ilginç ya ben dikkat etmedim, yada ben de hiç olmadı. Yarın özellikle bir daha bakayım...

crazyfege

crazyfege

Üye
selam ıyı aksamlar... kolay gelsın arkadaslar.... harıtayı ve ektekı ıkı dosyayı da ındırdım pc ye ve pc suıte ıle kurmayı denedım ancak telde dosya bozuk pc suite de yukleme paketı bozuk oldugundan uygulama yuklenemıyor dıye uyarı verdı... telefon N96 hackleme ıslemını de yaptım ... yardımcı olursanız sevındırık olucam genelde navıogasyon kullanmazdım ama artık kullanma vaktı geldı sanırsam.. :)

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
Eline sağlık kardeşinm N8 de çalıştı navigasyon yapıp denemedim ama konumu mu buldu harita güzel

degirmenci01

Üye

hocam bende böyle bir sıkıntı olmadı ben ankaradayım köprünün altından gitmem gerekiyorsa hiç yukarı çıkartmadı belki trafik yoğunluğuna göre rotayı ayarla diye bir yer var o işaretli ise ondan kaynaklı olabilir onun dışında konu ilk açıldığından beridir kullanıyorum garmini hiç aratmadı

degirmenci01

Üye
bende programın ayarlarını içerisinde bir profile kayıt var ama bir türlü kayıt yapamadım save yaptığımda cannot replace profile diye bir hata veriyor sizdede oluyormu

dost55

Üye
merhabalar..Nokia 700 sertifika hatası veriyor.Çözüm nedir? Yardım lütfenn..

crazyfege

crazyfege

Üye

selam ıyı aksamlar... kolay gelsın arkadaslar.... harıtayı ve ektekı ıkı dosyayı da ındırdım pc ye ve pc suıte ıle kurmayı denedım ancak telde dosya bozuk pc suite de yukleme paketı bozuk oldugundan uygulama yuklenemıyor dıye uyarı verdı... telefon N96 hackleme ıslemını de yaptım ... yardımcı olursanız sevındırık olucam genelde navıgasyon kullanmazdım ama artık kullanma vaktı geldı sanırsam.. sence nasıl bı yontem deneyebılrım ottoman...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim senin telefonun işletim sistemi symbian s60v3 bu harita s60v5 ve üst sürümde daha sağlıklı çalışıyor. sana tavsiyem s60v3 bölümündeki harita uygulamalarına bakmandir. Not:bazı s60v3 ler çalıştırmıyor.

crazyfege

crazyfege

Üye
Kardeşim senin telefonun işletim sistemi symbian s60v3 bu harita s60v5 ve üst sürümde daha sağlıklı çalışıyor. sana tavsiyem s60v3 bölümündeki harita uygulamalarına bakmandir. Not:bazı s60v3 ler çalıştırmıyor.

eyvallah saolasın kardes... yuklemeyı denemeden once ozellıkle yorumları okudumkı calıstırırmı benımkı dıye calıstırır denmıstı o yuzden yukleyeyım dedım... anlasılan navıtel den degil garmin den faydalanıcaz... yardımın ıcın saolasın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah saolasın kardes... yuklemeyı denemeden once ozellıkle yorumları okudumkı calıstırırmı benımkı dıye calıstırır denmıstı o yuzden yukleyeyım dedım... anlasılan navıtel den degil garmin den faydalanıcaz... yardımın ıcın saolasın

rica ederim. Çalıştırır diyen arkadaşların bildiği birşey vardır mutlaka birde konu sahibinin fikrini alırsan iyi olur.

crazyfege

crazyfege

Üye

rica ederim. Çalıştırır diyen arkadaşların bildiği birşey vardır mutlaka birde konu sahibinin fikrini alırsan iyi olur.

konu sahibinin bilgisini almak ıstedım ancak bugun farkettım kı yasaklanmıs... soru ısaretının ustune gelınce de kendı ıstegı ıle yasaklandı yazıor... 3 gun kalmıs yasagın bıtımıne

---------- Eklendi @ 00:51:12 ---------- Yazıldı @ 00:49:41 ----------

pardon yasaklandı dıye yanlıs yazmısım uzaklastı dıyor...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
konu sahibinin bilgisini almak ıstedım ancak bugun farkettım kı yasaklanmıs... soru ısaretının ustune gelınce de kendı ıstegı ıle yasaklandı yazıor... 3 gun kalmıs yasagın bıtımıne

---------- Eklendi @ 00:51:12 ---------- Yazıldı @ 00:49:41 ----------

pardon yasaklandı dıye yanlıs yazmısım uzaklastı dıyor...

:hmmm ben mobil olduğum için göremiyorum. tamam kardeşim.

crazyfege

crazyfege

Üye

:hmmm ben mobil olduğum için göremiyorum. tamam kardeşim.

kardeş kurmayı basardım harıtayı da koydum maps klasorune ancak soyle bı hata verıyor Out of memory exception: requested 14131200. available 2936832 boyle bı hata verıyor sence neden olabılırç... bılgın varsa yardım edersen sevınırım

Üst Alt