Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

bicer79

Üye
tamam demek yardımcı olan yoxdu mene yene de size teşekkür edirem sagolun uşaxlar :(

Download:

Alternatif:

müəllimim başqa bir saytdan tapdım bu linkləri inşallah işinə fayda parolu
navikolik.com

omer4438

Üye
kardeşim eline canına sağlık çok uğraşmışsın belli ki çok teşekkürler :oke:

seyyahao

Üye
harikasın arkadaş. çoook :tşk:
satio u1 kullanıyorum, gayet başarılı oldu..

degirmenci01

Üye
arkadaşlar bunun güncel haritası çıkmış indirebilen oldumu aceba

Metin MF

Metin MF

Üye
partları nasıl kurabiliz

cosi

cosi

Üye
sağol.....

pulitzer1985

Üye
N95 8 gbyte denedim sorunsuz çalıştı sertifakalamada oldu. tıkır tıkır oldu ama zamanımıda aldı baya. yinede değdi.. dışarı çıkınca test edicem
Saol teşekür ederim

- - - Eklendi - - -

N95 8 gbyte denedim sorunsuz çalıştı sertifakalamada oldu. tıkır tıkır oldu ama zamanımıda aldı baya. yinede değdi.. dışarı çıkınca test edicem
Saol teşekür ederim

yok heevesim kursağımda kaldı haritada zoomlama filan yaparken donuyo hata oluştu diyor

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Paylaşım için teşekkürler ...

ahmetdemircim

Üye
2012 haritasını yükleyince harita açılmıyor. Neden acaba?

ahmetdemircim

Üye
yani buda bizi terketti desene. garmin ne zaman terkedecek acaba?

Dogukan7434

Dogukan7434

Üye
YARDIM..!
burada yazılanları aynen uygulamama rağmendefalarca harita bulunamadı hatası aldım.. telefonum nokia701 (hacklı) acaba benim gibi bu sorunu yasayan yada çözüm yöntenini bilen arkadslardan yardımcı olmalarını istiyorum.. emin olabilirsinz yöntemi harfiyen uyguluyorum fakat bi türlü olmuyo.. manual olarak da maps klasörünün içindeki haritayı programa gösteriyorum haritayı görüyö harita 1 falan yazıyo seciyorum sonra e:NavitelContent\Maps klasöründe harita bulunamadı diyor?

degirmenci01

Üye
YARDIM..!
burada yazılanları aynen uygulamama rağmendefalarca harita bulunamadı hatası aldım.. telefonum nokia701 (hacklı) acaba benim gibi bu sorunu yasayan yada çözüm yöntenini bilen arkadslardan yardımcı olmalarını istiyorum.. emin olabilirsinz yöntemi harfiyen uyguluyorum fakat bi türlü olmuyo.. manual olarak da maps klasörünün içindeki haritayı programa gösteriyorum haritayı görüyö harita 1 falan yazıyo seciyorum sonra e:NavitelContent\Maps klasöründe harita bulunamadı diyor?

yanlış harita yüklüyorsunuz galiba navitelin sitesinden demo rejim haritalar kısmından türkiye 2011 q3 olanı indir 2012 q1 çalışmaz

Dogukan7434

Dogukan7434

Üye
peki tşekkürler şimdi indirecegim umarım olur :)

- - - Eklendi - - -

tesekkürler cok sağol.. ben doğal olarak haritam daha güncel olsun diye 2012yi ve201110204 trihli olanları indirmiştim bunlar calışmadı yani navigasyon görmüyodu.. sizin uyarınızdan sonra bi allt tarihli 20110902 olanı indirdim çok şükür bunu gördü:) tekrar tesekkür ederim değerli bilgileriniz için az daha format işine girecektim bi sürü ıvır zıvır valla zamanında cevap gelmiş tskler ;)

degirmenci01

Üye
yardımcı olabildiysek ne mutlu şu ana kadar kullandığın en iyi navigasyon keşke haritası garmin gibi sık güncellense

malirst

Üye
- - - Eklendi - - -

Hey millet Navitel Turkey Q1 2012 6 26 çıkmış. Resmi sitesinden indirebilirsiniz. 649.8 yazıyor ama indirme esnasında 680 mb görünüyor. Ayrıca Garmin 2012 Türkiye haritası da çıkmış. Haberiniz olsun....

Dereck

Dereck

Üye
bunun kıbrıs haritası yok mu

lamekan_bawo

Üye
Allah razı olsun n8 belle refresh sıkıntı sorun olmadı. Teste devam. işin rast gelsin arkadaş...

- - - Eklendi - - -

evet test sıkıntısız sorunsuz oldu. garmin, sygic, route66, navking, nokiamaps lara taş çıkartır. hepsini kullandım ama bu kadar prof. değiller. Tekrardan çok teşşekkürler, selametle.

anlamamki

Üye
ben bunu yukledim
ama pek begenmedim
yeni harita lingi varmi acaba?

muratkisi

Üye
s3 için ne zaman 2012 haritası çıkar bilgisi olan varmı şimdiden teşekkür

Üst Alt