Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
benim internet çok yavaş hata verdi hep siz de bakabilirsiniz şuradan temalara. Aynı yere atıp deneyin isterseniz

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
benim internet çok yavaş hata verdi hep siz de bakabilirsiniz şuradan temalara. Aynı yere atıp deneyin isterseniz

symbianist arkadaşım route diye navigasyon prog varmış bilgin var mı?nasıl symbian 3 için var mı bulursan yükler misin[/SIZE][/COLOR]

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
route kullandım v3'te ama hiç memnun kalmamıştim. Haritalar çok yetersizdi. S3 için var mi bilmiyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
çalışmayan arkadaşlar vardı. Ne oldu onlar düzeldi mi?

PriveT

PriveT

Üye

Başlamadan:
Yöneticiler de dahil eğer sınırsız interneti ve zamanı olan varsa haritayı indirip başka sitelere de upload yaparlarsa üyeler açısından daha verimli olur. Bu haritayı biraz zor buldum. Yoksa hep şifreli.

Paylasim icin tesekkurler.
Turkiye haritasi, orjinal sitesinden, tek link, hiz sinirsiz. Gule gule kullanin :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun. Ben indirdigimde şifreliydi.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende bunun bir önce ki versiyonu yüklü bu nasıl daha mı iyi daha mı stabil performansı nasıl, birde bende ki bugün nedense hiç trafik bilgisi vermedi bunda durum nedir benim için en önemli olan kısmı trafik birde performans, şuan kullandığım arada bazen kapatırken kilitleniyor.

hasan356

hasan356

Üye
Mobesa radarları gösteriyormu...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
denemedim .biri dener belki hayrına

PriveT

PriveT

Üye
Ben kurdum, normal calisiyor. Kameralari yukleyim mi diye de sordu. Ama internete giris yapmamak icin hayir dedim. Bir dahaki sefere denersem buradan yazarim. Ama tabii Turkiye ile buradaki hizmetinde fark olur mu bilmiyorum.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
farklıdır muhtemelen

hassan27

hassan27

Üye
ellerine saglik üstad

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler.
Turkiye haritasi, orjinal sitesinden, tek link, hiz sinirsiz. Gule gule kullanin :)

Symbianist arkadasim merhaba. Linki ilk mesajina eklersen diger arkadaslara kolaylik olacagini dusunuyorum.
Iyi gunler

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

sefo

Üye
erop haritasi varmi varsa nasil indirir cebime direk atarim ceple girip ceple indirecem yardim edin mesaj atin bana mersi

hasan356

hasan356

Üye
Önemli olan mobesa radarlar geri kalan pek önemli değil sadece kafa karıştırıyo en iyisi ovi maps telefonla uyumlu hata olasılığı düşük ama radarları söylese daha iyi olacak n95 de bile var bu özellik speed camera işallah n8 e de gelir :)

degirmenci01

Üye
arkadaşlar bu gün baya bi detaylı yolda kullanmam gerekti internet bağlantısınıda açtım trafik bilgileri için kabataslak bildiğim bir yere gidecektim bu adresi her defasında navigasyonla gidiyorum çünkü çok karıştırıyorum daha önce garmin ile bir kaç defa gitmiştim bu sefer navitel ile tamda akşam üzeri mesai saati bitimi yani trafiğin yoğun olduğu bir zaman adresi ayarladım trafik seçeneklerindende rotayı trafik durumuna göre ayarla yı seçtim internettende güncellemeyi 2 dakikaya ayarladım ve yola çıktım beni öyle bir yerden götürdüki daha önce hiç gitmediğim bir yerden ama hiç trafiğe takılmadım ilkönce baya bir terddüt ettim aceba yanlış bir yere mi götürüyor diye ama tamda istediğim yere gayet düzgün ve trafiği az olan yollardan götürdü. gidiş geliş yaklaşık 1 saat belki internette bağlı kaldı sadece 1-2mb arası bir kota harcadı daha önce hep garmin kullanırdım ama bu klavye sorunu yüzünden bu navitele geçtim gerçekten de şu ana kadar çok memnun kaldım garminden tek eksiği radarları göstermiyor oluşu ama bu trafik olayı beni çok memnun etti şu anda telimde (c6-01 belle) nokia,garmin,sygic aura ve navitel yüklü hepsinide kullanıyorum sıralama yapacak olursamda 1-navitel 2-garmin 3-nokia 4-sygic olarak sıralayabilirim kullanmak isteyen arkadaşlar ayarlarını biraz kurcalayıp yaptığınızda navitel çok harika birde garmindeki kayıtlı yerleri navi içine alabiliyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ben de söylemiştim sesli yönlendirme seçik iyi.mesela üçüncü çıkıştan dön falan diyor karıştırmıyorsun. Garmin iyi ama bir kere beni yanlış adrese götürünce gözümden düştü

degirmenci01

Üye
symbianist hocam bir forumda indirdivx adlı birinin hazırlamış olduğu Igo8-IgoPrimo-Garmin--Google earth adlı konuda igo için olan speedcam dosyasını indirip navitele attım şimdi radarların yerini gösteriyor demo modda baktım uyarıyorda bu dosya sanki olacak gibi sizde bir bakarsanız
[h=2][/h]

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
symbianist hocam bir forumda indirdivx adlı birinin hazırlamış olduğu Igo8-IgoPrimo-Garmin--Google earth adlı konuda igo için olan speedcam dosyasını indirip navitele attım şimdi radarların yerini gösteriyor demo modda baktım uyarıyorda bu dosya sanki olacak gibi sizde bir bakarsanız

valla hacı ben sana devredeyim konuyu :D. benden iyi ilgileniyorsun. tamam nasıl yapalım ekleyelim mi konuya?

Üst Alt