Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

alialat

Üye
n8 ne yaptıysam setifika hatası veriyor ilgine teşekkür bekliyorum..

alialat

Üye
yaptım ama gene olmadı

----------Eklendi @ 13:33:13 ---------- Yazıldı @ 13:32:44 ----------

nafile olmuyor

mstf_l

mstf_l

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist

alialat

Üye
evet

alialat

Üye
olduu herkese tşk

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederiz

alialat

Üye
bu kez de telefonu kilitliyor veya reset atıyor neden acaba

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
navitel mi rompatcher mı ?

degirmenci01

Üye
arkadaşlar yeniden rota hesaplamasını kullananlar deneyebilirmi aceba bende çok yavaş hesaplıyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hacılar ramden dolayı olabilir mi ki o yavaş hesaplama dediğiniz şey. Telefon yemiyorsa eğer harita ayrıntılarını azaltmanızı tavsiye ederim. Çoğu navigasyon programı ayrıntı fazla olunca haliyle yavaş hesaplar. Garmin ilk kurulumda düşük ayrıntı ile başlar. Siz değiştirmezseniz de öyle gider. Tabi bunda poilerin de etkisi var. Kısacası bu harita çok ayrıntılı. Telefon yemiyorsa azaltınız. Bir de rota ayarlarını nasıl hesapladınız o da önemli.

sonra navitelde bir sürü özellik var. rota hesaplama ile ilgili ayarlarda toprak yolları, paralı yolları göz ardı et vb. şeyler var. onlar dahi hızı etkilese gerek. aklıma gelen bunlar. çok fazla şey var. zamanla maximum verim elde edebileceğimiz ayarları yapıp sizle burada paylaşmayı düşünüyorum.

degirmenci01

Üye
Hacılar ramden dolayı olabilir mi ki o yavaş hesaplama dediğiniz şey. Telefon yemiyorsa eğer harita ayrıntılarını azaltmanızı tavsiye ederim. Çoğu navigasyon programı ayrıntı fazla olunca haliyle yavaş hesaplar. Garmin ilk kurulumda düşük ayrıntı ile başlar. Siz değiştirmezseniz de öyle gider. Tabi bunda poilerin de etkisi var. Kısacası bu harita çok ayrıntılı. Telefon yemiyorsa azaltınız. Bir de rota ayarlarını nasıl hesapladınız o da önemli.

sonra navitelde bir sürü özellik var. rota hesaplama ile ilgili ayarlarda toprak yolları, paralı yolları göz ardı et vb. şeyler var. onlar dahi hızı etkilese gerek. aklıma gelen bunlar. çok fazla şey var. zamanla maximum verim elde edebileceğimiz ayarları yapıp sizle burada paylaşmayı düşünüyorum.

İlk rota hesaplamasında sorun yok bir rotada giderken sağa dön dedi sizde dönmediniz o zaman yeniden rota hesaplaması uzun sürüyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi rota ayarlarını biraz karıştır o zaman. Zaten Türkçe pro

degirmenci01

Üye
Dediğim gibi rota ayarlarını biraz karıştır o zaman. Zaten Türkçe pro

hocam sırf bu rota hesaplamasını denemek için çıktım dolaştım harita detayını minimum yaptım rota dışı hassasiyeti nide en yüksek yaptım şimdiyeterince hızlı. artık birde speedcam dosyası bulabilirsek garminden navitele rahatlıkla geçiş yapabilirim

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hocam sırf bu rota hesaplamasını denemek için çıktım dolaştım harita detayını minimum yaptım rota dışı hassasiyeti nide en yüksek yaptım şimdiyeterince hızlı. artık birde speedcam dosyası bulabilirsek garminden navitele rahatlıkla geçiş yapabilirim

Evet program iyi ram istediğinden oluyordu zaten belliydi geç hesaplamasının nedeni. Bir de 3D olmasının büyük etkisi var. Neyse çözmüşsünüz. Araştıralım radar noktalarını da buluruz herhalde. Onla ilgili yorumlar görmüştürm sanki.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
başka upload yapan oldu mu? Bir mod ya na adminin bu konuya sahip çıkması gerek. Tam harita bulunmuyor maalesef. Bende yedeği her zaman olur ama internet yok uploadda gecikirim.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ben speedcam ları buldum ama eski mobeseyi görmüyo valla garmin oyüzden başarılı sildim proyu

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ki onu valla. Garmin de klavye sorunu veriyor ne yapalım el mahkum. Her aramada tuş aç kapatla uğraşılmiyor.

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
bilmiyorum ki onu valla. Garmin de klavye sorunu veriyor ne yapalım el mahkum. Her aramada tuş aç kapatla uğraşılmiyor.

symbianist arkadaşım Ndrive'ın symbian^3'e uygun en son sürüm ve yeni türkiye haritası bulabilir misin?Ben baktım ama o işlerde fazla tecrübeli olmadığım için başaramadım.Şimdiden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

Üst Alt