Navitel 5.5.0.182 Son Versiyonu Ve 26/06/2012 Tarihli Yeni Turkiye Haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

MERTPOL

Üye
kardeşim turkiye haritası 5. part inmiyor diğer partlar tamam tek o kaldı ilgilenirmisin

anakha_turk

Üye
Arkadaşlar telefonum Dell Aero, 8GB hafıza kartı var. Telefonun depolama alanı 197 MB ve şu an %8'i kullanılıyor. Linkteki dosyaları indirdim. Navitel.apk dosyasını hafıza kartına kopyaladım. Yüklemek istediğimde "YER KALMADI Navitel görüntülenemedi. Telefonunuzda yer açın ve yeniden deneyin." uyarısı çıkıyor. Telefonda silecek birşey kalmadı. Bunun bi çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

fatihankara

Üye
arkadaşlar S3 'e kurdum başarılı türkçe karakterleri yazmak biraz sıkıntı gibi çözümü nedir?bilen arkadaşlara duyurulur.
birde acil kıbrıs haritasına ihtiyacım var?
Emeği geçenlere teşekkürler.

ledayi2000

ledayi2000

Üye
galaksi wonder da sorunsuz çalışıyor teşekkürler

sertacfilm

Üye
hele şükür adam gibi bir navigasyon bulduk yaa.igo falan ne öle resmen facia..yükleyen arkadaşa çok teşekkürler..ellerin dert görmesin..

belcore

Üye
paylaşım için teşekkürler...tuşlara uzun basarak türkçe karakter sorunu çözülebilir...bana bir tek "ı" ve " ş " harfinde sıkıntı yaşanıyor gibi geldi...onu da yine harflere uzun basarak ama harfleri seçmeyerek bu sorunu çözebiliyorsunuz... mesela Işık yazmayı deneyelim ı harfine uzun basın seçenek çıktığı zaman seçmeyin sonra s harfine basın yine seçmeyin bu sefer size olabilecek alternatifleri çıkartıyor...ışık sk vb...

dascaluionel

dascaluionel

Üye
:alkis:alkisTeşekürler paylaşımın için:alkis:alkis

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim turkiye haritası 5. part inmiyor diğer partlar tamam tek o kaldı ilgilenirmisin
calisiyor arkadasim!

- - - Eklendi - - -

paylaşım için teşekkürler...tuşlara uzun basarak türkçe karakter sorunu çözülebilir...bana bir tek "ı" ve " ş " harfinde sıkıntı yaşanıyor gibi geldi...onu da yine harflere uzun basarak ama harfleri seçmeyerek bu sorunu çözebiliyorsunuz... mesela Işık yazmayı deneyelim ı harfine uzun basın seçenek çıktığı zaman seçmeyin sonra s harfine basın yine seçmeyin bu sefer size olabilecek alternatifleri çıkartıyor...ışık sk vb...
Tesekkur ederim arkadasim, diger arkadaslar icinde gayet cok guzel ve faydali bir bilgi!!!

cetinozcan

Üye
Teşekkürler eline emeğine sağlık.

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum Dell Aero, 8GB hafıza kartı var. Telefonun depolama alanı 197 MB ve şu an %8'i kullanılıyor. Linkteki dosyaları indirdim. Navitel.apk dosyasını hafıza kartına kopyaladım. Yüklemek istediğimde "YER KALMADI Navitel görüntülenemedi. Telefonunuzda yer açın ve yeniden deneyin." uyarısı çıkıyor. Telefonda silecek birşey kalmadı. Bunun bi çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadasim Dell deki menu ayarlarini bilmiyorum, ayarlar bolumunden uygulamalari hafina kartina tasi diye bir secenek varsa eger, Navitel uygulamasini hafiza kartina tasi ve programi calistir, buyuk ihtimalle calismasi gerek...

hknklbk

Üye
Yeni 5.5.1 diye bir versiyon çıktı ama deneyen oldu mu bilmiyorum...
Ben denedim, ama maalesef haritaları görmüyor...
Kırığı çıktı mı acaba???

simasher

simasher

Üye
Bende rotayı hep otoyollardan alıyor. kısa rotayı almasını nasıl sağlarım acaba ? igoda kendi kendime seçebiliyordum da bunu ondan merak ettim.

suat1111

suat1111

Üye
Bende rotayı hep otoyollardan alıyor. kısa rotayı almasını nasıl sağlarım acaba ? igoda kendi kendime seçebiliyordum da bunu ondan merak ettim.
bundada var kısa yoldan git özelliği menü ayarlar navigasyon hızlı yada kısa yolu tercih et

- - - Eklendi - - -

ins yardımcı olmusumdur

abandonware

abandonware

Üye
boww; kaç part abi? ben locations uygulamasıyla devam etcem gibi

okvnoe

Üye
dostum nası türkçe yapıyoruz bende ki rusça

fizyon1

Üye
yükledim kullanıyorum çok beğendim elinize sağlık

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
dostum nası türkçe yapıyoruz bende ki rusça

Telefonun kullanim dili turkce ise yuklediginde otomatik olarak turce yukleyecektir! Eger ki turkce olmazsa ana ekran acildiginda меню/настройки/региональные настройки yazilarini bulup menuleri acarsan, turkce yaparsin! Umarim yardimci olmusumdur :)

haydarhaydarrr

Üye
Ustam yükledim çok güzel bir program uyduya çok çabuk bağlandı ve ilçede olmama rağmen haritası çok ayrıntılı çok güzel eline sağlık

corus54

corus54

Üye
eline saglik başçavuş

sabtub

Üye
çin malı tablet var android 4.0.3, açıyorum uygulama durdu diyo kapatıyo. Sygic, igo sorunsuz çalışıyor. Bi çözüm önerebilecek var mı aceba?

Üst Alt