Navitel 5.5.0.182 Son Versiyonu Ve 26/06/2012 Tarihli Yeni Turkiye Haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

ankabol

Üye
selam oncelikle ellerinize ve emeklerinize saglik.galaksy note n7000 kullanicisiyim bu program benim telime tam ekran olurmu.simdiden tesekkurler.

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi

ferhat068

Üye
ustat elinde varsa fransa ve almanya haritalarini paylasabilirmisin
saygilar

recask

recask

Üye
rusya haritası elinizde varmı acaba varsa upload edermisiniz. Moskova da yaşıyor abim ona vereceğim

emreu1907

emreu1907

Üye
dostum teşekkür ederim. Emeğine uğraşına sağlık uğraşmış ve zaman harcamışsın belli emeğine sağlık teşekkürler

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
ustat elinde varsa fransa ve almanya haritalarini paylasabilirmisin
saygilar

Dostum senin icin upload yaptim ve elimdeki 2011 tarihli su ande net de 2012 tarihli haritasi da mevcut fakat bu aralart biraz yogun oldugum icin 2012 yilina ait haritalarini simdilik upload edemiyecegim belki 1 veya 2 hafta sonra upload ederim simdilik bunlarla idare edersin!!!!

- - - Eklendi - - -

rusya haritası elinizde varmı acaba varsa upload edermisiniz. Moskova da yaşıyor abim ona vereceğim

Rusya haritasi eklenmistir, Sana rusca ses dosyasi lazim ise eger bana ozelden yazarsan onuda yuklerim senin icin!!

ferhat068

Üye
ustat fransayi bir turlu gosteremedim
ayarlardan haritayi gosteriyorum
klasor bos diyor

- - - Eklendi - - -

klasor bos diyor

ankabol

Üye
merhabalar tekrar ben telefonuma n7000 5.1.0.47 versiyonunu kuruyorum kurulumda hata yok çalışıyor ama map yok diyor.bu 26-06-2012-tarihli mapi attım içine bulamıyor.haritalar her sürümle farklımı. 5.5.0.182 versiyonunu kurunca problem yok.

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar tekrar ben telefonuma n7000 5.1.0.47 versiyonunu kuruyorum kurulumda hata yok çalışıyor ama map yok diyor.bu 26-06-2012-tarihli mapi attım içine bulamıyor.haritalar her sürümle farklımı. 5.5.0.182 versiyonunu kurunca problem yok.

Arkadasim Turkiyenin yeni haritasi yeni surumu ile calisiyor eski surumu ile calismaz, her yeni surum harita ciktiginda bulundugu versiyon veya bir ust versiyonunda calisir!!

- - - Eklendi - - -

klasor bos diyor

- - - Eklendi - - -

klasor bos diyor

Dostum haritanin ana disin dosyalari bozulmus bilgisayarimda, uzgunum sende bukadar indirdin ve senin icin zaman kaybi oldu, Almanya haritasini eski surumunu yukledim ve denedim kendi telefonuma calisiyor ama Almanya atlasi butun sehirlerin kapi numaralarini vermiyor, Fransa linklerini siliyorum zamanim oldugunda senin icin yeni surumunu yuklerim, biraz sabret,

ferhat068

Üye
Arkadasim Turkiyenin yeni haritasi yeni surumu ile calisiyor eski surumu ile calismaz, her yeni surum harita ciktiginda bulundugu versiyon veya bir ust versiyonunda calisir!!

- - - Eklendi - - -

Dostum haritanin ana disin dosyalari bozulmus bilgisayarimda, uzgunum sende bukadar indirdin ve senin icin zaman kaybi oldu, Almanya haritasini eski surumunu yukledim ve denedim kendi telefonuma calisiyor ama Almanya atlasi butun sehirlerin kapi numaralarini vermiyor, Fransa linklerini siliyorum zamanim oldugunda senin icin yeni surumunu yuklerim, biraz sabret,
tesekkur ederim ustat zaman oldugunda uploan edersin
saygilar..

jumperhb

Üye
Çok teşekkürler. İndirdim hemen deniyorum :))

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Bu sygicden daha iyi midir?
Ben sygicin harita gösterimini ve adres aramasını hiç sevmedim.
Ndrive ı seviyordum ama onuda hafıza kartına taşıyamadığım için kullanmayı bıraktım.

- - - Eklendi - - -

Kurdum. İlk izlenim olumlu. Performansını birde trafikte görmek gerek.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
çok teşekkürler kardeş..gayet güzel oldu...

34tango

34tango

Üye
sağol dostum

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadasimizin sorusu uzerine cevapliyorum,

Navtelin bu surumunde de POI noktalari ile rahatca gitmek istediginiz yere rota cizmektedir,

[h=2]Menu/bul/poi noktalari/Acik adres bilgisine gore .... orada gideceginiz yer OTEL ornegin otel Antalyada ve sizin sehri Antalya yazip daha sonra yukarida sagda Sonuc yazisina tikladiginizda, haritada kayitli olan tum poi noktalari icin bir secenek cikicak ve ordan Oteller, kamp alanlari olanina tiklarsaniz Antalya ilinde bulunan butun otel isimleri ve adreslerini verir, sizin gitmek istediginiz otel ismini ordan bulup tiklarsaniz otomatik olarak size yon tarifine baslayacaktir!!
[/h]

- - - Eklendi - - -

Bu sygicden daha iyi midir?
Ben sygicin harita gösterimini ve adres aramasını hiç sevmedim.
Ndrive ı seviyordum ama onuda hafıza kartına taşıyamadığım için kullanmayı bıraktım.

- - - Eklendi - - -

Kurdum. İlk izlenim olumlu. Performansını birde trafikte görmek gerek.

Sygici`den daha iyi veya kotu yorumunu yapamam, oda kendince gayet basarili bir program, onemli olan sizin kullaniminiza hangisinin kolay olmasi, ornek vericek olursak ben Segici begeniyorum ama benim icin yasadigim yerde iyi bir program degil, burda benim icin cok kullanisli olmadi, ayni sekilde sizin icinde bu tur olumlu olumsuz yonlerine bakmalisiniz!

recask

recask

Üye
rusya haritası teşekkürle için eline sağlık

birde türkiye adres defteri eksik bunu genişletme şansı varmı

jumperhb

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Adres çubuğuna sokak-cadde adı girdiğimde telefonum takılıyor. Cihaz kitlenip program kapanıyor. Sebebi ne olabilir??

Üst Alt