selam oncelikle ellerinize ve emeklerinize saglik.galaksy note n7000 kullanicisiyim bu program benim telime tam ekran olurmu.simdiden tesekkurler.
Olur Arkadasim!!!
Var Arkadasim Aksama upload ederim!!rusya haritası elinizde varmı acaba varsa upload edermisiniz. Moskova da yaşıyor abim ona vereceğim
Tesekkurler ama birde note da bildiginiz tam ekran navigsyn programi varmidir.thanks
Var Arkadasim Aksama upload ederim!!
- - - Eklendi - - -
Copilot ve Sygic bunlarda tam ekran calisiyor, yabanci bir sitede okudugum kadariyla!!
ustat elinde varsa fransa ve almanya haritalarini paylasabilirmisin
saygilar
rusya haritası elinizde varmı acaba varsa upload edermisiniz. Moskova da yaşıyor abim ona vereceğim
merhabalar tekrar ben telefonuma n7000 5.1.0.47 versiyonunu kuruyorum kurulumda hata yok çalışıyor ama map yok diyor.bu 26-06-2012-tarihli mapi attım içine bulamıyor.haritalar her sürümle farklımı. 5.5.0.182 versiyonunu kurunca problem yok.
ustat fransayi bir turlu gosteremedim
ayarlardan haritayi gosteriyorum
klasor bos diyor
- - - Eklendi - - -
ustat fransayi bir turlu gosteremedim
ayarlardan haritayi gosteriyorum
klasor bos diyor
tesekkur ederim ustat zaman oldugunda uploan edersinArkadasim Turkiyenin yeni haritasi yeni surumu ile calisiyor eski surumu ile calismaz, her yeni surum harita ciktiginda bulundugu versiyon veya bir ust versiyonunda calisir!!
- - - Eklendi - - -
Dostum haritanin ana disin dosyalari bozulmus bilgisayarimda, uzgunum sende bukadar indirdin ve senin icin zaman kaybi oldu, Almanya haritasini eski surumunu yukledim ve denedim kendi telefonuma calisiyor ama Almanya atlasi butun sehirlerin kapi numaralarini vermiyor, Fransa linklerini siliyorum zamanim oldugunda senin icin yeni surumunu yuklerim, biraz sabret,
Bu sygicden daha iyi midir?
Ben sygicin harita gösterimini ve adres aramasını hiç sevmedim.
Ndrive ı seviyordum ama onuda hafıza kartına taşıyamadığım için kullanmayı bıraktım.
- - - Eklendi - - -
Kurdum. İlk izlenim olumlu. Performansını birde trafikte görmek gerek.