kardeşim bu sitedeki ilk yorumumu buraya yapma ihtiyacı duydum zira ilk android telefonumu alalı henüz yeni bir ay oldu, yani bu işlerde çok yeniyim fakat nacizane şunu söyleyebilirim ki; toplamda üç adet navigasyon programı kurdum telefonuma, igo, sygic, ve son olarak bu navitel ve diyebilirim ki en iyisi navitel gibi görünüyor... nedenleri sıralayacak olursam.. bence haritası igo ve sygic'e nazaran çok daha doğru görünüyor, doğru derken elbette yollar v.s mevcut hepsinde bulunduğum yerde yol ile ilgili bir sorun hiçbirinde yok yalnız igo ve sygicde bu navitelde olduğu gibi etraftaki mekan isimleri yazmıyor.. bir başka gerekçem igo ile bildiğim bir yolda seyahat ettiğimde gördüm ki çizdiği rota çok saçma, gereksiz yolları kullandırıyor ve sanırım söylendiği kadar güncelde değil haritalar çünkü farkettiğim bir yol varki belki beş yıldır giriş yasak ve hatta son iki yıldır yol tamamen kapatılmış durumda yani öyle ki artık kaldırım haline gelmiş durumda fakat igo beni oradan gitmeye yönlendirdi.. tamamen güvenimi kaybetti anlayacağınız.. igo'yu çok övüldüğü için ilk olarak kurma ihtiyacı hissetmiştim hayal kırıklığının kralına uğradım(karadeniz şivesi v.s olduğu için eğlenceli bulunup yükleniyor sanırım tek artısıda bu bence sesli yönlendirmede çok çeşitli ve eğlenceli ses düzenleri seçilebilmesi ama navigasyon anlamında 2012nin ilk çeyreğinin haritası olduğu söylenmesine rağmen söylediğim gibi iki yıl önce iptal olmuş yoldan birhaber olduğunu yerinde tespit ettim ki istanbuldan bahsediyorum dağın başından değil).. sygic dahi ki onun kadar popüler değil anladığım kadarıyla en azından bu ortamlarda ve nispeten arayüzü ile ve hesapladığı rotalar ile daha anlaşılır geldi bana+3d görünümlerde hoş sygicte aslında sadece levent, şişli v.s gibi gelişmiş yapılar barındıran bölgelerde olan bir durum olsa da hoş bir durum sygic için... son olarak naviteli yeni kurduğumu söyledim henüz seyahat etmedim ancak pencereye çıkıp bağlantı sağladım evden gece gece ve çizdiği bir kaç rotayı çok doğru buldum inşallah ileride dahada net bir sonuç buradan paylaşacağım tam bir seyahat gerçekleştirdikten sonra...
sonuç olarak, igoyu o bahsettiğim yolu gösterir göstermez silme ihtiyacı hissettim ve nihayet sildimde ve birincil olarak naviteli kullanacağımı zannediyorum şimdilik, ve sygic ikincil olarak bulunacak sistemimde...
bu programı paylaştığınız için çok teşekkür ederim,çok başarılı bir program...
herkese tavsiye ederim...