calisiyor arkadasim!kardeşim turkiye haritası 5. part inmiyor diğer partlar tamam tek o kaldı ilgilenirmisin
Tesekkur ederim arkadasim, diger arkadaslar icinde gayet cok guzel ve faydali bir bilgi!!!paylaşım için teşekkürler...tuşlara uzun basarak türkçe karakter sorunu çözülebilir...bana bir tek "ı" ve " ş " harfinde sıkıntı yaşanıyor gibi geldi...onu da yine harflere uzun basarak ama harfleri seçmeyerek bu sorunu çözebiliyorsunuz... mesela Işık yazmayı deneyelim ı harfine uzun basın seçenek çıktığı zaman seçmeyin sonra s harfine basın yine seçmeyin bu sefer size olabilecek alternatifleri çıkartıyor...ışık sk vb...
Arkadasim Dell deki menu ayarlarini bilmiyorum, ayarlar bolumunden uygulamalari hafina kartina tasi diye bir secenek varsa eger, Navitel uygulamasini hafiza kartina tasi ve programi calistir, buyuk ihtimalle calismasi gerek...Arkadaşlar telefonum Dell Aero, 8GB hafıza kartı var. Telefonun depolama alanı 197 MB ve şu an %8'i kullanılıyor. Linkteki dosyaları indirdim. Navitel.apk dosyasını hafıza kartına kopyaladım. Yüklemek istediğimde "YER KALMADI Navitel görüntülenemedi. Telefonunuzda yer açın ve yeniden deneyin." uyarısı çıkıyor. Telefonda silecek birşey kalmadı. Bunun bi çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
bundadaBende rotayı hep otoyollardan alıyor. kısa rotayı almasını nasıl sağlarım acaba ? igoda kendi kendime seçebiliyordum da bunu ondan merak ettim.
dostum nası türkçe yapıyoruz bende ki rusça