Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navifirm programı ve kullanımı (resimli anlatım)
Sponsorlu Bağlantılar
fatih_2335
Üye
Merhaba arkadaslar ben arabistandan nokia c5-00.2 telefon getirdim bunu nasıl türkçe yapıcam yardoımcı olurmusunuz
ben nf yi biraz arastırdım code telefonun 059f179 nf de 72 ile bitiyor.bunda sorun olurmu
anll35
Üye
arkadaşım bnde 5800 marka telefon var ben buna c6 nın yazıımını yazmak istiyorum bunun için hangi code yi indirmem lazım ? c6 olarak indirsem 5800 v60 yazılımı üzerine yazabilirmiyim ?
boks44
Üye
çook teşekkür ederim eline sağlık çok işe yaradı
ilyassayli
Üye
birşey sorcam hangi yazılımın benim tele uygun oldugunu nerden bilcem yanlış bişi yapmak istemiyorum türkce falan olmazsa bide ?? teşekkürler şimdiden
şu soruma neden cevap vermediniz ve neden sildiniz ?? !!!! uygun yazılımın hangisi oldugunu nerden anlıcam ????????????????
semih 357
Üye
valla N96 yok burda ya
darp16
Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ içine dosyaları kopyalıyorum ama program görmüyor benim nokia N73 RM-133 dosyaları buldum bu dizine attım Phoenix görmüyor yardımcı olur musunuz birde Phoenix gibi başka program var mı?
aytekin3451
Üye
teşekkürler
myway.
Üye
benim telefon gri ama gri seçeneği yok siyah seçeneğini indiriyorum. birde telefon kuzey ıraktan geldi ama ben turkey olanını indiriyorum sorun olur mu ?
benim telefon gri ama gri seçeneği yok siyah seçeneğini indiriyorum. birde telefon kuzey ıraktan geldi ama ben turkey olanını indiriyorum sorun olur mu ?