Navifirm programı ve kullanımı (resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_2335

Üye
Merhaba arkadaslar ben arabistandan nokia c5-00.2 telefon getirdim bunu nasıl türkçe yapıcam yardoımcı olurmusunuz
ben nf yi biraz arastırdım code telefonun 059f179 nf de 72 ile bitiyor.bunda sorun olurmu

anll35

Üye
arkadaşım bnde 5800 marka telefon var ben buna c6 nın yazıımını yazmak istiyorum bunun için hangi code yi indirmem lazım ? c6 olarak indirsem 5800 v60 yazılımı üzerine yazabilirmiyim ?

boks44

Üye
çook teşekkür ederim eline sağlık çok işe yaradı

ilyassayli

Üye
birşey sorcam hangi yazılımın benim tele uygun oldugunu nerden bilcem yanlış bişi yapmak istemiyorum türkce falan olmazsa bide ?? teşekkürler şimdiden

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
birşey sorcam hangi yazılımın benim tele uygun oldugunu nerden bilcem yanlış bişi yapmak istemiyorum türkce falan olmazsa bide ?? teşekkürler şimdiden

*#0000#'den telefonun Rm koduna bak(mesela N8'in RM-596) telefonunun RM kodunu navifirmde bul ordan sürümü seç sonra telefonun remgini ve ülkeyi seç indir :)

ilyassayli

Üye
şu soruma neden cevap vermediniz ve neden sildiniz ?? !!!! uygun yazılımın hangisi oldugunu nerden anlıcam ????????????????

semih 357

Üye
valla N96 yok burda ya

darp16

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ içine dosyaları kopyalıyorum ama program görmüyor benim nokia N73 RM-133 dosyaları buldum bu dizine attım Phoenix görmüyor yardımcı olur musunuz birde Phoenix gibi başka program var mı?

aytekin3451

Üye
teşekkürler

myway.

Üye
benim telefon gri ama gri seçeneği yok siyah seçeneğini indiriyorum. birde telefon kuzey ıraktan geldi ama ben turkey olanını indiriyorum sorun olur mu ?

orhnkya

orhnkya

Üye
benim telefon gri ama gri seçeneği yok siyah seçeneğini indiriyorum. birde telefon kuzey ıraktan geldi ama ben turkey olanını indiriyorum sorun olur mu ?

olmaz

----------Eklendi @ 21:40:01 ---------- Yazıldı @ 21:14:53 ----------

olmaz

guymak

Üye
navfrde kod yok aradığım bırı yardımcı olsun

hicsam

hicsam

Üye
çok teşekkür ederim paylaşım ve anlatım için

Remember Me

Remember Me

Üye
arkadaşlar bu program ile telefonu güncellemek mümkün mü?

Shadowman07

Shadowman07

Üye
4-5 farklı firmware çıkıyor hangisini indireceğiz

phasan

phasan

Üye
tsk işime çok yaradı

----------Eklendi @ 13:44:31 ---------- Yazıldı @ 13:42:32 ----------

ama benım telde güncelleme yok n97

mesutipek

Üye