Navifirm - Nokia C7_RM-675 [ 111.20.104 ] Yazılım yüklenmiştir. İşte Resimler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
Bizde yüklü olan yazılım daha yeni değil arkadaşım Sürüm numarası değiştirmek o kadar kolay ki Nokia Müşterilerini böyle kandırıyor işte. Symbian belle yazılımını çıkalı 7 -8 ayı geçti. İki güncelleme yapıyor zaten yapmasına da gerek yok Yaptığı tüm güncellemeleri biz telefondan da yapıyoruz. Sorun şu ki Nokia ya bu yazılımı yapan firma o kadar (afedersiniz ) yawşak ki bi flash sürümünü bile düzeltemedi gitti ve benim anlamadığım tek konu Nokia bunca şikayete rağmen neden yazılımını yapan ve nokia ya kakalayan bu firmanın üzerine gitmediği. Allah hepimize sabır versin. Sadece gülüyorum bak şimdi olduğu gibi :):):)hahaha hhiihihi hohooh :) :)
ne güzel anlatıyon :).. canım kardeşim benim.. ama maalsef biçok kişi hala güncelleme ilen düzelcek diyo bende şimdiye kadar düzelmedi şimden sonra nolcak diyorum bakalım..

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarımız bir konuya odaklandıklarını için yanılgıları beklenenin üzerinde oluyor. Nokia bu yazılımı kendisi çıkarmıyor. Nokia bir yazılım şirketi değildir Telefon şirketidir. İşte yanılgılar burdan kaynaklanıyor. Nokia bir anlaşma yapmış yazılım firmasıyla ve yazılım firması neyi yayınlamak için Nokia ya veriyorsa o da onu yayınlıyor. Üstüne üstlük bir konu daha var Biz yine uğraşıyoruz yazılımı biraz daha akıcı yapmak için düzenliyoruz arkadaşlarımız daha iyi bir FW kullansın diye fakat Nokianın bunun için saniye bile ayırdığını düşünmek gereksiz.

Nokia rakipleriyle başabaş gidebilmek için çıkarıyor telefonları Şekli değişik işlemcisi şöyle işlemcisi böyle. Bu işler böyle olmamalı.

Bir firma kendi gidişan hızını engelliyen ne varsa ona karşı önlem almalı. Nokia bir symbian aşkı tutturmuş gidiyor. Tamam gayet güzel birşey Sağlamlığın açısından ve gelecek açısından kararlı olman tek yazılımla bi yerlere gelebilme çabaların ( Sonradan wp falan deniyor hadi hayırlısı ) fakat yazılımıda adam gibi yaptır. Rakipleri android ve ios gerisini boşverin. Bu firmalar bir flashı düzeltmiş bir neti. Uygulama çeşitleri de bol. Başka üstünlükleri yok çekirdek falan boş işler telefonu yakarlar haberleri yok. Telefon bataryasını yanında akü ile birlikte taşımak gerekiyor.

Kısacası toparlamak gerekiyorsa bu müşteriler (Biz) mal değiliz heralde Nokia rakipleriyle mücadele etmek istiyorsa. Müşteri memnuniyeti ve talepleri çok önemlidir. Bu Nalet pazarlama stratejisi hem kendine hemde biz müşterilerine zarar veriyor.

Nihat doğanın dediği gibi benim Nokia'm Sizin Samsung ve İphonenizden daha iyi çalışıyor be kardeşim :) :(

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt