Benim Anlamadığım şayet 701 gibi telefona gelen yazılım C7 yede gelmişse demekki portlar uyuşuyor ve buda 701 yazılımını C7 ye rahatlıkla portlarız anlamına geliyor mu mu mu ?
----------Eklendi @ 11:47:26 ---------- Yazıldı @ 11:43:46 ----------
25-08-2011 tarihli yazılım![]()

Bence o dediğin olmazBelle sürümünün numarası böyle bütün belle gelen cihazlarda.Ama farklılıklar olacaktır.
Fakat Sadece C7 de var şu an o yazılım... Ki zaten 701 in işlemcisi hariç C7 den neyi üstün 
Tamam sen doğru olanı söylüyorsunFakat Sadece C7 de var şu an o yazılım... Ki zaten 701 in işlemcisi hariç C7 den neyi üstün
![]()
Bu yazılım işe yaramaz .

elbette öyle oldu zaten.. sızdırlına belleler boşuna mı sızdırıldı..
Birde şu var mesela 701 de : 111.20.307 fakat bu C7 deki 111.10.104 ben bunu anlamadım bu hain nokia 2011 başından beli belkide belleyi sürmüş fakat yayınlamamış![]()
) nokia tabikide hain.. milleti oyalıyo işte böyle.. yok belle ile böyle olcak yok şöyle olcak.. noldu sızdırılandan yana bi değişiklik yapmamış .. baya üstünlüğünü olduğunu düşünüyorum:-) en küçük örnek işlemci![]()
Bundan sonra Nokia bizim cihazlara adam akıllı güncelleme çıkarmaz . Tintin bile çıkarmıyorlar güncelleme mi çıkaracaklar ? Bir yıl önceden çıkarsalardı millet sıkılıp Android alırdı fakat oyalamak için geciktirdiler bence . Sırf 603 , 700 ve 701 ' i bize kakalamak içinde bir iki ay geç geldi .

Bir iki ay geç gelmedi kardeşim emre tam olarak en az ihtimal 7 ay geç geldi![]()