Navifirm - Nokia C7_RM-675 [ 111.20.104 ] Yazılım yüklenmiştir. İşte Resimler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm - Nokia C7_RM-675 [ 111.20.104 ] Yazılım yüklenmiştir. İşte Resimler.

Yazılım deneme amaçlı yüklenmiştir.

İşte Ekran Resimleri:

_ardaa

_ardaa

Üye
111.20 değilde 112 olsaydı sevinirdik ama şuan ki versiyondan eski o yüzden boşver gitsin:)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yine de Upload ettim. Boşvermesine boşverdim fakat Ne C6 da Nede N8 de yok sadece Nokia C7 de var onu anlamış değilim... :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia 603, 701 gibi telefonlar için çıkan ilk belle sürüm numarası 111.20...

_ardaa

_ardaa

Üye
ilginç bir durum ama eski versiyon gün içinde kaybolur büyük ihtimal:)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Benim Anlamadığım şayet 701 gibi telefona gelen yazılım C7 yede gelmişse demekki portlar uyuşuyor ve buda 701 yazılımını C7 ye rahatlıkla portlarız anlamına geliyor mu mu mu ? :)

----------Eklendi @ 11:47:26 ---------- Yazıldı @ 11:43:46 ----------

25-08-2011 tarihli yazılım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim Anlamadığım şayet 701 gibi telefona gelen yazılım C7 yede gelmişse demekki portlar uyuşuyor ve buda 701 yazılımını C7 ye rahatlıkla portlarız anlamına geliyor mu mu mu ? :)

----------Eklendi @ 11:47:26 ---------- Yazıldı @ 11:43:46 ----------

25-08-2011 tarihli yazılım :)
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
legend5858

legend5858

Üye
Bence o dediğin olmaz :) Belle sürümünün numarası böyle bütün belle gelen cihazlarda.Ama farklılıklar olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bence o dediğin olmaz :) Belle sürümünün numarası böyle bütün belle gelen cihazlarda.Ama farklılıklar olacaktır.

Tamam sen doğru olanı söylüyorsun :) Fakat Sadece C7 de var şu an o yazılım... Ki zaten 701 in işlemcisi hariç C7 den neyi üstün :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Aynı uygulama ve oyunları ( hızlı ) açar başka bir farkı yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu yazılım işe yaramaz .

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazılım işe yaramaz .

İşe yaramaz tabi ki eski sürüm fakat neden navifirmde yayınlandı onu çözemedim ben. Diyorum ki kendi kendime acaba o sürümde flv video sorunu varmıydı ve güncelleme yapılırken hatamı yapıldı...

----------Eklendi @ 12:52:56 ---------- Yazıldı @ 12:41:52 ----------

Birde şu var mesela 701 de : 111.20.307 fakat bu C7 deki 111.10.104 ben bunu anlamadım bu hain nokia 2011 başından beli belkide belleyi sürmüş fakat yayınlamamış :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

Birde şu var mesela 701 de : 111.20.307 fakat bu C7 deki 111.10.104 ben bunu anlamadım bu hain nokia 2011 başından beli belkide belleyi sürmüş fakat yayınlamamış :)
elbette öyle oldu zaten.. sızdırlına belleler boşuna mı sızdırıldı.. :)) nokia tabikide hain.. milleti oyalıyo işte böyle.. yok belle ile böyle olcak yok şöyle olcak.. noldu sızdırılandan yana bi değişiklik yapmamış ..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ben denemeyi düşünüyorum bu sürümü bakalım neler olacak :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bundan sonra Nokia bizim cihazlara adam akıllı güncelleme çıkarmaz . Tintin bile çıkarmıyorlar güncelleme mi çıkaracaklar ? Bir yıl önceden çıkarsalardı millet sıkılıp Android alırdı fakat oyalamak için geciktirdiler bence . Sırf 603 , 700 ve 701 ' i bize kakalamak içinde bir iki ay geç geldi .

legend5858

legend5858

Üye
baya üstünlüğünü olduğunu düşünüyorum:-) en küçük örnek işlemci:)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonra Nokia bizim cihazlara adam akıllı güncelleme çıkarmaz . Tintin bile çıkarmıyorlar güncelleme mi çıkaracaklar ? Bir yıl önceden çıkarsalardı millet sıkılıp Android alırdı fakat oyalamak için geciktirdiler bence . Sırf 603 , 700 ve 701 ' i bize kakalamak içinde bir iki ay geç geldi .

Bir iki ay geç gelmedi kardeşim emre tam olarak en az ihtimal 7 ay geç geldi :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bir iki ay geç gelmedi kardeşim emre tam olarak en az ihtimal 7 ay geç geldi :)

Ondan değil . 701 , 603 , 700 ' ü satmak içinde bir iki ay daha gecikti demek istemiştim ama anlatamadım sanırım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt