Navifirm - Nokia C7_RM-675 [ 111.20.104 ] Yazılım yüklenmiştir. İşte Resimler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum kardeşim birazdan telefonu downrange yapıp bu sürümü modifiye yapıp yüklicem...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an yükledim bu sürümü fakat bir fark göremedim ilkten orjinal yükleyim dedim dosyaları ellemeden fakat bi tane bile fark yok şu an nette video izliyorum... :)

YkPkY

YkPkY

Üye

Arkadaşlar Navifirmden bunu gördüm konu açıldıysa özür dilerim....

bak mesela e6 içinde 111.130.622 var tek bir tane.ama navifirm 1.7 son sürümde görünüyor sadece.bunlar önceden sızdırılıyor.
ama ben e6da bu son sürümden downgrade yapamadığım için bakamadım yazılıma.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm 1.6 da gördüm yükledim telefona ekran resimlerini de ekledim. Abim açıkcası bir tane bile fark göremedim ne güncellemesi yapmış bu nokia anlamadım herşeye giriyorum tıkır tıkır :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
c7 downgrade nasıl oluyor?

uruno

uruno

Üye
Navifirm 1.6 da gördüm yükledim telefona ekran resimlerini de ekledim. Abim açıkcası bir tane bile fark göremedim ne güncellemesi yapmış bu nokia anlamadım herşeye giriyorum tıkır tıkır :)
altaki bar şeffaf değil kötüymüş

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Alttaki barın şeffaf olması tema dan kaynaklanıyor. Ben Kendi temamı yükledim :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
tarxhn

tarxhn

Üye
:):):)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek ten nokia iyileştirme bazında hiçbirşey yapmamış . Haritalar , Nokiastore hariç :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

karasahinemre

Üye
Tamam sen doğru olanı söylüyorsun :) Fakat Sadece C7 de var şu an o yazılım... Ki zaten 701 in işlemcisi hariç C7 den neyi üstün :)

ben bu no lu yazılımı n8 ime yüklemiştim ilk sızdırılan belle bu

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk sızan bellede arada değişen birşey varmı peki

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
paylaşım için sağol ama keşke temayı yüklemeden ekran görüntüsü almış olsaydın daha iyi karşılaştırırdık görsel farkları
bu arada bu yazılım çıkalı 7 ay olmuş doğrudur Nokia nın huyu bu zaten yazılımı yazdığı telefon dışındaki telefonlara portladıktan sonra 4-5 ay denemeden piyasaya çıkartmıyor tabi bazı modeller için sızdırılıyor ve ekstra test cihazları bulmuş oluyor buna göre de güvenlik ve uyumsuzluk sorunlarını halledip piyasaya stabil sürümü sunuyor
tabi bu yazılım test aşamasında iken çoktaaaaannn yeni versiyon düzenlenmeye başlamış oluyor bknz. Belle FP1 muhtemelen 2-3 aydır yazılmış halde test aşamasındaydı ;)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir fark yok Özcan abim. Dediğim gibi sadece nokiastore ve haritalar güncellenmiş fark bu o kadar. Aynen seninde dediğin gibi
Belle FP1 çıkalı bayağı oldu ah bi sızdırsalar :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bizde yüklü olan sürüm daha yeni zaten.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bizde yüklü olan yazılım daha yeni değil arkadaşım Sürüm numarası değiştirmek o kadar kolay ki Nokia Müşterilerini böyle kandırıyor işte. Symbian belle yazılımını çıkalı 7 -8 ayı geçti. İki güncelleme yapıyor zaten yapmasına da gerek yok Yaptığı tüm güncellemeleri biz telefondan da yapıyoruz. Sorun şu ki Nokia ya bu yazılımı yapan firma o kadar (afedersiniz ) yawşak ki bi flash sürümünü bile düzeltemedi gitti ve benim anlamadığım tek konu Nokia bunca şikayete rağmen neden yazılımını yapan ve nokia ya kakalayan bu firmanın üzerine gitmediği. Allah hepimize sabır versin. Sadece gülüyorum bak şimdi olduğu gibi :):):)hahaha hhiihihi hohooh :) :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt