Navifirm Kullanamayanlar İçin ANNA Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
evet aynı hatayı alanlar optionstan kaldrsn

selllman82

selllman82

Üye
usta bu rar dosyasının içinde dediğin gibi dosyalar var da nasıl kullanacaz bunları?

mahir355

Üye
arkadaslar ben kimsenin yazmadıgı bir konuyu belirteyim.varyantın bir onemi yok.herhangi bir n8 kodunu indirip yukleyin.hicbir sorun olman siyah n8ime dgyi yukledim ve ordan yazıyorum.arkadasımızada ugrasıp upload ettigi dosyalar icin tesekkür ederim..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
phoneixle flashlayacaksn..rica ederm arkadasm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu türkçe mi acaba???

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
evet türkçe.

mkryvz

mkryvz

Üye
java sıkıntısı var mı acaba?

qwerty1266

Üye
ben hiçbir şey anlamadım şimdi bu yukledigimiz dosyları ne yapıcaz anlatır mısınız ya da yönlendire bilir misiniz ?

dhampir57

dhampir57

Üye
java sıkıntısı yok tamamen mükemmel. qwert1266 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html burada aradığın bilgiler mevcut..
Birader bende bu konuya bakıp telefona flash atmaya çalıştım. Sonrasında telefon göçtü. Dead flash yapmak zorunda kaldım.Konudaki product code ile benim telefonun arkasındaki product code farklıymış. Bu euro 2dede böyle bişiy yaşarmıyım acaba? Biri bilgi verebilirmi. Her tür farklı c7 ye yüklenirmi. Bu arada benim product code 059B5H9

----------Eklendi @ 00:04:14 ---------- Yazıldı @ 00:03:45 ----------

cis frost metal diye geçiyor

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
birşey olacagını zannetmiyorum brçok arkadas c7ye yükledi..ve sonuçlar güzel..smdiye kadar tüm c7lere yüklendi.

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Hiç birşey bilmiyorum Ayrıca korkuyorum telefona herhangi bir zarar vermekten o yüzden "seve seve" ovi ye düşmesini bekliycem :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
bnde ilk basta anlamyordum ama snradan farz oldu :)

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
nokia n8 benim codum 059D576 hangisini yükliyecem.:ah

Anqer-X

Anqer-X

Üye
saygılar kardes emegınız ıcın tessekkurler...:alkis

ahmad85

ahmad85

Üye
arkadaşım öncelikle emeğine sağlık.. dark grey n8 için product kodum 059d576.. ilgili dosyayı indirdiğimde içinden 0599762 product kodlu dosyalar çıktı.. phoenixte de o dosyaları işaretlediğimde product code bölümünde 0599762 euro-2 dg-germany şeklinde görünüyo.. herkeste bu şekilde mi oldu.. ilk kez yapıyorum.. sorun yaşamak istemedim.. yardımcı olursan sevinirim..

----------Eklendi @ 18:41:31 ---------- Yazıldı @ 17:28:55 ----------

kimse fark etmedi yaparken.. yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle emeğine sağlık.. dark grey n8 için product kodum 059d576.. ilgili dosyayı indirdiğimde içinden 0599762 product kodlu dosyalar çıktı.. phoenixte de o dosyaları işaretlediğimde product code bölümünde 0599762 euro-2 dg-germany şeklinde görünüyo.. herkeste bu şekilde mi oldu.. ilk kez yapıyorum.. sorun yaşamak istemedim.. yardımcı olursan sevinirim..----------Eklendi @ 18:41:31 ---------- Yazıldı @ 17:28:55 ----------kimse fark etmedi yaparken.. yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar..
arkadasım alman anna sürümü ama türkçe :) bir sorun yaşamazsın..

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
ben yükledim hiç sorun yok:good:

atoubo

atoubo

Üye
indirdiğimiz dosyaları nasıl yüklicez arkadaşlar

Üst Alt