Navifirm açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Navifirm açıldı
Şimdi denedim navifirm nokıa care suite açılıyor.ilgilenenlere duyurulur

WebStyle

Üye
2 ya da 3 saat önce açıldı galiba navi. Ama ne yazık ki tr kodları yine yok..

RedColt

Üye
bu ne navifirmde bile tr yok

navi bile küstü bize ben hala ingilizce kullanıyom telefonu şaka maka ingilizcem gelişti

kaanka0

Üye
Keşke açılmasaydı Yine hayal kırıklığı yine hayal kırıklığı Olamaz böyle bir şey

Konu Sahibi
valla bende şimdi naviden euro2 germany wh yükledim.tel i açtım güncelleme kontrolünde 4 adet güncelleme daha çıktı.2 anna güncellemesi ovi ve sosyal ağlar diye şimdi onlarıda yüklüyorum

navi dediğiniz sitemi yojksa proğrammı nerden indiririz veya tam adresi nedir yardımcı olursanız sevinirim

şimdi yine kapandı sanırmı external olan da care suit olan da

Arkadaşlar Nokia Destek Hattı İle Görüştüm. Güncellemenin Cumaya Kadar Kesin Olarak Geliceğini Ara Ara Kontrol Etmemiz Gerektiğini Söyledi. Buraya Kadar Güzel . Ama Telefon Üzerinden Güncellenemicek Dedi. Doğrumudur?

dün de eylül başı demişlerdi boşver bence hiç haber vermeden bi anda güncelleme gelse daha iyi bir anda verceksin teleefona mesaj gelcek yeni güncelleme var insanlar o zaman beklemmeiş olur hem de süpriz olur telefona güncelleme gelmiş dersin o zaman gelecekmiş değil

WebStyle

Üye

Sorun değil ovi ya da flash ne güne duruyor.

kaanka0

Üye
Dün açılan konuda şikayet maili gönderdim nokiaya. az önce beni aradılar turkcellle uyumsuzluk var halletmeye çalışıyoruz en geç eylül sonuna doğru hallolur dedi. Siz ara ara güncellemeleri kontrol edin gecikmeden dolayı özür dileriz yazılım hazır turkcell yüzünden çıkan sorun düzeltilene kadar çıkmıcak güncelleme dedi ben de tamam iyi günler dedim kapattım. 2012'de gelir bence bu

gokaycan

Üye
eylül sonu mu O_o iyice saçmalamaya başladılar

Benide aradılar.Bana söylenen şu;güncellemeler hazır fakat su anda test ediliyor,testler bitince serverlara yüklenecek.Ben tekrar sordum;peki cumaya kadarmı yoksa hafta sonuna kadarmı diye.Hafta sonuna kadar gelecek dendi.Bu kadar.

WebStyle

Üye

Eylül sonu mu dediler? şaka gibi harbi 2012 yi bulacak bu

Ne Eylül Sonu Ya . Saçmalamayın . @ Bende Bugün Konuştum . Cumaya Kadar Kesin Olarak Gelicek Dendi . Hafta Sonuna Kadar İndirilebilir, Olucak Dedi .

türkiye annasi gelince yükleyen bir zahmet baksın bakalım dil değiştirmeden qt uygulama yükleniyor mu..ona göre yüklerim bende..yoksa gurbetçi şaban moduNA devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...