NASILSINIZ İNATLA s60v5 KULLANMAKTA ISRAR EDEN (yada mecbur kalan.s) İNSANLAR =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KırcalıHolding

Üye
nokia artık 701 çıkardı 803 çıkmak üzere belki çıkmıştır bunları deneyin ve symbianın keyfine varın derim

Black-killing

Black-killing

Üye
Bu konu hep hortluyor :(

punisher0061

Üye
gereksiz bir konu bence bir an önce kapatılmalı....

andrigorkem

Üye
Gayet güzel 5800 heleki en pratik yaninda ledli lazer lambada al disari çikip gece resim çekeceksen fotograf makinasindan iyi oluyor

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:locked2:

murat.122a

murat.122a

Üye
iyi

hikmet366

hikmet366

Üye
İyi

Topal Pire

Topal Pire

Üye
La En eski nick'im varmış burda :ehe deathcomingsoon :hmmm

omr bşr

Üye
samsung teefonu parçalayınca anca sana nokia dayanır dedi babam bende s^3 telefon bulamayınca 5800 aldım.

ysn5836

ysn5836

Üye
nokia N97 den sasmam gerisi bos derim bence .d.d

serdarserdars

Üye
5800 var bende aldıgmda s60 oldugunu biliyodum ama o zamanlar gencim tabi bi hevesle güzel gelmişti gözume tel ve android bu kadar yaygın degildi olanlarda çok pahalıydı iphone de öyle alınabılecek en ekonomik tel 5800 idi. O zamanlar ama hala kullanıyorum belle cfw de yüklu mutluyum İNADINA SYMBİAN İNADINA S60 :D

murat.122a

murat.122a

Üye
5800xm le android li telefonla yapılan hepsi yapılıyor
1-online video izleniyor
2-youtube dısında sitelerden de izleniyor
3-Android li telefonun yapamadığını yapıyor cepnetle internet paketiyle coklu bağlantı yaparak 3 veya 4 ayrı bağlantı yaparak 4 ayrı video indirilir 96*4=384 yapar
4-Android den 4 kat çabuk video indirir android 4 video yu 96kbps hızla 4 saatte indirir symbian(5800xm)1 saat te
Cepnet ve sınırsız internet kullananlar symbian daha avantajlı

manyaq28

manyaq28

Üye
Android neymiiş bee . symyan devridimdi ben lise 1 deyken n95 çıkmıştı türkiyeye gelmeden getirtmişlerdi . uzay mekiği gibi bakıyoduk v3 e şimdi android s3 ne otobüse biniyosun yarısının elinde s3 kalanı da android zaten .

rape_clef

Üye
androidin isletim sistemi yeeteer butun bunlari yapan telinzz kasiyo ama androidi kullanmayi blirsen olmyo :)

firat1231

firat1231

Üye
arkadaslar burada boyle symbiani savunuyosunuz ama gerci sizde kabullenmek istemiyisunuz gibi artik symbiandan hayir gelemeyecegini ki Androidli cihazlara laf ediyosunuz. Bende 1 aydir S3 mini kullanmaktayim. Diyecegim su ki telefon kendinizi resmen iyi hissettiriyo her konuda. Yani Nokia ile Android karsilastirilamaz. Heleki ios u soylemiyorum :) 5230 kullandim yillarca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt