NASILSINIZ İNATLA s60v5 KULLANMAKTA ISRAR EDEN (yada mecbur kalan.s) İNSANLAR =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
5800 ile yasadigim anilar gozume geldi

Symbianize

Symbianize

Üye
Symbiani daha gecen hafta birakip iphone 4s aldim ve symbiandanda menundum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Zamanında kullandığım 4 & 5. Nesil iPod Nano'larımdanda gözlemlediğim kadarıyla Apple marka mobil bir cihazı ancak Apple bir bilgisayarda tam performans ve uyumda kullanabilirsin.. Çünkü iOs Windowsta telefona attığın resim müzik vs. klasörlere imaj bilgileri yerleştiriyor.. Resim önizlemeleri karışıyor vs.. Pc dosyalarından hangisi iOs cihazla eşleşse o klasörün içindeki dosyalar gereksiz kopyalar oluşturabiliyor vs..
Kısacası bir Apple'yi yine bir Apple ile kullanıcaksın.. o Yüzden Apple'ı ne kadar sevsemde Windows'uma hiçbir ürününün temas etmesini istemiyorum..
iOs'a ancak Mac'a geçersem geçerim..

- - - Eklendi - - -

Hep iTunes denen gıcık program yüzünden..

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Symbiani daha gecen hafta birakip iphone 4s aldim ve symbiandanda menundum

nasıl yani bi dk ben doğru anladım dimi şimdi i4s sahibisin ve daha öncede symbiandan memnundun?:hih: hayretler içerisindeyim:)

- - - Eklendi - - -

Zamanında kullandığım 4 & 5. Nesil iPod Nano'larımdanda gözlemlediğim kadarıyla Apple marka mobil bir cihazı ancak Apple bir bilgisayarda tam performans ve uyumda kullanabilirsin.. Çünkü iOs Windowsta telefona attığın resim müzik vs. klasörlere imaj bilgileri yerleştiriyor.. Resim önizlemeleri karışıyor vs.. Pc dosyalarından hangisi iOs cihazla eşleşse o klasörün içindeki dosyalar gereksiz kopyalar oluşturabiliyor vs..
Kısacası bir Apple'yi yine bir Apple ile kullanıcaksın.. o Yüzden Apple'ı ne kadar sevsemde Windows'uma hiçbir ürününün temas etmesini istemiyorum..
iOs'a ancak Mac'a geçersem geçerim..

- - - Eklendi - - -

Hep iTunes denen gıcık program yüzünden..

Çok haklısın. Apple kullanacaksan eğer herşeyini kullanacksın. Bi ton uyumsuzluk yaşıyosun.s hele o iTunes i çıkaranın.. (bu arada onuda steve reiz cCc çıkarmış :D)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Öğrenci olduğum için param 5800 almaya param yetti.5800 dan çok ta memnunum beni hiç yollda bırakmadi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
3310 da yolda bırakmaz ona bakarsan

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla kardeşim sen bana 5800 aynı fiyatta 0 android bul helal olsun ve fiyatına göre symbian kadar iyi olan bi telefon var mı niye bu kadar abartıyorsunuz

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim sen bana 5800 aynı fiyatta 0 android bul helal olsun ve fiyatına göre symbian kadar iyi olan bi telefon var mı niye bu kadar abartıyorsunuz
gerçektn bulabilirim, ve katılmıyorum 5800 fiyatına göre iyi bi telefon değil. media markt a gidin bakın fiyatı halâ 500 civarlarında. huaweinin kvk tarafından satışa sunulan süper bi telefonu var şimdi piyasada daha bu gün tv de reklamını gördm. 499tl. özellikleride baya iyi. arkadaşıma benim tavsiyemle huawei ideos x5 aldırmıştım 6-7 ay önce hala kullanıyo ve 600tl verdiği için pişman oldğunu düşünmyrm taş gibi telfon. bukadar dayanıklı olcağını bende düşüünmemiştm başlarda. huaweinin bu modelide kimseyi üzeceğni düşünmyrum.

- - - Eklendi - - -

yollda bırakmadı derken her işimi görüyor demek istedim.internet,oyun,uygulama vb demek istedim

bizde onu anladık zaten :D

semihguney

semihguney

Üye
Ben telefonumdan memnunum arkadaş :naughty: 5800 kullanıyorum başka telefonda istemiyorum :hih: Laf etmeyin telefonuma :ağlarım:
:aha:

aykutbuy

Üye
Telefon kullanmaya başladığım 1999 yılında ericsson ile gözümüzü açtık ama sonra ericsson dan çok nokia kullandık. Nokianın bir çok telefonunu kullandım. Nokia bir alışkanlık oldu.

Nokia nın bence en büyük hatası teknolojiye ayak uyduramaması ve model çöplüğü olması. Hepsiburada ya girin onlarca model var. Iphone da sadece 2 model var. apple diyorki ben 1 telefon yaparım en iyisi olur. Fiyatı yüksek olur isteyen alır. Ben imkanım olmasına rağmen o kadar parayı veremiyorum acıyorum ama asgari ücret alıp elinde iphone 4 le dolaşan insanlar var.

Samsungda da çok model var ama galaxy s2 kullandım iphone 4 e kafa tutar, galaxy s3 ipone 4s i geçti diye haberler var. Çok iyi tanıtımlar, şovlar ve reklamlar yapıyorlar.

Ben şimdilik N97 mini den memnunum ama bir telefon alacak olsam artık bende nokia almam. android veya IOS işletim sistemli bir telefon tercih edeceğim....

-starkiller-

-starkiller-

Üye
klavyeli telefonlardan bir tek c6-00'a param yetti ve s60v5 olduğunu biliyordum ama modifiye işine giince sevdim telefonu :) şimdi biraz daha fazla para biriktirip iphone 4s düşünüyorum :)

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 yi alinca duvar firlatmistim
bak eğer yeni bi telefon alırsan aynısını s2 yede yapma :d: illada atacaksan birine ver:)

- - - Eklendi - - -

Ben telefonumdan memnunum arkadaş :naughty: 5800 kullanıyorum başka telefonda istemiyorum :hih: Laf etmeyin telefonuma :ağlarım:
:aha:

symbiandan bahsediyoduk konu 5800 a döndü:) hadi hayırlısı:D

4ever symbian:aha:

- - - Eklendi - - -

Telefon kullanmaya başladığım 1999 yılında ericsson ile gözümüzü açtık ama sonra ericsson dan çok nokia kullandık. Nokianın bir çok telefonunu kullandım. Nokia bir alışkanlık oldu.

Nokia nın bence en büyük hatası teknolojiye ayak uyduramaması ve model çöplüğü olması. Hepsiburada ya girin onlarca model var. Iphone da sadece 2 model var. apple diyorki ben 1 telefon yaparım en iyisi olur. Fiyatı yüksek olur isteyen alır. Ben imkanım olmasına rağmen o kadar parayı veremiyorum acıyorum ama asgari ücret alıp elinde iphone 4 le dolaşan insanlar var.

Samsungda da çok model var ama galaxy s2 kullandım iphone 4 e kafa tutar, galaxy s3 ipone 4s i geçti diye haberler var. Çok iyi tanıtımlar, şovlar ve reklamlar yapıyorlar.

Ben şimdilik N97 mini den memnunum ama bir telefon alacak olsam artık bende nokia almam. android veya IOS işletim sistemli bir telefon tercih edeceğim....

Sonuç olarak nokia pişmanlıktır diyebiliriz.

Değilmi? :D

- - - Eklendi - - -

klavyeli telefonlardan bir tek c6-00'a param yetti ve s60v5 olduğunu biliyordum ama modifiye işine giince sevdim telefonu :) şimdi biraz daha fazla para biriktirip iphone 4s düşünüyorum :)

zaten symbiana bağlayan bişey varsa oda bu modifiye olayı. tabi oda bi süre sonra sıkıyo.

klongs

klongs

Üye
s2 yi atmam aramizda bag olustu 2-3 sene sonra emekli eder koseye koyarim sakince

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
2 yıl oldu telefonu alalı.
Herkes 5800 sorunlu 5800 şöyle böyle deyip dururdu.Cihazım beni Ram,oyun,uygulama dışında hiç rahatsız etmedi.(oyun uygulama zaten klasik nokia geleneği)
Allah nasip,kısmet ederse bu yaz değiştireceğim.

aaaaqwz

Üye
:) tatlı başlık olmuş kader kurbanları gibi olduk. Media markete girdim dışarıda ailem bekliyordu alın 500tl telefon verin dedim 5800i verdiler gülmeyin ha(gülün gülün:) ilk ve acı tecrübemdi demekki neymiş iyice araştırarak alınacakmis ve dışarda hadi oğlum çabuk diyen aile ile telefon almaya gitmeyecekmisiz. Memur olunca yeni birşey alırım artık 18haziran da tercih yapacağım :)

joker.lg

joker.lg

Üye
evet kimse bu konuda nokia nın eline su dökemez :)

- - - Eklendi - - -

telefonu akrabadan almak mukemmel bişeydir :) sıfır dert sıfır tasa :D

ivet yaa nerde beleş orda yerleş hesabı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt