5800 ile yasadigim anilar gozume geldi

Symbiani daha gecen hafta birakip iphone 4s aldim ve symbiandanda menundum
hayretler içerisindeyim
Zamanında kullandığım 4 & 5. Nesil iPod Nano'larımdanda gözlemlediğim kadarıyla Apple marka mobil bir cihazı ancak Apple bir bilgisayarda tam performans ve uyumda kullanabilirsin.. Çünkü iOs Windowsta telefona attığın resim müzik vs. klasörlere imaj bilgileri yerleştiriyor.. Resim önizlemeleri karışıyor vs.. Pc dosyalarından hangisi iOs cihazla eşleşse o klasörün içindeki dosyalar gereksiz kopyalar oluşturabiliyor vs..
Kısacası bir Apple'yi yine bir Apple ile kullanıcaksın.. o Yüzden Apple'ı ne kadar sevsemde Windows'uma hiçbir ürününün temas etmesini istemiyorum..
iOs'a ancak Mac'a geçersem geçerim..
- - - Eklendi - - -
Hep iTunes denen gıcık program yüzünden..
)Öğrenci olduğum için param 5800 almaya param yetti.5800 dan çok ta memnunum beni hiç yollda bırakmadi.
5800 bi öğrenci için dönüm noktasıdır
doğruya doğru 

3310 da yolda bırakmaz ona bakarsan

3310 da yolda bırakmaz ona bakarsan
gerçektn bulabilirim, ve katılmıyorum 5800 fiyatına göre iyi bi telefon değil. media markt a gidin bakın fiyatı halâ 500 civarlarında. huaweinin kvk tarafından satışa sunulan süper bi telefonu var şimdi piyasada daha bu gün tv de reklamını gördm. 499tl. özellikleride baya iyi. arkadaşıma benim tavsiyemle huawei ideos x5 aldırmıştım 6-7 ay önce hala kullanıyo ve 600tl verdiği için pişman oldğunu düşünmyrm taş gibi telfon. bukadar dayanıklı olcağını bende düşüünmemiştm başlarda. huaweinin bu modelide kimseyi üzeceğni düşünmyrum.Valla kardeşim sen bana 5800 aynı fiyatta 0 android bul helal olsun ve fiyatına göre symbian kadar iyi olan bi telefon var mı niye bu kadar abartıyorsunuz
yollda bırakmadı derken her işimi görüyor demek istedim.internet,oyun,uygulama vb demek istedim

Çok özel diilse paylaşırmısın![]()
bak eğer yeni bi telefon alırsan aynısını s2 yede yapmagalaxy s2 yi alinca duvar firlatmistim
illada atacaksan birine ver
Ben telefonumdan memnunum arkadaş5800 kullanıyorum başka telefonda istemiyorum
Laf etmeyin telefonuma
![]()
![]()
hadi hayırlısı

Telefon kullanmaya başladığım 1999 yılında ericsson ile gözümüzü açtık ama sonra ericsson dan çok nokia kullandık. Nokianın bir çok telefonunu kullandım. Nokia bir alışkanlık oldu.
Nokia nın bence en büyük hatası teknolojiye ayak uyduramaması ve model çöplüğü olması. Hepsiburada ya girin onlarca model var. Iphone da sadece 2 model var. apple diyorki ben 1 telefon yaparım en iyisi olur. Fiyatı yüksek olur isteyen alır. Ben imkanım olmasına rağmen o kadar parayı veremiyorum acıyorum ama asgari ücret alıp elinde iphone 4 le dolaşan insanlar var.
Samsungda da çok model var ama galaxy s2 kullandım iphone 4 e kafa tutar, galaxy s3 ipone 4s i geçti diye haberler var. Çok iyi tanıtımlar, şovlar ve reklamlar yapıyorlar.
Ben şimdilik N97 mini den memnunum ama bir telefon alacak olsam artık bende nokia almam. android veya IOS işletim sistemli bir telefon tercih edeceğim....

klavyeli telefonlardan bir tek c6-00'a param yetti ve s60v5 olduğunu biliyordum ama modifiye işine giince sevdim telefonuşimdi biraz daha fazla para biriktirip iphone 4s düşünüyorum
![]()
tatlı başlık olmuş kader kurbanları gibi olduk. Media markete girdim dışarıda ailem bekliyordu alın 500tl telefon verin dedim 5800i verdiler gülmeyin ha(gülün gülün
ilk ve acı tecrübemdi demekki neymiş iyice araştırarak alınacakmis ve dışarda hadi oğlum çabuk diyen aile ile telefon almaya gitmeyecekmisiz. Memur olunca yeni birşey alırım artık 18haziran da tercih yapacağım 
evet kimse bu konuda nokia nın eline su dökemez
- - - Eklendi - - -
telefonu akrabadan almak mukemmel bişeydirsıfır dert sıfır tasa
![]()