NASILSINIZ İNATLA s60v5 KULLANMAKTA ISRAR EDEN (yada mecbur kalan.s) İNSANLAR =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutluay5

kutluay5

Üye
iOS'u farkedin ! :D

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
:) tatlı başlık olmuş kader kurbanları gibi olduk. Media markete girdim dışarıda ailem bekliyordu alın 500tl telefon verin dedim 5800i verdiler gülmeyin ha(gülün gülün:) ilk ve acı tecrübemdi demekki neymiş iyice araştırarak alınacakmis ve dışarda hadi oğlum çabuk diyen aile ile telefon almaya gitmeyecekmisiz. Memur olunca yeni birşey alırım artık 18haziran da tercih yapacağım :)

aynı şeyi c5-03 ü alırken yaşadım ve neler hissetiğini tahmin edebiliyorum:) telefonu 5 dkka içinde aldım:d: PİŞMANIM :ehe:ehe

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
bende çalışarak para biriktirdim tabi ozaman abi kesin bu flash siteleri açar falan yani pek araştırmadım pişmanımda ama son pişmanlık neye yarar :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefonum x6 özellikleri çok hoşuma gitti ve pişmanda değilim.Aslında telefonu alırken sistemin ne olduğunu filan herşeyini araştırmıştım.Gayet memnunum :oke: tek sorunum internette gezerken hafıza dolu demesi :ağlarım:
İmkanım olsa gene Nokıa alırım.Alacağım telefonda :yuruN9:yuru(hastasıyım abi nerde görsem telefonculara girer elime alır bakarım :D )

phasan

phasan

Üye
bende para olsun samsun galyx s3 alırım

Salihç.

Üye
wbende n97 uar ama pek kvlanmiyom artk.cunki leptop ald

lgkg300

lgkg300

Üye
Baktım, ta nezamandan beri aynı konular dönüyo bu "genel" kısmında ve sürekli takipçiler var merak ettim burda ne yapıyolar baba ne dönüyo burda die:D

Bu arada başlık kışkırtıcı olmasın bende s60v5 kullanıcısydım artık v3 kullanıyorum :d: (^3 diil v3 :D)sahip olduğum en akıllı cep telefonu c5-03 :D hani akıllı diil ama sakin, efendi bi telefon (düşünün ne durumdaym :ağlarım:)

Lütfen herks buraya (tabi bu knuyla ilgilenen herkes :D) şunu cevabını verebilirmi;
-neden s60v5 ??
-yada telefonu alırken s60v5 olduğundan haberdarmıydınız
:ehe??
-ve telefonunuzu değiştircek olsanız ne alırsınız??

Ooo Merhaba gardaşım, iyiyiz sen nasılsın :)

S:Neden s60v5

C: Çünkü gücümüz buna yetiyor paramız vardı da biz mi I Phone almadık

S: yada telefonu alırken s60v5 olduğundan haberdarmıydınız:ehe??

C: Elbette haberdardım, bilmediğim, araştırmadığım birşeyi almam

S:
-ve telefonunuzu değiştircek olsanız ne alırsınız??
C: Telefonu değiştirecek gücüm olsa en iyisini alırım.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
ben alırken ne umutlarla almıştım hiç bir şey de bilmiyodum nokia (ki kendisini çok seviyorum ) MeeGo ile devam etseydi kesin yeni telefonum olurdu N9 (ki ona aşığım) bana yetmiyor . O yüzden one s alacağım. :)

- - - Eklendi - - -

ben alırken ne umutlarla almıştım hiç bir şey de bilmiyodum nokia (ki kendisini çok seviyorum ) MeeGo ile devam etseydi kesin yeni telefonum olurdu N9 (ki ona aşığım) bana yetmiyor . O yüzden one s alacağım. :)

güneşidevirmek

Üye
s60v5le s60v3ün çok farkı var mı ?

ilker271

Üye
Nokia C6-00 mağduruyum bende. Aslında uzun yıllardır Nokia kullanıcısıyım. son telefonumda bu cihaz. Ama şimdi keşke almasaydım diyorum. Ne doğru düzgün bir uygulama ne de bir oyun var. Nete giriyosun "dıııtttt" hafıza dolu. verileri silin. Flash destekli sitelere girmeyeli bayaa bir oldu :D evde , işte pc olmasa herhangi bir html içinde kıpırdayan bişi gördüğümüzde " anaa bu ne" dicek hale geldik bu flash yüzünden. Aslında yıllarca Nokianın hep yaptığını yaşadım. Bir ürün çıkardı, güzel sattı, her kezin elinde görür olduk, 2 yada 3 ay sonra nokia o ürününü unuttu. ne bir güncelleştirme nede bir yenilik. Yine de bunu bile bile 1 yıl kadar önce gittim C6 aldım. Pişmanım ama imkan ve "Yine de Nokia be abi" sözcüğü üzerinde yine S60v5 içinde yer alıyorum.
Gerçekten istediğim galaxy S3 yada HTC One X. imkan yok almaya. Bu sebeplen buralarda sürünmeye devam...
Nabalım ya " Yine de NOKİA be abi " ...

karakartal44

karakartal44

Üye
arkadaşlar ben de yıllardır nokia kullanıyorum.kesinlikle nokia dan başka bir marka kullanmam diyordum.taki 2 sene önce son olarak aldığım nokia 5800 telefonla,artık anladım ki marka değiştirme zamanı gelmiş.ben artık samsung kullanıcısıyım.Çünkü insanlar akıllı telefon alırken sadece arama ve sms için değil bir çok farklı alanlarda kullanabilmeleri için almaktadır.yeter bu nokia nın bizi sömürdüğü.Hala anlayamadığım adamlar nokia 5800 içerisine 8 GB hafıza kartı koymuşlar fakat telefon hafızasını 80 MB yapmışlar,hatta ram i de 80 MB falan.Yani bu adamlar bizi düşünseler bunlar olmazdı.Neyse ben artık samsung kullanıyorum.Varsın bunu nokia kullanıcıları düşünsün.

aaaaqwz

Üye
Kps tercih tarihi 18 haziran sonuçları haziran sonu temmuz başı belli olur yeni 5800 inşallah veda vakti :)

aaaaqwz

Üye
Kimler okuyo acaba bu başlığı yaşları kaç ben 27yaşındayım benden başka yazan da olmuyor kaç zamandır sevgili ve saygılı s60 yani en bilinen modeli ile 5800 :) kullanıcıları anlatın nasıl aldınız memnunmüsunuz değiştirecek misiniz ne almak hayalindesiniz :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim bu telefonu alırken hiçbir bilgim yoktu pat diye aldım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bi yere kadar memnundum fakat belli bi süre sonra istekleri karşılamıyor.En çok istediğim telefon ise Samsung Galaxy Note.

askisare

askisare

Üye
İkinci El 5530 Aldım v5 olduğundan haberdardım memnun'um (:
Android Telefon istemiyorum :P

Silinen Üye 248726

Kapalı Hesap
Olum benim çocukluk hayalim symbian bir telefona sahip olmaktı :) n97 mini'yi s60v5 olduğunu bile bile göre göre isteye isteye aldım. S2'de kullandım ama bilmiyorum hani büyüklerin eski takıntısı vardır ya bende o var sanırım :D

aynen bendede öyle... Bende de o takıntı var bence :-) küçüklükten beri hayalimdi symbian :(

mali6334

mali6334

Üye
Herkesı okudum iyi hoşta arkadaslar nokia guzel guzelde kardesım cıldırtıyo bazen benı 5800 kullanıyorum ama androıd gozumu alıyo bazen, cunku adamlar yapmıs iphone 4s almak sacmalık elını sallasan 4s degıyo herkeste var, resmen amelelık...

phasan

phasan

Üye
Herkesı okudum iyi hoşta arkadaslar nokia guzel guzelde kardesım cıldırtıyo bazen benı 5800 kullanıyorum ama androıd gozumu alıyo bazen, cunku adamlar yapmıs iphone 4s almak sacmalık elını sallasan 4s degıyo herkeste var, resmen amelelık...

en çok program iphonede var ayrıca 4s kamara iyi en i tel kamarası

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

- - - Eklendi - - -

Al kardeş izle en iyi kamera hangi telefondaymış sonra karar ver

rapidline

Üye
kim ne derse desin 5800 fpsi en yüksek telefon n8e imkanım olsaydı onu alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt