tatlı başlık olmuş kader kurbanları gibi olduk. Media markete girdim dışarıda ailem bekliyordu alın 500tl telefon verin dedim 5800i verdiler gülmeyin ha(gülün gülün
ilk ve acı tecrübemdi demekki neymiş iyice araştırarak alınacakmis ve dışarda hadi oğlum çabuk diyen aile ile telefon almaya gitmeyecekmisiz. Memur olunca yeni birşey alırım artık 18haziran da tercih yapacağım
![]()
telefonu 5 dkka içinde aldım
PİŞMANIM 

tek sorunum internette gezerken hafıza dolu demesi
N9
(hastasıyım abi nerde görsem telefonculara girer elime alır bakarım
)Baktım, ta nezamandan beri aynı konular dönüyo bu "genel" kısmında ve sürekli takipçiler var merak ettim burda ne yapıyolar baba ne dönüyo burda die
Bu arada başlık kışkırtıcı olmasın bende s60v5 kullanıcısydım artık v3 kullanıyorum(^3 diil v3
)sahip olduğum en akıllı cep telefonu c5-03
hani akıllı diil ama sakin, efendi bi telefon (düşünün ne durumdaym
)
Lütfen herks buraya (tabi bu knuyla ilgilenen herkes) şunu cevabını verebilirmi;
-neden s60v5 ??
-yada telefonu alırken s60v5 olduğundan haberdarmıydınız??
-ve telefonunuzu değiştircek olsanız ne alırsınız??

??

evde , işte pc olmasa herhangi bir html içinde kıpırdayan bişi gördüğümüzde " anaa bu ne" dicek hale geldik bu flash yüzünden. Aslında yıllarca Nokianın hep yaptığını yaşadım. Bir ürün çıkardı, güzel sattı, her kezin elinde görür olduk, 2 yada 3 ay sonra nokia o ürününü unuttu. ne bir güncelleştirme nede bir yenilik. Yine de bunu bile bile 1 yıl kadar önce gittim C6 aldım. Pişmanım ama imkan ve "Yine de Nokia be abi" sözcüğü üzerinde yine S60v5 içinde yer alıyorum. Olum benim çocukluk hayalim symbian bir telefona sahip olmaktın97 mini'yi s60v5 olduğunu bile bile göre göre isteye isteye aldım. S2'de kullandım ama bilmiyorum hani büyüklerin eski takıntısı vardır ya bende o var sanırım
![]()

Herkesı okudum iyi hoşta arkadaslar nokia guzel guzelde kardesım cıldırtıyo bazen benı 5800 kullanıyorum ama androıd gozumu alıyo bazen, cunku adamlar yapmıs iphone 4s almak sacmalık elını sallasan 4s degıyo herkeste var, resmen amelelık...