NASILSINIZ İNATLA s60v5 KULLANMAKTA ISRAR EDEN (yada mecbur kalan.s) İNSANLAR =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
NASILSINIZ İNATLA s60v5 KULLANMAKTA ISRAR EDEN (yada mecbur kalan.s) İNSANLAR =)
Baktım, ta nezamandan beri aynı konular dönüyo bu "genel" kısmında ve sürekli takipçiler var merak ettim burda ne yapıyolar baba ne dönüyo burda die:D

Bu arada başlık kışkırtıcı olmasın bende s60v5 kullanıcısydım artık v3 kullanıyorum :d: (^3 diil v3 :D) sahip olduğum en akıllı cep telefonu c5-03 :D hani akıllı diil ama sakin, efendi bi telefon (düşünün ne durumdaym :ağlarım:)

Lütfen herks buraya (tabi bu knuyla ilgilenen herkes :D) şunu cevabını verebilirmi;
-neden s60v5 ??
-yada telefonu alırken s60v5 olduğundan haberdarmıydınız
:ehe??
-ve telefonunuzu değiştircek olsanız ne alırsınız??

canberkünlükaya

canberkünlükaya

Üye
şimdiki aklım olsa almam valla internette gezerken hafıza dolu deyip kapatıyo sinir oluyorum :D param olsa glaxy s 3 alırım :)

• Beğen
Tepkiler: mali6334
juristokrat

juristokrat

Üye
ben telefonlarımı hep kendi paramla aldım,bu 5800 alırken gücüm buna yetti bunu aldım,paramı kazanayım değiştirecem o yüzden buradaym.

exhemlaa

Üye
c5-03 kullanıcısıyım ve teefonumdan memnunum hiç bi sorun yaşamadım

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
şimdiki aklım olsa almam valla internette gezerken hafıza dolu deyip kapatıyo sinir oluyorum :D param olsa glaxy s 3 alırım :)
valla ya geçen media markt a gidip inceledim bütün yeni samsung modellerini galaxy s3 ve galaxy note en az 3-4 sene performansından ve yeniliğinden bişi kaybetmez :) adamlar yapıyo, nokia gitti 41 mp' li telefn çıkardı bi hafta sonra unutuldu gitti:) samsung işini biliyo, reklam yapmasınıda.

- - - Eklendi - - -

ben telefonlarımı hep kendi paramla aldım,bu 5800 alırken gücüm buna yetti bunu aldım,paramı kazanayım değiştirecem o yüzden buradaym.

:alkisharikasın..:alkis burada yazılacak olanlarıda tahmin ettim.. sanırım en mukemmel cvp bu.

• Beğen
symbianlover

symbianlover

Üye
Olum benim çocukluk hayalim symbian bir telefona sahip olmaktı :) n97 mini'yi s60v5 olduğunu bile bile göre göre isteye isteye aldım. S2'de kullandım ama bilmiyorum hani büyüklerin eski takıntısı vardır ya bende o var sanırım :D

marist

marist

Üye
Telefonumuz s60v5 olduğu için burdayız tabikide. :sirit:

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 kullanıcısıyım ve teefonumdan memnunum hiç bi sorun yaşamadım

Eğer sende telefonunu benim kullandığım gibi kullansaydın eminim çok sorun yaşardın:) ... düşündümde sorun bende galiba o telefondan çok şey bekledim ben:) sınırları zorladım:aha: ama insan parayı verincede herşeye değsin istiyo :D napalım eskide kaldı artık.. anasını satıyım sanki ipad aldık :D

- - - Eklendi - - -

Olum benim çocukluk hayalim symbian bir telefona sahip olmaktı :) n97 mini'yi s60v5 olduğunu bile bile göre göre isteye isteye aldım. S2'de kullandım ama bilmiyorum hani büyüklerin eski takıntısı vardır ya bende o var sanırım :D

A evet bide bu var:) ölümüne symbian:yuru aslında mantıklı ama bi ben yaşayamadım şu duyguyu:) bende isteye isteye göre göre alıyorum ama nasıl pişman oluyorum sora anlatamam:hmmm bişeyi alınca ardından keşkelerle devam ediyo hep :)

- - - Eklendi - - -

Telefonumuz s60v5 olduğu için burdayız tabikide. :sirit:

ELBETTE :sirit:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia takoz telefonlarda 1 numara 3310 falan çok güzel telefondur adam öldürmek için birebir.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
X6'nın s60v5 olduğunu bilerek aldım ama telefonda oyun ve uygulamaya fazla önem vermiyorum (şimdilik) Hayırlısıyla bu sene bi üniyi kazanırsam direk i4S düşünüyorum :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
juristokrat gibi bende herzaman kendi paramla aldım. X6 nasip oldu en son. 2 senedir kullanıyorum. Almadan önce araştırmıştım nedir ne değildir diye onun için cihaz hakkında önceden fikir sahibi olmuştum. Eğer değiştirme imkanı bulabilirsem N9 alırım. :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
juristokrat gibi bende herzaman kendi paramla aldım. X6 nasip oldu en son. 2 senedir kullanıyorum. Almadan önce araştırmıştım nedir ne değildir diye onun için cihaz hakkında önceden fikir sahibi olmuştum. Eğer değiştirme imkanı bulabilirsem N9 alırım. :)

Dostum N9 alırsın ama oyun bulamayıp android yüklemekle uğraşırsın. Onun yerine direk İOS yada Android al derim (tabi alacağın zaman) :D

joker.lg

joker.lg

Üye
bende telefonları hep akrabadan aldım :) bir c5 ım vardı (kuzenim verdi ) gittim onu dayıma verdim n97 mini sini aldım :) ben sadece dokunmatik istiyordum o yüzden sonradan v5 olduğunu öğrendim :) ben c7 almayı düşünürdum :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
5800'ı bir sene kullandım N8 aldım şuan N8'imde 1.5 yaşını doldurmuş bulunmakta :D
N8'in adını duyduğum an 5800'ı alacak müşteriler aramaya başlamıştım zaten :ehe
o bir senede vaadini doldurdu ama N8 2 seneye geliyor hiç sıkılmadım bu telefondan sıkılacağımıda sanmıyorum..
Şu tasarımı varya :cool
Yeni çıkan çekirdek çuvalı telefonlara dönüp bakmıyorum bile N8 baktırmıyor sağolsun :)

Sözün özü bırakın şu s60 V5 sevdasını S3 oyun uygulama konusunda ne kadar kısıtlıda olsa oyun delisi birisi değilseniz 100 kadar HD oyun size yeterde artar bile.. Sistem kalitesi s60 v5 in yanında uçak zaten ;)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Dostum N9 alırsın ama oyun bulamayıp android yüklemekle uğraşırsın. Onun yerine direk İOS yada Android al derim (tabi alacağın zaman) :D

Telefonda oyun oynamayı pek sevmiyorum dostum ben :) Androidlerin de görsel efektler falan hoşuma gidiyo ama şimdiye kadar hep Nokia aldım. Diğer markalara olan önyargımdan mı kaynaklanıyo bilemiyorum ama böyle mutluyum sanki ben :) :)

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Nokia takoz telefonlarda 1 numara 3310 falan çok güzel telefondur adam öldürmek için birebir.
​evet kimse bu konuda nokia nın eline su dökemez :)

- - - Eklendi - - -

bende telefonları hep akrabadan aldım :) bir c5 ım vardı (kuzenim verdi ) gittim onu dayıma verdim n97 mini sini aldım :) ben sadece dokunmatik istiyordum o yüzden sonradan v5 olduğunu öğrendim :) ben c7 almayı düşünürdum :)
telefonu akrabadan almak mukemmel bişeydir :) sıfır dert sıfır tasa :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Allah kurtarsın arkadaşlar :)

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
5800'ı bir sene kullandım N8 aldım şuan N8'imde 1.5 yaşını doldurmuş bulunmakta :D
N8'in adını duyduğum an 5800'ı alacak müşteriler aramaya başlamıştım zaten :ehe
o bir senede vaadini doldurdu ama N8 2 seneye geliyor hiç sıkılmadım bu telefondan sıkılacağımıda sanmıyorum..
Şu tasarımı varya :cool
Yeni çıkan çekirdek çuvalı telefonlara dönüp bakmıyorum bile N8 baktırmıyor sağolsun :)

Sözün özü bırakın şu s60 V5 sevdasını S3 oyun uygulama konusunda ne kadar kısıtlıda olsa oyun delisi birisi değilseniz 100 kadar HD oyun size yeterde artar bile.. Sistem kalitesi s60 v5 in yanında uçak zaten ;)

s^3 symbianın gelebileceği son nokta zaten. Android den nefret ediyorum. telefon oyuncak gibi görünüyo o işletim sisteminde. ama lanet olsunki adamlar çok iyi yapmış :D

- - - Eklendi - - -

Allah kurtarsın arkadaşlar :)

bu durumda olduğumuzu düşünmyodum ama.. yoo haklısın durum okadar kötü :d::ehe:kop:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
valla bütün işimi görüyor en pahalı tlf alsam nette kalsam iki gün gidecekmi hayır ama 5230 gidiyor ve yetiyor bana

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
valla bütün işimi görüyor en pahalı tlf alsam nette kalsam iki gün gidecekmi hayır ama 5230 gidiyor ve yetiyor bana

[övmee, övmee :) ] :D burası karalama konusu bu telfnu övmiycksin :D yapma bunu:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt