N9'un Rami mi, Lumia'nın İşlemcisi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp tam olarak nedir, ne işe yarar? Ve 1.2 ile mi gelecek yoksa sonra mı?

pRime.

pRime.

Üye
Whatsapp tam olarak nedir, ne işe yarar? Ve 1.2 ile mi gelecek yoksa sonra mı?

Whatsapp platformlar arası (ios, android, symbian vb.) mesajlaşma uygulamasıdır. İnternet üzerinden kullanılır ve yüzbinlerce kullanıcısı vardır. Meego'ya henüz çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: GodMode
GodMode

GodMode

Üye
    Konu Sahibi

Whatsapp platformlar arası (ios, android, symbian vb.) mesajlaşma uygulamasıdır. İnternet üzerinden kullanılır ve yüzbinlerce kullanıcısı vardır. Meego'ya henüz çıkmadı.

Teşkür ederim :) Telden giriyorum, pcden girince beğenirim :)

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Şahsen ben n9 kullanıyorum. Şuana kadar tek eksiğim whatsapp oda geliyor. telefonumda 80e yakın uygulama var ama günde 2*3 tanesini anca kullanıyorum bence uygulama bakımından bayağı ilerledi her gün bir şeyler çıkıyor ;)

+4 mailim acık msn facebook anlık mesajlasma adamlar En iyisini yapmış.
+Estetik bence n9 meego ile farklı bir tarz

WhatsApp i bende surekli takip ediyorum ama geliyor dedigine gore bir bildigin var sanirim =) Ne zaman geliyor telefon cikali 6 ay oldu hala tik yok uygulama konusunda cok zayif kaldik.. ozellikle iletisim uygulamalarinda..

Bu arada Lumia 800 N9 a gore cok hizli bir telefon bizzat ikisinide kullandim.. N9 yavas degil tabiki cok stabil ancak Lumia da ciddi bi hiz var iphone samsung vs hikaye yaninda hiz konusunda..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia800 kullanıyosan sana bikaç şey sarayım bir arkadas arastırmalarında arama kaydı yok sesi kısınca bütün sesler kısılıyor google kullanılamıyormuş video playeri yetersizmiş yüklenicek prolara fazla müsaade etmiyormuş kısıtlıymış falan demiş kullanan birisi olarak söylermisin bunlar ne derece dogru

cptaincnr

cptaincnr

Üye
lumia800 kullanıyosan sana bikaç şey sarayım bir arkadas arastırmalarında arama kaydı yok sesi kısınca bütün sesler kısılıyor google kullanılamıyormuş video playeri yetersizmiş yüklenicek prolara fazla müsaade etmiyormuş kısıtlıymış falan demiş kullanan birisi olarak söylermisin bunlar ne derece dogru

Bana hediye gelmisti telefon biraz kurcaladim ama sorduklarin kadar detayli incelemedim.. on kamerasinin olmadgini farkedince direk sattim telefonu =) uygulama yukleme yaptim bi kac tane herhangi bir sorun yasamadim.. video hic seyretmedim .. islem kaydi olmadigi dogru bende goremedim kullandigim da ve ayrica turkce menu de yoktu cok ilginctir ki... ben N 9 umu da isvecten aldim onda vardi.. ama sunu soyleyebilirim ki cok detayli ince ayarlar yapabilme imkaniniz yok telefonda cunku gercekten wp sistemi alisik oldugumuz Nokia sisteminden cok farkli..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgi için sagol arkadasım türkçe dil şu anda yayınlanmakta olan tango güncellemesinde var ama ilk olarak çinde yayınlanmaya basladı bize ne zaman gelir bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...