cozturk
Üye
-
Konu Sahibi
-
mersin forum nokia net olarak 5 şubat da satışa çıkacak burada dedi ve de fiyatı 1.520 tl olacak dediler
5 şubatta mersine geliyorsa başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye gelir o zaman...Desenize 10 gün sonra kavuşucam büyük aşkımamersin forum nokia net olarak 5 şubat da satışa çıkacak burada dedi ve de fiyatı 1.520 tl olacak dediler
5 şubatta mersine geliyorsa başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye gelir o zaman...Desenize 10 gün sonra kavuşucam büyük aşkıma
Kesin bilgi yok ancak şubat ayı ile birlikte siyah ve beyaz renginin 64 gb'lık versyonlarının geleceği söyleniyor.
ben siyah 64gb alıcam şubat sonuna kadar onumu beklicem off ya.tüm sevincim gitti vallasiyah 64 GB şubat sonunda beyaz ise 5 şubatta gelecekmiş.hatta kaç adet geleceği bile konuşuluyordu. ilk nokia shoplarda satışa çıkacakmış beyaz ve sonra diğer mağzalarda da satışa çıkacakmış. ayırca adam bu fiyatlar marta doğru düşer dedi.
ben siyah 64gb alıcam şubat sonuna kadar onumu beklicem off ya.tüm sevincim gitti valla
5 şubatta mersine geliyorsa başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye gelir o zaman...Desenize 10 gün sonra kavuşucam büyük aşkıma
Bir de benim için dokun
bi gelsin alalımda hayırlısıyla ondan sonra sizin için dokunmayı geç öperimsanırım beyaz alacaksın. benim içimde dokun
Müthiş bir tasarımı var yabi gelsin alalımda hayırlısıyla ondan sonra sizin için dokunmayı geç öperim
adam gibi bi resmi açıklama yapmıyorlar, kime inanıcaz anlamadımHaftasonu Marmara forum daki nokia shopta sordum 64 GB lik ne zaman gelecek diye.
Artık elindekini satmak içinmidir nedir şubata asla yetişmez mayısı bulur falan dedi eleman
444 3 665adam gibi bi resmi açıklama yapmıyorlar, kime inanıcaz anlamadım
Nisan 2012de Gelecek.
nereden aldın bu bilgiyi? tahmini fiyatı hakkında bir bilginde varmı acaba? beklemeye değer değmez kıyaslaması yapmak istiyorum da....
mersin forum nokia net olarak 5 şubat da satışa çıkacak burada dedi ve de fiyatı 1.520 tl olacak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?