N97 - Tuş kilidi elimde kaldı =)

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanblack

kaptanblack

Üye
    Konu Sahibi
N97 - Tuş kilidi elimde kaldı =)
Merhaba arkadaşlar,

Bugün 2 aylık n97min tuş kilidi (sol taraftaki adi düğme :D) elimde kaldı. Düğmeyi ufacık bi plastik tutuyormuş meğersem. Öyle tuşa asıldığım falan da yoktu yani, gayet yavaş bi şekilde aşağı çekerken elimde kaldı tuş. Garantiye gireceğini sanmıyorum ama yarın bi götürücem bakalım inşallah fazla kalmaz serviste.

Dikkat edin siz de gerçekten çok ince bişey tutuyor o tuşu. Her an sizin de elinizde kalabilir :p

Ferzan

Ferzan

Üye
kardeş benimkide öle oldu yaptırmadım slide unlock programını kullan ona ihtiyaç duymazsın

kaptanblack

kaptanblack

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bi deneyelim bakalım hiç kullanmadım böyle bi program kullanışlı olacak mı bakalım.

EMNMED

Üye
ya arkadaslar bisey sorucam bnm n 97 kendi hafızasını görmüyo agır calisiyo donuyo anlamadım ndn olabolır acaba ? bılgısı olan varsa sevınırım

Ferzan

Ferzan

Üye
ya arkadaslar bisey sorucam bnm n 97 kendi hafızasını görmüyo agır calisiyo donuyo anlamadım ndn olabolır acaba ? bılgısı olan varsa sevınırım
hangi versiyon yüklü güncel versiyon değilse eski sürümlerde hata verebilir

pozit

Üye
albendende o kadar ben servise gönderdim fiyat 150 tl yan kasa komple değişiyormuş :(((((

omerul faruk

Üye
yaw arkadaşlar bende n97 war tuş kilidi elimde kaldı kullanım açısından çok zorlanıyorum serviste çok para istiyolar bşka çözüm yolu bulan warmı. warsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşkler...

cezzarahmet93

Üye
arkadaşlar aynen dediiniz gibi bnmde elimde kaldı bu lanet tuş killidi halbuki o kadar da ugrasmıyodum garantiye yolladım kvk 1.5 aya ancak geldi ama yapıldı simdi sağlam benden para falan almadılar

omerynd

omerynd

Üye
bence tabiiki yaptırmak en mantıklı olanı fakat şahsen ben olsam 120 lira vermem veremem. Arkadaşın dediği gibi slide unlock yada nunlock kullanim. Benim 5800 var tuş sağlam fakat elimde kalacak gibi hissediyorum o yüzden nunlock kullanıyorum. Deneyin derim

bursa1980

Üye
arkadaslar benim de tuş kilidi elimde kaldı kvk ya götürdüm 2 günde aldım.parada almadılar

yildirim07

Üye
aynı sorun bendede oldu tuş kilidi kırıldı servise verdim. garanti kapsamında yapıldı 20 gün içerisinde aldım

ignition

Üye
Vallahi dikkat edin derim. N97 kullanan herkes o tuştan şikayetçi :/

hakan__012

Üye
arkadaşlar bende n97 mini aldım ve tuş kılıtı elımde kaldı garantısıde yok almanyadan gelme bır telfon garantıde ne kadara yaparlar bı fıkrı olan varmı yardımcı olun lutfen

--------------- Ekleme ---------------

yardım edın lutfen kvk bu tusa ne kadar para ıster kımse yokmu bılgı ısıorum sadece :megafon::nono:

hakan__012

Üye
yardım edın lutfen kvk bu tusa ne kadar para ıster kımse yokmu bılgı ısıorum sadece

yardım edın lutfen kvk bu tusa ne kadar para ıster kımse yokmu bılgı ısıorum sadece

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Ben de 5800 Xm Var o tuştan çok korkuyom kırılcak diye bu konuyu da okuduktan sonra oviden slide unlock yüklicem:naughty:

hakan__012

Üye
ya benımkı kırıldı ıste sımdı ne kadara yaptrabılrım lutfen yardımıcı olurmusun garantılı deıl lutfn yardımcı olun bılgı almak ıstyrm

j3ozo

j3ozo

Üye
bendede ole oldu bıtane program yukledım İPHONE tus kılıdı acma gıbı onu yukledı sımdı onu kullanıyordum sıkıntı yok sımdılık .:)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben 10 tele ye yaptırdım 2 hafta sonra yine düşdü bende mazelock diye program yükledim ihtiyacım kalmadı yaptırmaya

gurkan_3363

Üye
teşekkürler

wolfback67

Üye
benimde aynen elimde kaldı şöyle bi çözüm buldum oto tuş kilidi kapattım ekran ısıgı süresini 10 saniye yaptım 10 saniye gecince ısık kapanıyo ve istedigim zaman menu tusuyla tekrar acabiliyorm

Takipçi Satın Al

Üst Alt