n97 takas ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygokhan1

bygokhan1

Üye
    Konu Sahibi
n97 takas ?
arkadaşlar yerimi bilmiyorum elimde bi tane n97 var bunu hangı telefonlarla takas yapabilirim telefoncular 300tl veriyo 32gb hafizasi olmasına ragmen dügün bi android telefonla takas yapamıyorum sizin önerileriniz neler ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Üstüne biraz daha para ekle.alacağın en kötü android telefon bile ondan iyidir.galaxy mini öneririm

bygokhan1

bygokhan1

Üye
    Konu Sahibi
32 gb dahili hafizasi olan 5mp kamerasi olan bi telefonu verip daha dùsugunu almak aptalca geliyor bana

----------Eklendi @ 09:49:50 ---------- Yazıldı @ 09:43:20 ----------

32 gb dahili hafizasi olan 5mp kamerasi olan bi telefonu verip daha dùsugunu almak aptalca geliyor bana

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm bence takas yapma derim

covar

covar

Üye
n97 cok iyi bi telefon ama modası gecti sebepide işletim sistemi düşük olduğu icin malum symbian 3 cıktı n97 s60v5 kullanıyo o yüzden bitti piyasası

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
arkadaşım satma. illede satıcam diyorsan az daha araştır telefoncuları en yüksek verene üstüne biraz daha para verip galaxy ace felan al

*-king-*

*-king-*

Üye
bence sat üstüne para koy daha iyi bişeyler al

cimbom696

cimbom696

Üye
Telefoncular 300 verıyorsa hemen sat derim optımus me falan al

bygokhan1

bygokhan1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace almayı düşünüyorum n97 yi satarken telefoncular pek istekli değiller zaten para vermem ama takas olabilir diyolar bazıları hiç bi şekilde almam diyo kararsızım açıkcası :S

phasan

phasan

Üye
satma

Panti60

Panti60

Üye
bende kayıtsız android var bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt