zezu_5
Üye
en eksik yanı iphone nun resmi patentli multitouch(aynı anda iki parmağınızla ekarana bağımsız dokunma) özelliği yok.bence bu çok büyük eksiklik.
ARKADASLAR BEN CK MEMNUNUM N97 DEN.birdahaki Firmware udate te. multitouch alacak arkadaslar.
Simdi ben bu topic e girince n97 kullananlarin deneyimlerini okumak istedim,ama herkes ya bacam sürttü,ya kolum carpti, ya arkadasimda gördüm kurcaladim yorumlarini yapmis. Yahu forumda o kadar n97 oyun,pro vs arayan var,onlar gelipte suraya su kadar zamandir kullaniyorum, kamera söyle, dokuntmatik ekran söle, atiyorum su dosyalari calistirma,oynatma sekli güzel, sunlar kötü gibi yorum okuyacami saniyordum, 1 kisi n97 sahibi olarak yorum yazmis, o da kameradan bahsetmis, yahu alet de sadece kamera mi war, sen o alete 1500 lirayi 5mp icin mi werdin Allah askina, onun yerine bir tane sony cybershot 10mp almak daha ii olurmus... Arkadaslar kimse kusuruma bakmasin ama su telefonu en az 1gün boyunca kullanip suraya zil sesi söledir,hafif cizirti var veya yok gibi teknik sorun veya begenilmeyen yönlerinide yazamaz misin? Ya da böyle birisi yok mudur?
Haklısınız.Fakat yeni modellerini zaten her zaman çok yüksek fiyatlarla çıkarması bence sadece bir stratejidir.Yapılan şeyleri düşünürsek hep teknoloji geliştirmesi değil aksine ufak tefek fakat büyükmüş gibi görünen bir kaç değişiklikle yavaş yavaş para kazanma savaşı bence.ben bazı özelliklerini az gördüm deyince N97 sahipleri çoştu ama zaten kötülemek amacında olmadığımızı Nokianın bunu hep yaptığını yazdık.Birkaç yorum önce multitouch ile ilgili konuşmuştunuz,şöle bi durum söz konusu olabilir, eğer önceden n97 ye multitouch desteğide bulunan bir ekran takılmışsa işte o zaman firmware update ile özellik aktif hale gelebilir. Yani multitouch destekleyen ekran koyunca illakide multitouch özelliğini aktif hale getirmelerine gerek yok. Bir ara duyan mutlaka vardir,yalnızca n95 8gb lara kurulabilen we phyton ile çalışan accelerometer özelliği için program dönüyordu nette,millet önce şaşırdı nasıl yapcaz bunu diye,sonra 8gb ların board ve donanımsal olarak bunu desteklediğini yazılım ile farklı amaçlarda da kullanılabilineceği ortaya çıktı. Program telefonda mesela telefonu sola yatırıp kaldırınca menüdeki imlecin bir kademe ilerlemesi,ekran önünüzdeyken ileri-geri sarstığınızda klasörlerin içine girmeyi hatta BT üzerinden oyun,program vs. için kumanda imkanı sağlıyordu. N97 de de böyle bir durum söz konusu olabilir -ki umarım öyledir,yoksa telefondaki tek 1600 lira edecek parça 32gb disk,birde geniş ekran olması çok cazip gelmedi, (gelen yorumlarıda düşünürsek).
Bencede.Nedir bu ya.bekledik bekledik NOkia da fos çıktı.Yapamıyorlar bu anlaşıldı artık.Şuna 2000 tl vereceksin ortada yeni bişey yok.Onun yaptığını ben kendi telefonumla zaten yapıyorum.Yazıklar olsun nokia ya.Valla bundan sonra İphone alacam heralde.
arkadaşım onaylamışsın ama neyi onaylarığını bilmiyorsun. multi-touch arkadaşın da dediği gibi apple patentli bir teknoloji. telefon pazarındaki en büyük rakiplerine bunu satmak istememeleri gayet normal. ayrıca tüm ekran dokunmatik değil derken neyi kastettiğini anlamadım. ben 5800 kullanıcısıyım ve telefondaki dokunmatik ekran biraz dirençsel olsa da her yerinde var ve gayet memnunum. eminim n97 benimkinden çok daha iyi bir cihazdır...
Simdi ben bu topic e girince n97 kullananlarin deneyimlerini okumak istedim,ama herkes ya bacam sürttü,ya kolum carpti, ya arkadasimda gördüm kurcaladim yorumlarini yapmis. Yahu forumda o kadar n97 oyun,pro vs arayan var,onlar gelipte suraya su kadar zamandir kullaniyorum, kamera söyle, dokuntmatik ekran söle, atiyorum su dosyalari calistirma,oynatma sekli güzel, sunlar kötü gibi yorum okuyacami saniyordum, 1 kisi n97 sahibi olarak yorum yazmis, o da kameradan bahsetmis, yahu alet de sadece kamera mi war, sen o alete 1500 lirayi 5mp icin mi werdin Allah askina, onun yerine bir tane sony cybershot 10mp almak daha ii olurmus... Arkadaslar kimse kusuruma bakmasin ama su telefonu en az 1gün boyunca kullanip suraya zil sesi söledir,hafif cizirti var veya yok gibi teknik sorun veya begenilmeyen yönlerinide yazamaz misin? Ya da böyle birisi yok mudur?
arkadaşım onaylamışsın ama neyi onaylarığını bilmiyorsun. multi-touch arkadaşın da dediği gibi apple patentli bir teknoloji. telefon pazarındaki en büyük rakiplerine bunu satmak istememeleri gayet normal. ayrıca tüm ekran dokunmatik değil derken neyi kastettiğini anlamadım. ben 5800 kullanıcısıyım ve telefondaki dokunmatik ekran biraz dirençsel olsa da her yerinde var ve gayet memnunum. eminim n97 benimkinden çok daha iyi bir cihazdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?