N97 flash atma en az 4 aydır uğraşıyorum. Lütfen yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blue1910

blue1910

Üye
    Konu Sahibi
N97 flash atma en az 4 aydır uğraşıyorum. Lütfen yardım !!!
İyi akşamlar bende başlıkta da yazdığı üzere N97 var. Telefonum yurt dışı çıkışlıdır. Simlock açtırma ve türkiyede kullanıma açtırma işlemlerini yaptırdım. 4 ay öncesine kadar flash atıyordum sonra ne olduysa atamaz oldum. Windows 7 vardı 1 ay win 7 üzerinde atmaya uğraştım olmadı sonra windows xp ye döndüm ama ondada olmadı ama kardeşimdeki telefona (Nokia 5800) 5 dk önce çok rahat bir şekilde bilindik yollarla flash attım. Benim telefonda ne gibi bir sorun olabilir ne yapmamı önerirsiniz telefona diyorum çünkü 5800 a flash atabildiğime göre bilgisayarımda birşey yok. YArdımlarınızı bekliyorum..

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
versyon düşürmek istiyosan o yüzden atmıyo olabilir

blue1910

blue1910

Üye
    Konu Sahibi
Yok normal orjinal versiyonunu yüklemeye çalışıyorum. Hadi hackli versiyonu geçtim orjinal firmware ini atmaya çalışıyorum ama olmuyor.

blue1910

blue1910

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim ilgilenen ilgilenmeye herkese teşekkürler.

Adream091

Üye
sende war o zmn sorun

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Hallettim ilgilenen ilgilenmeye herkese teşekkürler.
bende de böyle oluyor.sorunu çözmeye çalışıyorum çözülmüyor,sonra yardım için konu açıyorum sorunu 5 dkde hallediyorum :ehe.

partt

partt

Üye
arkadaslar ben flash atmak için herşeyi hazırladım Telefonum N97 rm-505 flash'a Tıklatıyorum Ancak phone Not found Hatası alıyorum biraz araştırdım ama çözüm bulamadım arkadaslar yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

moak

Üye
Aynı sorun bende de var n97'ye flash atamıyorum bırak CFW yi orj FW bile kuramıyorum ! Sorunu bilen bir babayiğit yok mu arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt